Seimone Augustus

Re: 23 # Seimone Augustus

est .sevgili galatasaraylı kardeşim. az çok guard ile forvet meselesini ,pivot-yüksekpost meselesinden anlatmaya çalıştım.ayrıca ben basketçileri kendimi övmek için saymadım,7 yaşımdan beri basketbolla ilgileniyorum.söylediğim şeyler mantıksız gelebilir haklısın fakat,zaten bende bu mantıksızlığı belirtmek için yazıları yazdım.üstelik youngla ilgili savunmaya da geçmedim.guard ülkemizde oyun kurucu diye lanse ediliyor,halbuki guard demek oyunkurucu demek değildir.baros-lincoln örneği basketbola uyan bir örnek değil.

Mustafa Yanar' Alıntı:
[quote="Emre Evren İçöz":2hd091lm]ben augustus un 3 lük aatabildini sanıyodum gelirken ama kaç maç izlediysem hiç 3 lük attıını görmedim :oops:
Kız daha ne yapsın?? :?[/quote:2hd091lm]
3 lük atabilir mesela pondexter den iyi deniyodu öleyse...

galatasaraylı dediğimiz ,yürekli oyuncu dediğimiz oyuncularımızdan 100 kat daha iyiydi helal olsun diğerlerine örnek olsun...!!

Takımda elle tutulur yegane ! oyuncuyuda eleştirebiliyorsunuz ya helal olsun valla.Hayatınızda augutus kadar kendi şutunu kendi yaratabilen başka bir bayan basketbolcu daha gördünüzmü.Takımda tek silah augutus ve rakip takim bunu bildiği için bütün savunmayı augutus üzerine kurmasına rağmen yinede 55 sayının 20 sini gönderebiliyor.

Onu eleştirene kadar...

taj gittikten sonra s.agustus daha fazla sorumluluk alır oldu ama hala ona destek olacak 2 oyuncu lazım...ama KİM!!!!!

ben böyle bir şey görmedim ya herkez top tan kacıyor sorumluluk alamıyor korkuyor belkide yada bazen bazıları tuba palazoğlu gibi anlamsız şutlar atıyor herkez topu bi yerde artık augustus a vermeye calısyor artık tek basına bir şeyler yapmaya calısyor kız kendi pozisyonunu kendi yaratmaya calısyor iki üç kişi sıkıştırıyor daha ne yapsın kız tek basına bu iş böle olmaz yazık kızada gercekten kaldıki hemen hemen hiç dinlenmeden oynatılıyor!! helal olsun elinden geleni yapmaya calısyor!! ve o tribünden yapılan şerefsizliğede yaptığı tepki içinde ona ayrıca teşekkür ediyorum! öle her oyuncunun cıkıpta tribünlere dönüpte ne var gibi tepki vericek yürekte oldunu sanmıyorum! benim görüşüm! "seimone sen uzun yıllar bizimle kal" sana ihtiyacımız olucak!senin gibi yürekli oyunculara! saygılarımla

dün agustus olmasaydı 30 küsur sayılardaydık bunuda düşünmek lazım kimse bişey yapmayınca herkes top almaktan korkuncaa tek başına atmaya çalıştıı

augustos tamam çok iyi oyuncu ama dikkat ettiyseniz topların %50 sini o kullanıyor biraz daha takım için oynaması gerekiyor rakip biliyorki top ona geldiğinde şut kullanıcak.. mesele fb de ajavon augustosla aynı sayıyı attı ama onun kullandığı şutun 3 te 1 ini kullandı kaç tane asist yaptı augustosunda buna yönelmesi boş oyuncuyu bulması lazım..

selcuk akyuz' Alıntı:
augustos tamam çok iyi oyuncu ama dikkat ettiyseniz topların %50 sini o kullanıyor biraz daha takım için oynaması gerekiyor rakip biliyorki top ona geldiğinde şut kullanıcak.. mesele fb de ajavon augustosla aynı sayıyı attı ama onun kullandığı şutun 3 te 1 ini kullandı kaç tane asist yaptı augustosunda buna yönelmesi boş oyuncuyu bulması lazım..

1- asisti agustus değil ışıl-tugba yapacak...agusutus asist yapsın diye değil kendisine aktarılanm pasları bitirsin diye alındıı...

2-ayrıca bütün topları agusutus kullansaydı emin ol takım bu halde olmaz...
fb maçında agustus saha içi 2lik ve 3lukler dahil 20/10 ile %50 şut yüzdesiyle oynadı...bizim takım ise agustusu çıkarırsan %30u bile bile bulamaz.....

3-Ajavonun aasistini sormuşsun...aynı maçta ajevon 2 asist yaptı agsutusta 1...ayrıca ajavonun 5 top kaybı yaptığınıda hatırlatırım!!!

4-ayrıca agustus şuanda takımın en iyi şut yüzdesine sahip oyuncusu...ligteki maçlarda...takımın 2 lik 3 lük ve foul atış yüzdesi ortalamaları agustusun ortalamamalarının altında...bunu basketbol federasyonu sitesinden kontrol edebilirrsin...

5-VE SON OLARAK AGUSUTUS ŞU ANDA TAKIMIN EN SKORERİ OLMASININ DIŞINDA IŞILDAN SONRA EN FAZLA ASİST YAPAN OYUNCU!!!

ELEŞTİRİRKEN BİRAZ DİKKAT ETSEK!!!!!!

selcuk akyuz' Alıntı:

abi ışıl hariç takım içinde herkes top almaktan korkunca ve kaçınca ışıl onu müsait görünce ona veiryor bizim takımda kimse top almaya gelmeyince kız ne yapsın yani atıyor ve bunların %50 sokuyo daha ne istiyosunuz bu kızdan