Oğuz Uzun' Alıntı:Hiçbir şekilde bu seimone'un 40 dk sahada tutulmasını gerektirmez. Kobe bile 40 dk tutulmuyor bırakın allah aşkına. Kızcağız 40 dk sahada tutulunca yorgunluktan bilinçdışı zorlama şutlar ve top kayıpları meydana geliyor. Yazıktır o da insan.
Gökce Başaran' Alıntı:Yetenekleri, becerileri bunun gibi şeyleri bırakalım Seimone'i konuşurken. Onu zaten herkes görüyor. Önemli olan bu takımdaki hırsı, azmi, savaşı, isyanı. Bu kız kendi halinde takılan bir kızdı. Wnba maçlarında da öle hırslandığı çok göremedim hiçbir zaman. Ama burada taraftarla, sarı kırmızı ile hiçbir yabancının yapamayacağı şeyleri yapıyor kişiliği itibari ile. Onda ki değişimi gören en net kişiyim ve bunun için çok ayrı gururlanıyorum. Katie'e gereksiz bir faul yağptığında boşa salladığı yumruk, sinirlenmesi. Basket attığında taraftarlara dönmesi. Bunlar çok özel çok çok özel şeyler Seimone için.
Gurur duyuyorum böyle bir oyuncuya sahip olduğumuz için. Umarım kariyerinin sonuna kadar burada kalırsın.
geçen ki maçta da olaylara genellikle at gözlüğü ile bakan fener kanalındaki yorumcular bile onun için olumlu sözler kullanmak zorunda kaldı.tabi bu sözleri kullandırana bakmak lazım.harikasın simonnnnnnnnnnGökce Başaran' Alıntı:Onu zaten herkes görüyor.
galatasaray da isterse :shock: :shock: :shock:Mustafa Yanar' Alıntı:Kalmayı planlıyorum. Galatasaray da isterse burada olurum.
Mustafa Yanar' Alıntı:Seimone'un röportajından bir bölüm;
Neden bu yıl Rusya değil de Türkiye?desin?
Senaryoyu değiştirip yeni şeyler yaşamak istedim. (Uzun süre Fenerbahçe?de oynayan) Cappie (Pondexter) en iyi arkadaşımdır. Ona danıştım. İstanbul?un, buradaki insanların harika olduğunu söyledi.
ahmet önder istanbul' Alıntı:seneye kesinlikle takımda kalması gereken ilk oyuncu.