Seimone Augustus

Re: 23 # Seimone Augustus

kieshayla ilgili tartısılacak bişey yok zaten olamazki arkadaslar topu topuna 3.5-4 dakika oyunda kalan bir oyuncu hakkında hiç kimse tartısamaz onun kaderi bu malesefki bu takımdan ışılı kesmek sonumuzun gelmesi demek(son mac 12 sayı 12 asist)

Onun için ne desek az olur.
Kelimeler bugün için kifayetsiz kalır.
İnanmayanlara İnat +15 için ne kadar Teşekkür etsek az. :)

Bir Seimone Augustus Klasiği

2. perdesi Finalde İnşallah.

Ne denir ne kadar teşekkür edilebilir. Edilebilecek hangi teşekkür onun yaşattığı mutluluğa layık ki. Büyüksün Augustus. Helal olsun! :D.

Augustus maçtan önceki sözlerinde perşembe çok eğlenceli olucak demişti zaten =) demek biliyomuş neler olucağını :D

Çok merak ediyorum 20 sayı attığı fb maçından sonra bile bu kızı eleştiren insanlar bu konuya girip yorum yazdıklarında vicdanları rahat mı ?

Bravo sana,bravo !!!

62 sayının 38'i... Bu ne demektir ben pek kavrayamıyorum. :) Ayıptır Seimone ne yaptın ya :)
Diğer 23 numaranın bayan versiyonu...

2. yarı başlamadan önce ısınmaya çıkarken yüzündeki hırsı görmeliydiniz arkadaşlar!!Sanki bu maçı alacağını daha o zamandan belli ediyodu.Ayrıca maçtan sonraki sevincine bakarsak Seimone'yi istersek seneye de bizde görebiliriz :)

finalde yine en büyük silahımız. cumartesi günü Mersin maçının son saniyelerinde heyecandan neredeyse sahaya girecekti, sarı kırmızı formadan ne kadar mutlu olduğunu birkez daha gösterdi. inşallah kupayı bize getirir ve daha uzun yıllar sarı kırmızı formayı giyer.