Seimone Augustus

Re: 23 # Seimone Augustus

Seimone Phoenix maçında dizinden sakatlanmıştı.Dün MR'ı çekilmiş.Sonucu bugün belli olacakmış ama ciddi birşey çıkacağını sanmıyorlarmış.

Tüm talihsizlikler de bizi mi bulur :? Işıl'dan sonra Seimone... Bu sene WNBA'ye damgasına vuracaktı bu sakatlık olmasa.Işıl'la birlikte bir an önce parkelere dönmeleri dileğiyle...

Hakan Avci' Alıntı:
Bizim takımdan ayrılmıyacak öyle diğil mi?

Böyle birşey mümkün değil ancak ocak ayına kadar başka bir yabancıyla oynayabilirmişiz Seimone yerine.Turkbasket'e ne kadar güvenilir bilmem ama bu isim Cappie Pondexter olabilirmiş.Hiç ihtimal vermiyorum ben buna nedense (!)

Galatasaray ile çok başarılı bir sezon geçiren Seimone Augustus, WNBA'de ağır bir sakatlık geçirerek, sezonu kapattı. Minnesota Lynx'in başarılı forveti, Phoenix karşısında ikinci çeyrekte ön çapraz bağları koparak sahayı acıyla terketti. Yapılan MRI sonuçlarında sol dizinde ağır bir hasar oluştuğu öğrenildi. Henüz ameliyat tarihi belirlenmezken, sahalardan en az 6 ay uzak kalacağı bildirildi.

Sezona mükemmel bir başlangıç yapan Augustus, 6 maçta 21.0 sayı (WNBA'de üçüncü), 4.2 ribaund ortalamalarını yakalamıştı. Minnesota'da 105 maçta 21.2 sayı ve 3.9 ribaund ortalamalarını tutturan Seimone Augustus'un bu ağır sakatlığının Galatasaray'ı da olumsuz etkileyeceği tahmin ediliyor.

En iyimser tahminle Aralık ayında çalışmalara başlayabilecek olan ABD'li oyuncunun form tutmasının da zaman alacağı biliniyor. Seimone Augustus ile yeni sezon için söz kesen Galatasaray'ın yabancı hakkını başka bir oyuncu için kullanacağı öğrenildi.

Kaynak:Turkbasket.com

şu anda şoktayım !

Yerine yapılacak transfer şampiyonluğumuzu doğrudan etkileyecek.

ağladım diyebilirim okuyunca pondexter geleceğine augustosun iyileşmesini beklerim yinede vazgeçmem augustostan of of

Nedir bizim bu ön çapraz bağlardan çektiğimiz ya....Önce IŞIL sonra Augustus....Bu sene Augustus'a daha çok ihtiyacımız vardı.Umarım boşluğunu fazla hissettirmeyen bir oyuncu bulabiliriz.

Arkadaşlar Augustus'un takımda gitmesi yada ayrılması gibi bir durum varmı, yokmu ben gelecek sezon için kendisiyle anlaştığımızı hatırlıyorum takımdan ayrılması gibi durum olamaz herhalde.

Soner Türkmen' Alıntı:
Arkadaşlar Augustus'un takımda gitmesi yada ayrılması gibi bir durum varmı, yokmu ben gelecek sezon için kendisiyle anlaştığımızı hatırlıyorum takımdan ayrılması gibi durum olamaz herhalde.

Augustus takımdan ayrılmaz ama o dönene kadarki süre içinde başka bir oyuncuyla 3 aylık bir sözleşme filan yapabiliriz belki.

Bu arada Augustus'un sakatlandığı anki fotoğrafı:

augustus4.jpg

Gazanfer Tosun' Alıntı:
Augustus takımdan ayrılmaz ama o dönene kadarki süre içinde başka bir oyuncuyla 3 aylık bir sözleşme filan yapabiliriz belki.

Bu arada Augustus'un sakatlandığı anki fotoğrafı:

augustus4.jpg

böyle birşey olmaz.Özellikle geçen seneki vj olayından sonra bu sezon bir oyuncuyu beklemeyiz diye düşünüyorum.

En yakın zamanda salonlara dönmesini diliyorum gercekden hedeflerimiz büyük yara aldı.Augustus Galatasaray için ne kadar önemli bir oyuncu oldugunu bilmeyen yok Galatasaray her maca onun sayesinde + 20 ile başlıyordu şimdi transfer politikasını iyi yürütmemiz lazım gercekden hem basketbolcumuz için hemde Bayan takımı için cok üzüldüm

Aykun eğer sezona Seimone'un yerine birini almadan başlarsak ne olur halimiz biliyorsun değilmi?Talihsiz bir sakatlık yaşadı diye onu bırakmak da olmaz tabi.

Gazanfer Tosun' Alıntı:
Aykun eğer sezona Seimone'un yerine birini almadan başlarsak ne olur halimiz biliyorsun değilmi?Talihsiz bir sakatlık yaşadı diye onu bırakmak da olmaz tabi.
kendisini hiç sevmesemde Pondexterı almalıyız başka bir seçenek belirliyemedim