Seimone Augustus

Re: 23 # Seimone Augustus

30 Nisan da Seimone'nin doğum günü. 2-2, son maç 30 Nisan'da...

Larry Bird'in bir sözü aklıma geliyor. Neyse bekleyelim.

sene başında Katie Smith mi? Siemone Augustus mu? anketi vardı

tabiki Katie nin oyunculuğuna asla lafım yok amaaaaa artık bu iki ismi karşılaştırmak bile Augustusa çok büyük haksızlık olur...

Mustafa Yanar' Alıntı:
Seimone'un röportajından bir bölüm;

Tüm taraftarlar şunu merak ediyor: Gelecek sene WNBA?den sonra yine İstanbul?da, Galatasaray?da olacak mısın?

Kalmayı planlıyorum. Galatasaray da isterse burada olurum.

Neden bu yıl Rusya değil de Türkiye?desin?

Senaryoyu değiştirip yeni şeyler yaşamak istedim. (Uzun süre Fenerbahçe?de oynayan) Cappie (Pondexter) en iyi arkadaşımdır. Ona danıştım. İstanbul?un, buradaki insanların harika olduğunu söyledi.

Profesyonellik bir yana, sevdin mi burayı?

Evet, özellikle havayı sevdim. Rusya?da hep yağmur vardı. Burada takım arkadaşlarımı ve taraftarın yarattığı atmosferi de çok sevdim. Hiçbir salonda bütün maç boyunca tezahürat yapan taraftarlar görmemiştim! İlerleyen yıllarda da burada olmaktan keyif alacağımı hissediyorum.

16.01.2009

A.Dedehayır da Seimone kalacak dedi ;)

bu roportaj olalı 5-6 ay oldu...umarım fikri değişmemiş ve talipleride başını döndürmez!!!!!
özellikle fbnin gelecek sezon için suprizi olablir!!!!!
aziz yıldırım gibi geçmiştede benzer yola başvuran bi zihniyet için şaşırlmaması gereken bi durum tabii bu...

Bize yaklaşık 300 bin dolara yakın para vermesi lazım öyle bir durumda. Almaz Fener, gitmezde Seimone zaten.

Erdem Akkaş' Alıntı:
sene başında Katie Smith mi? Siemone Augustus mu? anketi vardı

tabiki Katie nin oyunculuğuna asla lafım yok amaaaaa artık bu iki ismi karşılaştırmak bile Augustusa çok büyük haksızlık olur...

Artık öyle düşünmeye başladım ki.

Bu Anket şey gibi geliyor bana.

Alex ile HAGİ Kıyaslaması gibi :p

Müthiş bir oyuncu.
Rahatlıkla erkek takımındada oynayabileceğini düşünüyorum.Keşke öyle bir ihtimal olsada oynatabilsek.

Katie Smith geldiğinde Kaan Kural,Kobe gelmiş gibi ortalığı ayaga kaldırmıstı ama siyahi oyuncuların beyazlara karşı olan geleneksel üstünlüğü burada da kendisini gösterdi.

Ömür boyu anlaşma yapılsın,basketbolu bırakana kadar bizde oynasın Augustus.Hatta bıraktıktan sonrada kulüpte kalsın ve oyuncu yetiştirsin.
Galatasaray formasının değerini bilen böylesine hırslı ve yetenekli bir yabancı zor bulunur.
Bu yıl yaşattığı herşey için teşekkürler kendisine...

Bugün Augustus'un ne kadar büyük oyuncu olduğunu bi kere daha gördüm,2.yarıda sıkıştığımız anlarda takımı tek başına oyunda tuttu,elinden geleni yaptı ama yetmedi.Hatta son dakikada ufak bi sakatlık geçirdi ama kimseye hissettirmedi.Maç sonu da o kadar üzgündü ki soyunma odasına ilk giden o oldu.Seimone ne olursa olsun takımda tutulmalı,umuyorum ona daha uzun yıllar tezahürat yapıcaz...

Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi'nin Tartışmasız En iyi Oyuncusu.Önümüzdeki yılda bizimle devam etmesini temenni ediyorum.

