Seimone Augustus

Re: 23 # Seimone Augustus

Hiçbir şekilde bu seimone'un 40 dk sahada tutulmasını gerektirmez. Kobe bile 40 dk tutulmuyor bırakın allah aşkına. Kızcağız 40 dk sahada tutulunca yorgunluktan bilinçdışı zorlama şutlar ve top kayıpları meydana geliyor. Yazıktır o da insan.

Oğuz Uzun' Alıntı:
Hiçbir şekilde bu seimone'un 40 dk sahada tutulmasını gerektirmez. Kobe bile 40 dk tutulmuyor bırakın allah aşkına. Kızcağız 40 dk sahada tutulunca yorgunluktan bilinçdışı zorlama şutlar ve top kayıpları meydana geliyor. Yazıktır o da insan.

Tabiki öyle ama Şampiyonluk istiyorsak biraz da fedakarlık gerekir.Yedeği olsa tamam dinlensin,tabiki hakkıdır ama kim oynayacak onun yerine Şaziye mi?Zorunluluktan dolayı Graves'in 40dk oynadığı maçları hatırlıyorum da biraz daha dayanmalı Seimone.Son 5-6 maçımız kaldı şurda Şampiyonluğa.

SEIMONE!. Helal sana Seimone!. Mümkemeldi bugün. Coştukça coşuyor. Rakiplere acıyorum bir yerde Seimone'unu durdurma gibi bir şansları yok :D.

Yetenekleri, becerileri bunun gibi şeyleri bırakalım Seimone'i konuşurken. Onu zaten herkes görüyor. Önemli olan bu takımdaki hırsı, azmi, savaşı, isyanı. Bu kız kendi halinde takılan bir kızdı. Wnba maçlarında da öle hırslandığı çok göremedim hiçbir zaman. Ama burada taraftarla, sarı kırmızı ile hiçbir yabancının yapamayacağı şeyleri yapıyor kişiliği itibari ile. Onda ki değişimi gören en net kişiyim ve bunun için çok ayrı gururlanıyorum. Katie'e gereksiz bir faul yağptığında boşa salladığı yumruk, sinirlenmesi. Basket attığında taraftarlara dönmesi. Bunlar çok özel çok çok özel şeyler Seimone için.

Gurur duyuyorum böyle bir oyuncuya sahip olduğumuz için. Umarım kariyerinin sonuna kadar burada kalırsın.

Gökce Başaran' Alıntı:
Yetenekleri, becerileri bunun gibi şeyleri bırakalım Seimone'i konuşurken. Onu zaten herkes görüyor. Önemli olan bu takımdaki hırsı, azmi, savaşı, isyanı. Bu kız kendi halinde takılan bir kızdı. Wnba maçlarında da öle hırslandığı çok göremedim hiçbir zaman. Ama burada taraftarla, sarı kırmızı ile hiçbir yabancının yapamayacağı şeyleri yapıyor kişiliği itibari ile. Onda ki değişimi gören en net kişiyim ve bunun için çok ayrı gururlanıyorum. Katie'e gereksiz bir faul yağptığında boşa salladığı yumruk, sinirlenmesi. Basket attığında taraftarlara dönmesi. Bunlar çok özel çok çok özel şeyler Seimone için.

Gurur duyuyorum böyle bir oyuncuya sahip olduğumuz için. Umarım kariyerinin sonuna kadar burada kalırsın.

Tamamen katılıyorum,Seimone çok hırslı gerçekten.Taraftarla çok daha verimli oynuyor.Her basketinden sonra sevinmesi görülmeye değer gerçekten...

Aynı olayı özellikle Caferağa daki lig maçında da görmüştüm. Özellikle o zaman (belki ben yeni farketmiştim) Seimone'a olan sevgim kat ve kat artmıştı.Takım yenilirken sahada, en üzgün, agresif ve hırslı oyuncuydu. Hatta bir ara kafasına bir şey atmışlardı o da alıp tribüne geri atmıştı. O an ki yüz ifadesi çok şey anlatıyordu. Belki o hareketiyle teknik faul yedik orada o an ama gerçekten yüzündeki o ifade, o kararlılık beni çok etkilemişti. Tam bir aslan. :).

