Seimone Augustus

Re: 23 # Seimone Augustus

Utku Kılıç' Alıntı:
ben iddialı değilim o kadar ama bayan basketbolu çok iyi bilirim
seimone augustusu,sue bird,diana taurasi,lisa leslia,tina thompson,backy hammon,lauren jackson,vickie johnson,delicia milton jones,chantelle anderson, daha sayıyımmı

vay be kimleri biliyormuş

Utku Kılıç' Alıntı:
seimone augustusu,sue bird,diana taurasi,lisa leslia,tina thompson,backy hammon,lauren jackson,vickie johnson,delicia milton jones,chantelle anderson, daha sayıyımmı

Ayakta alkışlıyorum seni :)

Utku Kılıç' Alıntı:
Ben wnba'ı hemen hemen hiç takip etmem ama senin saydıklarını bende biliyorum.

ayrıca power forward güçlü forvet demek değil biiyosun demi? 4 numara oynayanlara deniyor :) :)

Eren Aydın' Alıntı:
[quote="Utku Kılıç":3avelx43]ben iddialı değilim o kadar ama bayan basketbolu çok iyi bilirim
Ben wnba'ı hemen hemen hiç takip etmem ama senin saydıklarını bende biliyorum.

ayrıca power forward güçlü forvet demek değil biiyosun demi? 4 numara oynayanlara deniyor :) :)[/quote:3avelx43]
abi katie smith i unutman beni çok şaşırttı :)

power forvet kelime anlamı olarak güçlü forvet anlamına gelir,ancak basketbolda güçlü forvet diye birşey yoktur.önceden bir guard-oyun kurucu meselesi vardı,her ikisine de playmaker denirdi.ama bu işi naumoski-ufuk sarıca ikilsi bozdu.naumoski playmaker oldu ufuk sarıca ise guard.ayrıca bildiklerimiz bununla sınırlı değil,biz clarissa davislerin,derya özyerlerin,stinsonların,sheri samların çelen,korana zanze lerin maçlarını izleyerek büyümüş bir jenarasyonuz

Utku Kılıç' Alıntı:
power forvet kelime anlamı olarak güçlü forvet anlamına gelir,ancak basketbolda güçlü forvet diye birşey yoktur.önceden bir guard-oyun kurucu meselesi vardı,her ikisine de playmaker denirdi.ama bu işi naumoski-ufuk sarıca ikilsi bozdu.naumoski playmaker oldu ufuk sarıca ise guard.ayrıca bildiklerimiz bununla sınırlı değil,biz clarissa davislerin,derya özyerlerin,stinsonların,sheri samların çelen,korana zanze lerin maçlarını izleyerek büyümüş bir jenarasyonuz

helal olsun sizin jenerasyona

SEIMONE AUGUSTUS
Forvet

Doğum Tarihi 1984-04-30
Geldiği Takım Minnesota Lynx
Giriş Yılı 2008
Boyu 183

Kariyeri
2002-06 Louisiana State University
2006-08 Minnesota Lynx

şimdi burda yalanmı söylüyorlar bize, veya biz sahada yanlışmı görüyoruz?

seimone augus tus tipik bir forvettir!

Aynı şey abi... Hem de tamamen aynı şey.
Hatta kimi rivayetlere göre power forvete playmaker diyorlar,ama başka bir rivayete göre ise centerların daha iyi playmaker olabilceğini iddia ediyorlar. Biz de bu iddiaların hangisi doğru öğrenmeye çalışıyoruz.
Senden ricam şu:
Tanımış olduğun o kimsenin adını bile duymadığı isimlerle ilgili bilgilerin ışığında bir analizle gerekli bilgilendirmeyi yapmanı istiyoruz.
Lütfen Utku Abi Lütfen!!!
Bizi muazzam basketbol bilginden mahrum etme...

sevgili arkadaşlar sophie young'a pivot denilen bir basketbol bilgisizliği içerisindeyiz.sophie young bir yüksek post oyuncusudur.maalesef
şimdi yüksek post oyuncuları pivot diye nitelendiriliyor.geçen seneyi düşünün kim yüksek post (petra-young) kim pivot oynuyordu?aynı şey playmaker-guard içinde geçerli.dediğim gibi her playmaker guardlık yapabilir ama her guard playmakerlik yapamaz(ufuk sarıca-naumoski)(şaziye-ışıl)
şimdi soruyorum size sophie young pivot mu? (sakın pivotlara forvet demeyin)

Tamam abi,sen buna bir cevap ver önce... :)

Alperen Kaplan' Alıntı:
Aynı şey abi... Hem de tamamen aynı şey.
Hatta kimi rivayetlere göre power forvete playmaker diyorlar,ama başka bir rivayete göre ise centerların daha iyi playmaker olabilceğini iddia ediyorlar. Biz de bu iddiaların hangisi doğru öğrenmeye çalışıyoruz.
Senden ricam şu:
Tanımış olduğun o kimsenin adını bile duymadığı isimlerle ilgili bilgilerin ışığında bir analizle gerekli bilgilendirmeyi yapmanı istiyoruz.
Lütfen Utku Abi Lütfen!!!
Bizi muazzam basketbol bilginden mahrum etme...

Utku Kılıç' Alıntı:
guard la forvet aynı şey değilmi çok bilen kardeşim?
Est. senin kadar geniş oyuncu bilgim görgüm yok benim.O kadar çok bayan basketçi saydınki nevrim döndü bir an.O kadar şey yazmışsın ama guard ile forvet farkını değil pivotla forvet farkını açıklamışsın.Guard ile forvetin farkı yoksa takımlar sahaya 4 forvet 1 pivotla çıkıyor o zaman.Sesin dediğin kıyısından köşesinden doğru fakat genel manada mantıksız.O zaman Baros ile Lincoln'nün farkı yok ikiside hücümcü...
Bu arada Young'a kim pivot dedide böyle bir savunmaya geçtin?