Seimone Augustus

Re: 23 # Seimone Augustus

Gazanfer Tosun' Alıntı:
Aykun eğer sezona Seimone'un yerine birini almadan başlarsak ne olur halimiz biliyorsun değilmi?Talihsiz bir sakatlık yaşadı diye onu bırakmak da olmaz tabi.

onun yerini birini almayalım demedim zaten.Sen dedinki onun yerine birisi ile 3 aylık kontrat yapalım.Bende dedimki 3 aylığına oyuncu alınmaz.Oyuncuyla sezonluk anlaşma yapılır.Aynı geçen seneki gibi yılbaşından sonra vj gelecek diye yerimizde saymamalıyız.Kadromuzu kusursuz bir şekilde kurup alternatifleri sonra değerlendirmeliyiz.

Geçmiş Olsun HERO
Umarım iyileşir ve daha iyi bir şekilde dönersin
Benimde ön çapraz kopmuştu Çok kötü birşey Allah hepimizden uzak tutsun Özelliklede Dişi Aslanlarımızı.....

Seimone çok kuvvetli bir oyuncu. Beklenen de kısa sürede dönecektir.
Ayrıca oynamaması belki daha aç dönmesini sağlar bize ;)

geçmiş olsun çikolata prensesimiz : (
biz gün sayarak seni beklerken başımıza gelene bak :(
en kısa sürede iyileşip gelirsin umarım..biz sadece biraz daha gün saymak zorunda kalırız :(

Seimone'a Milli Takım Morali

Amerika Ulusal Bayan Basketbol Takımının 2010 dünya şampiyonası ve 2012 olimpiyat takımı kadrosunda yer alacak 8 oyuncu dün belirlendi.İsimler şöyle:

Seimone Augustus(Minnesota Lynx)
Sue Bird(Seattle Storm)
Tamika Catchings(İndiana Fever)
Diana Taurasi(Phoenix Mercury)
Cappie Pondexter(Phoenix Mercury)
Candace Parker(Los Angeles Sparks)
Kara Lawson(Sacramento Monarchs)
Sylwia Fowles(Chicago Sky)

Seimone geçen gün verdiği röportajda yeni yeni yürümeye başladığını söylemiş.Henüz koşamıyormuş.

Daha ayrıntılı olarak yazmıştım başka bir başlığa ama silinmiş.

geçen sene bizi avrupa şampiyonu yapan kadın nerdesin eyyyy tatlı çikolata,yok inançlaymış yok azimleymiş hepsi yalan sen tek neden sensin avrupa şampiyonu olmamızda niye çünkü sen süperstarsın seimone kobe bryantın dişi versiyonu boşluğunu doldurcak tek bi isim var o da diana taurisa keşke onu alabilsek.....

Seni bu halde de mi görecektik be Seimone :(

seimoneaugustus.jpg

Bu renk üstüne yakışmış yalnız.Hakikaten basketbolda da bu renk bir forma hoş olur kızlarımıza.

seimoneaugustusstephenl.jpg

Gazanfer Tosun' Alıntı:
Seni bu halde de mi görecektik be Seimone :(

seimoneaugustus.jpg

Bu renk üstüne yakışmış yalnız.Hakikaten basketbolda da bu renk bir forma hoş olur kızlarımıza.

seimoneaugustusstephenl.jpg

Biri bana bunun eski bir resim oldugunu soyleyebilirmi.Söyle bir ay onceki falan.

Gazanfer Tosun' Alıntı:
Yaklaşık 40 gün önceki resimler Aykun.Ama internette dolaşırken bunlara rastladım.Paylaşmak istedim.

Gercekten rahatladim.Yeni resim olsaydi bu sene seimone'den umudumu kesicektim.Bilgi icin tesekkurler Gazanfer

Duyduğuma Göre Seimone İle 1,5 Yıllık Sözleşme İmzalanacakmış Bu Doğrumuu??

HAyır bi Arkadaş Söylemiştii. Sevinmiştim Emin Olmak İstedim Resmi Siteyide Senin Sayende Okudum İçim Rahatladı