Erkeklerde bjk ile olan son maça gittiğimde eşim lavaboya girmişti.Lavobadan cıktıktan sonra bana galba AUGUSTUS u gördüm dedi bende merak ettim bekledim.2 dk sonra AUGUSTUS cıktı wc den ve eşimle resim çektirmesi için rica ettim,kırmadı bizi.Resim cekmem telefon yuzunden yaklaşık 2dk sürdü ama asla suratını asmadı ve gülerek bekledi.
Ve seneye bizimle tekrar beraber olacakmısın diye sorduğumda I WİSH diyerek ve gülerek cevap verdi. Sonra maça girdik.pota arkasında kress young augustus kara ve bi yabancı daha vardı yanlarında muhtemelen ajovana benzettim ama emin deilim,gözüm türk oyuncularımızı aradı:( ama kimseyi göremedim.
Maçın sonlarına doğru butun salon 3 lü için ayağa kalktı ve o zaman AUGUSTUS u müthiş bir çoşkuyla 3 lü çekerken cok şaşırdım ve mutlu oldum.Onu şaziyle yan yana oynatmak ona cok ayp

katie mi oda kim ?

artık ikisinin adı yanyana anılmamalı bile.Oyuncu nasıl olurmuş gösterdi bize seimone.

Pazar günü seimoneyi ataköy galeriada gördüm.İlk sorduğum soru burayla ilgili ne düşünüyorsun,gelecek sezon kalıyormusun oldu.Aldığım cevab beni tatmin etti.Öyle sanıyorumki bizimle kalacak.Üç beş kuruş için rus takımlarına yem etmeyelim.Hakkı neyse verelim,elde tutalım.

bu kızın şutları çok ilginç bilmem dikkatinizi çekti mi? normal bir oyuncu şut atarken top yarım daire (yada yay farketmez) çizerek potaya gidiyor, ama seimone un şutları potaya nerdeyse paralel gidiyor, her seferinde şaşıyorum bu doğrultuda potaya giden top nasıl çemberden geçiyor diye,
bu kız normal değil :p
iyiki de değil, bizimle kalmaya devam et çikolata kız

dun umarım augustus u son kez gs da izlelememışımdır...gercı wnba da hep iszlıyorum takıp edyorum ama cımbomda kalsa cok iyi olur yaa....

katıe ıle seimone kıyaslasması bence yanlış.ıkısıde farklı oyuncular.yas tecrube basarı farklılıkları vede kafa yapılsı degıuşıklıklerı var.ben katıe yıde sıkça takıp ettım.bence fb de mnaçların cogunu cıddıye almadan oynadı amerıkadakı gbı gercek oynunun 1 tanesını bıle oynamadı.eger byle oynasın abd mıllı takımında kaptanlıgı brakın oyuncu olarak yer alamazdı...augustusuda zaten anlatmaya gerek yok topu ver elıne sadece izle.....

Dergimize verdiği röportaj'da kalmak istiyorum diyordu umarım kalır hatta uzun yıllar kalır çünkü ona çok ihtiyacımız var , eğer kalırsa seneye takım onun üstüne kurulmalı birde 2 tane iyi yerli alırsak gerçekten çok uzun yıllar süper işler yaparız.

bu yönetimin onu tutacagına inancım yok..

gurkan kara

bu yönetimin onu tutacagına inancım yok..

bu kadar da nankörlük etmeyin ya...bu yonetim daha ne yapsın... daha kımı alsın su anda wnba in en elit 10 oyuncusundan 2 si bizde ve ben inanıyorum ki seneye bir ikisi daha yanlarına gelecek ben o pembe gomlekliye guveniyor ve simdiye kadar yaptıkları için coooook tesekkur ediyorum... lütfen biraz elimizi vicdanımıza koyup konusalım...

augustus arka sayfalara gitmiş bali onu ön sayfaya getireyim :)
sezon yeni bitti ama ben simonu şimdiden özledim.
bayan basketbolunun kendi gibi oyuncularla ne kadar zevkli olduğunu göstermesini,erkek takımımızdaki oyuncularda görmediğim o güzel hareketlerini,maç esnasında pek görmesemde o şeker gülümsemesini,maçta o up uzun şortuna bakıp gülmeyi,bir sayıya sevindiği zaman 180 derece dönüp aparkat yumruk vurur gibi yumruğunu havaya kaldırmasını................(bu liste uzar gider.)özledim
kısacası simonu çok özledim ;)

Seimone un kalması gerektiği artık görüş olmaktan çıkıp olgu olmaya başladı.Kesinlikle katılıyorum.Bu sezon gördük ki en kritik yerlerde Seimone sazı eline almadan iş o kadar da kolay yürümüyor.Yönetim Seimone u tutar mı? Tutmayıp ne yapacak ? Augustustan daha iyi aynı mevkii oyuncusu,bir maçta bir takım kadar sayı atan bi oyuncu bulabilecek mi? Seimone,IŞIL ,Sophia.....bu 3 oyuncunun üstüne iyi bir takım kurulursa TAMAMDIR...