Seimone Augustus

Re: 23 # Seimone Augustus

Finali Fenerbahçe'ye kaybeden Galatasaray'da maç sonra gözler Seimone Augustus'taydı...

SERDAR GÜREL

KAYSERİ - Teknosa Türkiye Kupası'nı ezeli rakibi Fenerbahçe'ye kaptıran Galatasaray'da maç sonrasında Augustus oldukça üzgüntü yaşadı. Kupayı kazanmak için büyük bir mücadele ortaya koyan ABD'li skorer ikincilik madalyasını aldıktan sonra bunu Galatasaray taraftarlarının bulunduğu bölüme attı. Kazanma hırsı ile bilinen Augustus'un bu hareketinin yenilgi üzüntüsünden kaynaklandığı yorumu yapıldı.

bu kızı çok seviyorum.bayan basketbolunu güzelleştiren insan, yenilsek bile onu izlemek için maçı izlerim.inşallah hep bizimle kalırsın.bugün osman sakallıoğlunun bile top ona geldiği zaman anlatımı değişti yada ben öyle duymak istediğim için bana öyle geldi ama şu takımda en çok sevdiğim oyuncu

emel dizili' Alıntı:
bu kızı çok seviyorum.bayan basketbolunu güzelleştiren insan, yenilsek bile onu izlemek için maçı izlerim.inşallah hep bizimle kalırsın.bugün osman sakallıoğlunun bile top ona geldiği zaman anlatımı değişti yada ben öyle duymak istediğim için bana öyle geldi ama şu takımda en çok sevdiğim oyuncu

yok yok sana öyle gelmemiş aynen dediğin gibiydi osman. galatasarayın süper yıldızı diyor aralarda, sut girdiği zaman ayrı bir tonda söylüyor. içindeki seimone sevdası ortaya çıkıyor galiba osmanın :p

hocanın Augustus'un da bi insan olduğunu görmesi lazım..nefes alamıyordu bi ara..39 dk sahada tutulmaz bi oyuncu yazıktır günahtır..6 günde 2 zorlu maçı 40 dk kaldırmaz adrenalin..1 dk değil de 3 ve 4. periodlar da 7-8 dk dinlenme süresi bulsa belki o faul'ü atıcaktı..

umuyorum yarı final serisin de aynı hata olmaz..

cappie de fenerin herşeyiydi ama 30 dk yı geçirmiyordu Zafer hoca ona..

Seimone'un aldığı süreden de kötüsü,ilk 29 dakika hiç çıkmayıp, son çeyreğe onsuz başlamamızdı. Üstelik 12 sayı gerideyken. Ayrıca, iyice Seimone'a bağlı hale geldik, Seimone standartının altına düşünce takım çok büyük sıkıntı çekiyor. Bugünkü maçın ilk yarısı da buna örnekti.

Kendisine gösterdiği mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum. Sophia gibi Seimone gibi yüreğiyle oynayan büyük yetenekleri izlemek büyük keyif.

yönetim, şimdiden önümüzdeki seneler için Simone ile anlaşıp duyursa, böylece hepimizi bir şampiyonluk daha kazanmış kadar mutlu eder.

Cappie bile bu kadar oynamıyordu.Seimone hep sahada,hep sahada.Biraz kenar otursa keşke hem dinlenir hemde oyunu izler biraz.

şu takımda olumsuz anlamda en son şey söylenecek kişi simondur herhalde. bu takıma dünyanın en iyi oyuncusunu da getirsen simonun verdiği katkı kadar katkı verecektir.eğer biz daha iyi bir takım olmayı başarırsak simonun takıma katkısının da çoğalacağına inanıyorum.daha iyi bir düzen içinde ondan daha çok verim alırız.sayı,asist,ribaund,blok,savunma,hırs hepsi var.insan başka ne ister. ;)

inanın semone dün oyundan cıkmadığını görünce gecen seneki final serileri geldi aklıma.malesef 5 oyuncumuzda hemen hemen dinlenmeden macı bitiriyodu.bu sene daha rotasyonu kullanabileceğimiz kadro var.en azından semone 2-3 dakika dısardayken 10-0 seri yemiyeceğimiz kesin.ama malesef macın sonunda yorgunluk onuda etkiledi.insallah seneye yabancı oyuncularda iyi secimler yapılır.en azından sut atabilen sayı ihtiyacını karsılayabilecek semone ayarında oyuncular takviye edilir.

Oğuz Uzun' Alıntı:
Okan hocam, lütfen şu kızcağızı 40 dk tutma sahada.

Önemli olan Seimone'un ne kadar sahada kaldığı değil,kaç top kullandığıdır bence.Saha içinde de kendini dinlendirebilir.Hiç top kullanmasa bile hücumda onun bi köşede beklemesi takımımıza 4'e 4 hücum imkanı tanır.