Seimone Augustus

Augustus için eleştirdiğim nokta,takımın hücumda sıkıntı çektiği zamanlarda,en önemli hücum silahımız olması gerekirken buna çare olamayışıydı.Bu bakımdan performans olarak Fowles ve geldikten sonra Tamika'nın gerisinde olduğunu düşünüyordum.Fenerbahçe maçında hep görmek istediğim performansı sergiledi.Zaman zamanda bu oyununu oynuyor,ama bir süper yıldız olarak sürekliliğini sağlamalı.Bu takımın en önemli skoreri olduğunu göstermeli.

ilk maç bırakmadılar augustusu.. ilkyarıdan 3 uydurma faulle faul problemine soktular.. 3.çeyrek girince üst üstü 2-3 şut soktu ama yetersizdi.. 2.maçta gerçek oyunundan esintiler sundu.. 20 sayı ortalaması yapmasını bekliyordum ben bu seride.. inşallah yarın saçmasapan düdüklerle faul problemine girmez de sürükler takımımızı hücumda..

Ölene kadar sözleşme yapmalıyız. Yüreğine sağlık prenses

Sezon boyunca forumda olsun sohbetlerde olsun performansı yeterince iyi değil,sakatlığın etkisini atlatamadı vs. vs. dedik ama ona en çok ihtiyaç duyduğumuz anda olmasını beklediğimiz gibiydi.Teşekkürler Çikolata Prenses...

Maçı tek başına sonuna kadar getirdin, son üçlüğü de atsan tek başına alacaktın ama olmadı. Bugün en son kızılacak kişi sensin. Fenerasyon'u da herkesi de yeniyordun ama kahrolası şans izin vermedi. Canın sağolsun. Birtanesin Prenses. Seneye daha iyi bir oluşumun içinde inşallah yeniden buluşacağız. Şimdilik hoşçakal, başarılı ve sakatlıksız bir yaz sezonu geçirirsin umarım :)

Sen en büyük Galatasaraylı'dan daha onurluca hareket ettin, sen her şeyin en güzeline layıksın be Seimone. O savunmanın ardından tribünlere yaptığın atar yeter. Seni canımızdan çok seviyoruz.

Bu kızla ömür boyu sözleşme yapılmalı. İyiki varsın Augustus bugün son 15 dakikayı hiç oturmadan izlememi sağladığın için sonsuz teşekkürler.