"Galatasaray'lı Seimone" ;)

Bu turu geçersek bir numaralı mimarı Seimone olacaktır. Süpersin Seimone, süpersin!

Gökce Başaran' Alıntı:
Onu zaten herkes görüyor.
geçen ki maçta da olaylara genellikle at gözlüğü ile bakan fener kanalındaki yorumcular bile onun için olumlu sözler kullanmak zorunda kaldı.tabi bu sözleri kullandırana bakmak lazım.harikasın simonnnnnnnnnn ;)

asdfgaln.jpg

Tezahürata eslik ediyodu yahu. Bir insan nasıl 4X4 lük olur örnegi Seimone işte! Oyunculugu mükemmel. O crossowerlar bacak kırmalar, şutlar, içeri drivelar Tartışılmaz :)

İçtenliği, takıma sevgisi, kazanma hırsı herşey üst düzeyde. Seimone lütfen bu takımda kalsın. Ayrıldıgını düşünmek bile istemiyorum; ama ayrılırsa sampiyonluk kacmış gibi üzülürüm.

We Love you Seimonee !

Bir oyuncuyu izlemek bu kadarmı keyif verir. Üstelik bu kızı WNBA de bu kadar hırslı hiç görmemiştim. Erkek maçlarında bile pota arkasında tezahüratlara katılıyor. Ne pahasına olursa olsun takımda kalmalı, gitmeden mutlaka sözleşme imzalatıp öyle göndermeliyiz. Zaten kendisi de çok seviyor burayı ve kalmak istiyor, problem olacağını sanmıyorum.

Hani bazen bir yakıştırma yapılır bazı bayan oyuncular için erkek takımında bile oynar diye, cidden oynar yahu bu kız.

Seimone'un röportajından bir bölüm;

Tüm taraftarlar şunu merak ediyor: Gelecek sene WNBA?den sonra yine İstanbul?da, Galatasaray?da olacak mısın?

Kalmayı planlıyorum. Galatasaray da isterse burada olurum.

Neden bu yıl Rusya değil de Türkiye?desin?

Senaryoyu değiştirip yeni şeyler yaşamak istedim. (Uzun süre Fenerbahçe?de oynayan) Cappie (Pondexter) en iyi arkadaşımdır. Ona danıştım. İstanbul?un, buradaki insanların harika olduğunu söyledi.

Profesyonellik bir yana, sevdin mi burayı?

Evet, özellikle havayı sevdim. Rusya?da hep yağmur vardı. Burada takım arkadaşlarımı ve taraftarın yarattığı atmosferi de çok sevdim. Hiçbir salonda bütün maç boyunca tezahürat yapan taraftarlar görmemiştim! İlerleyen yıllarda da burada olmaktan keyif alacağımı hissediyorum.

16.01.2009

A.Dedehayır da Seimone kalacak dedi ;)

Bi avrupalı skorer alırsak hem 1 hem 2 oynayabilen , hem Seimonu hemde Işıl ı dinlendirebiliriz . BJK li Cohen buna bi örnek .

Dün maç içinde ''Augustus Augustus Seimone Augustus'' diye tezahürat yapılmıştı.Maçtan sonra da tribünlerden ''Kaldırsın kaldırsın parmak kaldırsın fenere koyanlar parmak kaldırsın'' tezahüratı yükselince Augustus bir an için tribüne döndü ama sonra başka birşey dendiğini anladı.O an 100 kat daha bağlandım ona :) Bilmiyorum başka farkeden oldu mu?

Ah şu 2. maçı alırsak, tribünler Işıl'a 3'lü çektirmeye çağırırken Işıl diğer eli ile Seimone'i yanına çekip onunla yaptırsa bu hareketi çok mu şey istemiş oluruz?

Mustafa Yanar' Alıntı:
Seimone'un röportajından bir bölüm;

Neden bu yıl Rusya değil de Türkiye?desin?

Senaryoyu değiştirip yeni şeyler yaşamak istedim. (Uzun süre Fenerbahçe?de oynayan) Cappie (Pondexter) en iyi arkadaşımdır. Ona danıştım. İstanbul?un, buradaki insanların harika olduğunu söyledi.

Pondexter hakknda ilk kez iyi düşünmemi sagladı :)

ahmet önder istanbul' Alıntı:
seneye kesinlikle takımda kalması gereken ilk oyuncu.