Seimone Augustus

Re: 23 # Seimone Augustus

[/quote]

1- asisti agustus değil ışıl-tugba yapacak...agusutus asist yapsın diye değil kendisine aktarılanm pasları bitirsin diye alındıı...

2-ayrıca bütün topları agusutus kullansaydı emin ol takım bu halde olmaz...
fb maçında agustus saha içi 2lik ve 3lukler dahil 20/10 ile %50 şut yüzdesiyle oynadı...bizim takım ise agustusu çıkarırsan %30u bile bile bulamaz.....

3-Ajavonun aasistini sormuşsun...aynı maçta ajevon 2 asist yaptı agsutusta 1...ayrıca ajavonun 5 top kaybı yaptığınıda hatırlatırım!!!

4-ayrıca agustus şuanda takımın en iyi şut yüzdesine sahip oyuncusu...ligteki maçlarda...takımın 2 lik 3 lük ve foul atış yüzdesi ortalamaları agustusun ortalamamalarının altında...bunu basketbol federasyonu sitesinden kontrol edebilirrsin...

5-VE SON OLARAK AGUSUTUS ŞU ANDA TAKIMIN EN SKORERİ OLMASININ DIŞINDA IŞILDAN SONRA EN FAZLA ASİST YAPAN OYUNCU!!!

ELEŞTİRİRKEN BİRAZ DİKKAT ETSEK!!!!!![/quote]

tmm tubanın ışılın işide basketbolda asisti sadece guardlar yapıcak diye bi kaidemi var pota aldından uzunların birbirlerine paslarından kaç sayı yedik takım oyununda herkez yapıcak asisti boş adamı bulucaksın.. benim amacım augustosu kötülemek veya vay efendim kötü oynadı demek değil herkez gördü takımda tek ayakta kalmaya çalışan kişi olduğunu sadece fb sadece augustosa 2 li sıkıştırma yaptı o pozisyonlarda topu indirse dedim indirmediği daha iyi oldu o ayrı ama , diyoruzki en iyi takımız açık ara iyi kadromuz ama pas verse dediğimdede şutu kim atıcak , vermediği iyi oldu ,tek başına oynasa daha hemen herkez başlıyo eleştiriye ee nasıl en iyiyiz o zaman şut atıcak asist yapıcak kimse yok bu nasıl açık ara en iyilik beyenmediğimiz fb kadrosunda birsel 20 dkda 9 asist yapıyo ajavon 20 dkda 20 sayı atıyo nevlini,sutton brownu,nicolu,nevriyesi,esmarali hepsi bişey yapıyo bunda bi acayiplik yokmu murat kardeş??
maçta 3 tane akılda kalan asist vardı 2 si ajavonundu onun için onu örnek verdim yoksa kimin kaç asist yaptığını sormak değil amacım augustoslada kıyaslamak değil sanki augustosu kötülemek veya kıyaslama amacım varmış gibi cevap vermişsin .. bide ışılla augustostan başka kimsenin eline doğru düzgün top değmiyorki başkası asist yapsın bizim 1 kişinin eline bakıp herşeyi ondan beklemek yerine takım oyunu oynamamız lazım kısacası söylemek istediğim bu... geçen sene vickie,sophia,esra,ışıl herkez paylaşırdı topları hepsinin eline top değerdi bişeyler yaparlardı bizde yenilseler bile mücadeleleri için alkışlardık şimdi esra 0 sayı 0 ribaund 0 ,asist sophia 4 sayı 2 ribaund ,tuba 3 sayı 0 asist 0 ribaund , şaziye 2sayı 0 rbd 1 asist vb ...

seimone nin daha iyi olması için takımın takım gibi olması lasım daha bir takım olmadık malesef bunu en kısa zamanda aşmamız lasım bunun yolununda iyi bir hocayla olacağını düşünüyorum!eğer takımda taşlar yerine iyice oturup tam bir takım olursak augustus un dahada iyi olacağına inanıyorum zaten suanda bile takımın en faydalı oyuncusu umarım uzun yıllar bizimle kalır!

ayrıca daha karar vermedim ama kendim augustus için bir pankart yaptırmayı düşünüyorum bunun hangi maç olacağına tam karar vermedim ama böyle bir planım var saygılarımla!

