Seimone Augustus

Galatasaray bayan basketbol takımı gelecek yılın ilk bombasını patlattı ve geçen sezon formamızı giyen fakat bu sezon sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan Seimone Augustus ile iki yıllık sözleşme imzaladı. Sempatik tavırları ve başarılı oyunu ile taraftarların sevgilisi haline gelen Amerikalı yıldız hatırlanacağı üzere geçtiğimiz sezon WNBA'de normal sezonda diz bağlarından bir sakatlık geçirmiş ve hem WNBA'nin kalan kısmını, hem play-offları hemde Avrupa'da oynanılan bir sezonu dinlenerek, hazırlanarak geçirdi. Bir dönem gelicek-gelmeyecek tartışmalarına yol açan, adeta papatya falları baktıran genç yıldız, gelecek sezondan itibaren Galatasaray formasını tekrardan terletecek.
FCN BLOG

seimone aşkıyla biraz araştırma yaptım ama burdan alıntılayıp nasıl parçalı sana çok yakışıyor bölümüne koyulacağını yapamadığım için buraya yazıyorum biz neden seimoneun sözleşem uzatma haberini bekliyoruz ki zaten sözleşmesi 2 yıllık

Çikolata prenses bu senede kalmalı ve bir sonraki sene yerli olarak kullanabiliriz :)

Bu formayı Galatasaray'lıyım gazıyla yıllarca ne yetenek düşmanları giydi. Ancak Seimone gibi bir yıldıza takımımızda yer yoksa çok üzücü.
Hoca kumar oynayıp Seimone'nin yerine Currie, Hodges gibi oyuncuları getirmeyi düşünmüyordur umarım. Ayrıca karşı takımda Diana var onu şöyle savunalım transferleri yerine bu sene sistem transferleri yapılır umarım.

Aklımdan çok kötü şeyler geçiyor. Fenerbahçe'nin Taurasi hamlesiyle Angel'ı bırakmasını bekliyormuşuz gibi geliyor ki inşallah yanılıyorumdur. Tam bir yıkım olur.

Aklımdan çok kötü şeyler geçiyor. Fenerbahçe'nin Taurasi hamlesiyle Angel'ı bırakmasını bekliyormuşuz gibi geliyor ki inşallah yanılıyorumdur. Tam bir yıkım olur.

Aynen bende bundan korkuyorum.
Augustus gidecekse o pozisyonlar için bu kalitede alınabilecek bir Angel var bir de
Maya Moore, ya da bu hakkımızı 4 numara için kullanabiliriz LJ veya Candace Parker.

Ceyhun Hoca'nın Augustus'a sıcak baktığını düşünmüyorum.Sene başında bunu belirten konuşmalar yapmıştı.Bakalım önümüzdeki günler neler göstericek.

Seimone Augustus'a Emre Elmalıdereoğlu'nun hazırladığı doğum günü videosu, burada da bulunsun.

[video=youtube;egg5kDi7sak]http://www.youtube.com/watch?v=egg5kDi7sak[/video]

Nice senelere Seimone, beraber olmak şartıyla tabiki...

Emre'den kötü bir klip beklenemezdi zaten. Üstelik bu sefer elindeki malzeme ve zamanı da kısıtlıydı. Yine de gayet güzel olmuş. Onun ellerine sağlık.Seimone'da iyi ki doğmuş :)