Seimone Augustus

Re: 23 # Seimone Augustus

Dünkü oyunuyla kupayı almamızdaki en büyük etkenlerden biriydi Augustus.İnşallah hep böyle devam eder ve daha nice şampiyonluklar yaşarız onunla birlikte.

Bağdat KAYNAK' Alıntı:
Maç sonu şovu çok güzeldi ayrıca..
Ne kadar inandıkları o şovu hazırlamalarından belli..

Ben aynı şovu bir futbol maçındada görmüştüm ama hangi maç hatırlayamadım şimdi.. Bizim kızlarında bunu yapması çok güzeldi.

Saadet Unal' Alıntı:
[quote="Bağdat KAYNAK":3889e8c7]Maç sonu şovu çok güzeldi ayrıca..
Ne kadar inandıkları o şovu hazırlamalarından belli..

Ben aynı şovu bir futbol maçındada görmüştüm ama hangi maç hatırlayamadım şimdi.. Bizim kızlarında bunu yapması çok güzeldi.[/quote:3889e8c7]

İngiltere liginden bir maçtı.Baya bi konuşulmuştu :)

@ Mustafa Yanar

İnşallah :)

nası bir şekerlik nası bir sevimliliktir sendeki =)
maç sonu ışılla yaptıkları dans görülmeye değerdi : )

Aykun Alan' Alıntı:
Seimone Augustus

Süre:42
Sayı:23
Asist:7
Ribaund:6
Blok:1

İyiki varsın augustus...Sen bu ligin kraliçesisin.

benim hatırladığım 2 blok var

biri bloklayıp panyeye vurduğu top diğeri 3 e 1 fast yerken bloklayıp steps yaptırmıştı

Valla gerekirse Fiba'ya şikayette bulunmak lazım... :)
Augustus'un iki tane net ve savunma direncimizin tavan yaptığı anlarda kritik blokları vardı. Maç sonu şov zaten müthişti. O gülümsemesi zaten adamı bitiriyor...

Augu için ilk geldiğinde ne yazdıysa çıktı oyun tarzı bakımından. Havaya girdiğinde savunması doruk noktaya ulaşabiliyor. Bence eksik olan bir yanı winnerlığı idi. Ama zaman geçtikçe o özelliğide gelişecek gibi. Winner doğuştan olunur derler ama Augustus bunun biraz tersini yapacak gibi.

Augustus inşallah uzun süre bizde kalır.Oda pondexter gibi rus takımlarının ilgisini çekip bizi uğraştırmazlar umarım.

öncelikle augustus olmak üzere sophia ve kress' i takıma kazandıran yönetime teşekkür ediyorum. ayrıca avrupanın en büyüğü olan takımımıza tebrikler diliyorum.başta eyüp abi ve diğer abilerimizi galatasaray taraftarı olarak ve bu forum üyeleri olarak bu yabancıların takımımızda daha ileriki sezonlar içinde kalmasını sağlamak adına gs basket ailesi olarak üzerimize düşen her türlü görevi yapmak adına göreve çağırıyorum.herkese şampiyonluğumuz hayırlı olsun.

Seimone u cok seviyorum.Takimin süper yildizi diyebiliriz herhalde.
Final maci sonrasi yaptigi o sov hala aklima geldikce keyifleniyorum.:)
Insallah bu takim da kalirsin seni cok seviyoruz!