Adnan Pasaoglu duy sesim(z)i Seimone'u 8.gun programına konuk et :)

demin ABD'li voleybolcumuz Ogonna yı 8.gun de izleyince gaza geldim:D

Bu kız iç atışları o kadar iyi atıyorki hiç tereddütsüz.
Tek dezavantajı takıma bu sene gelmesi.Geçen sene gelseydi feneri ezer geçerdik.
Bilmiyorum sizde benim gibimi düşünüyorsunuz?
Üzülüyorum Augustus bu sene hiç faydalanamadan elimizden uçup gidecek... :oops:

Ozan Kemal Şen' Alıntı:
Adnan Pasaoglu duy sesim(z)i Seimone'u 8.gun programına konuk et :)

demin ABD'li voleybolcumuz Ogonna yı 8.gun de izleyince gaza geldim:D

bu hafta ts basketbolcularımızdan birini çıkarmadıysa haftaya kesin çıkarırı.Bu nedenle bir kaç hafta beklemeliyiz :)

Mustafa Yanar' Alıntı:
Bu kız iç atışları o kadar iyi atıyorki hiç tereddütsüz.
Tek dezavantajı takıma bu sene gelmesi.Geçen sene gelseydi feneri ezer geçerdik.
Bilmiyorum sizde benim gibimi düşünüyorsunuz?
Üzülüyorum Augustus bu sene hiç faydalanamadan elimizden uçup gidecek... :oops:

Senin gibi düşünmüyorum.Augustus bu takıma 5 sezon önce gelmiş olsa bile tek başına kimse maçı kurtaramaz.

Şu düzende Tarsus'un ya da Samsun'un Yabancı skorerlerinden pek de bir farkı yok.Zaten ligdeki bütün takımlarda skor yükünü çeken bir yapbancı var.Bizde de bu oyuncu Augustus.Draftda birinci seçilmiş bir oyuncudan takımım 15-2 ya da 12-0 gibi seriler yerken sazı eline almasını beklerim.Bugüne kadar bunu göremedim.
Gelirken Pondexter gibi bir oyuncuyla kıyaslanıyordu.Ancak Pondexter olsaydı ne Kayseri Ted'e,ne Ceyhan'a,ne de Mersin'e karşı kaybetmezdik.(fenerbahçe yine bizi yenerdi aradaki farkı düşününce)
Takım kaybederken 20 sayı ya da 30 sayı atması çok da önemli değil.Kazanırken atsa bir değeri olur.

Sezon basında bir fiktirm yoktu soruyordum forumdan arkadaslara pondexter'dan iyi mi diye herkes o 1.ci pondexter 2.ci da ne olsun diyordu.Ama gördük kü pondexter'la karsılastıramazsınız bile.Süper oyuncu ama pondexter degil maalesef ;)

Onu topla buluşturamazsak nasıl sayı atmasını bekliyoruzki.Sistemi seimone'nin üzerine göre kurmalıyız.Bence en az cappie kadar iyi hatta fizik gübü olarak bakarsak fazlasıda var

pondexter le neden kıyaslıyorsunuz anlamıyorum takımımzın bir düzeni bile yok! ve bu düzensizlikte siz onun macı tek basına kazandırmasını bekliyorsunuz ki bu olanaksız!biz daha doğru düzgün savunma yapamıyoruz hucumlarda herkez toptan kacıyor en son top augustus da kalıyor herkezn toptan kactığı bir oyun düzeninde nasıl onu pondexter le kıyaslıyorsunuz yapmayın arkadaslar ozamanki fb nin kadrosu oturmus bi kadroydu bence bu cok önemli taşların yerinde oturduğu bir takımda augustus olsun pondexter olsun hatda (ben) :p o özgüvenle daha rahat oynayabiliriz :) ama ne yazikki bizde öle bir takım yok suanda son derece düzensiz ve ne yaptığını bilmeyen bi takımımız var ayrıca böyle bir kadronun bu şekilde oynaması inanın bir ızıdrap cok büyük can sıkıntısı :( bir an evvel takımı gercek kimliğine kavuşturucak bir koç a ihtiyacımız var hemde bir an evvel ama nedense hala ortada bir şey yok anlamsızca :oops:

bugün pondexter tek başına yendi fenerbahçeyi desek yalan olmaz ilk başlarda takım oyuncusuydu fakat takım 17 sayı geriye düşünce sazı eline aldı tek başına oynadı durdurulması gerçekten imkansız gibi bişey 2 li 3 sıkıştırma fayda etmiyo inanılmaz hızlı adam geçiyo savunmayı deliyo bazen forvet bazen guard oynuyo takımı oynatıyo gerçekten ayrı bir oyuncu fenere karşı oynadığı için ilk defa kızarak değil zevkle izledim:):) izlemeside ayrı bi keyif erekek takımına koy orda oynasın:):)

yani augustus neden bir pondexter olmasın bence kapasitesi var ama biz onu 5 hucumdan sadece 2 sinde topla bulusturuyoruz bu arada malesefki ligde işimiz cok zor dünkü feneri bidaha izledikten sonra özellikle nevriye yılmaz hatta hatta nevin nevlin bile cosmus durumda wnba in mvp sini unutmamak lazım katie

uğur deniz' Alıntı:
yani augustus neden bir pondexter olmasın bence kapasitesi var ama biz onu 5 hucumdan sadece 2 sinde topla bulusturuyoruz bu arada malesefki ligde işimiz cok zor dünkü feneri bidaha izledikten sonra özellikle nevriye yılmaz hatta hatta nevin nevlin bile cosmus durumda wnba in mvp sini unutmamak lazım katie

dün katie vardıda benmi görmedim ?

dün yoktu ama ligde olacağını unutmayalım her attığı üclük girermi be kardesim giriyo işte ne yapalım

arkadaslar yapmayın ya bazı seyleride kabul etmek lazım dünkü maclarına biraz bakıyım dedim Ağzım acık kaldı rotasyonu yeni gelen hocaları zafer hocadan daha cok kullanıyo bencteki bütün oyunculara görev veriyo genç oyuncularda dahil bütün bizde ise bbırakın rotasyonu ısılı oyundan cıkaramıyoz cıkarsak yeni gelen yabancı guard masallah daha ligde sayısı yok girdiği zaman fark kapanıyo(örnek 39-25 öndeyiz ceyhan deplasmanı yabancı guard giriyo 42-41 maglup bitiriyoruz ilk yarıyı)

uğur deniz' Alıntı:
arkadaslar yapmayın ya bazı seyleride kabul etmek lazım dünkü maclarına biraz bakıyım dedim Ağzım acık kaldı rotasyonu yeni gelen hocaları zafer hocadan daha cok kullanıyo bencteki bütün oyunculara görev veriyo genç oyuncularda dahil bütün bizde ise bbırakın rotasyonu ısılı oyundan cıkaramıyoz cıkarsak yeni gelen yabancı guard masallah daha ligde sayısı yok girdiği zaman fark kapanıyo(örnek 39-25 öndeyiz ceyhan deplasmanı yabancı guard giriyo 42-41 maglup bitiriyoruz ilk yarıyı)

keishaya güven sevgili uğur deniz.O maç onun daha ilk maçlarıydı ve 1 numara oynadığı için takımı o oynatıyordu fakat takdir edersinki yeni gelen bir oyuncunun takıma hemen adapte olması çok güç.Fakat keishada gerçekten potansiyel var bundan emin olabilirsin.Şutu gayet iyi,oyunu çok iyi okuyabiliyor,savunmasında iyi.Şimdi bu yazımdan sonra bugün keishayı bu gözle izlemeni tavsiye ediyorum.Ayrıca sayısı yok gibi aşağılayıcı kelimeler kullanmayıp,oyuncumuza şans tanımalıyız.