Seimone Augustus

Yalnız tüm sezon bu Seimona salladı bazıları. Anlattım dilim döndüğünce. Kız büyük sakatlık atlattı tam düzeldi büyük bir hastalık geçirdi onun psikolojik etkileri bile kolay geçmez dedim. Tüm sezon boyunca Augustus ilk olarak sezonun ikinci yarısının ilk maçında gülmeye başladı. Bunları yok saydılar. Seimone yapabileceklerinin çok daha azını gösteriyor şu an. Bu sene antrenman sezonuydu bir nev'i. Yazın WNBA'de esecek o rüzgarla gelip fırtınayı burada devam ettirecektir.Bu başlıkta daha önce de dedim. Seimone candır Prensestir bizim göz bebeğimizdir. İnsanlara umudun hiç bir zaman bitmeyeceğini canlı gösterendir...

her zaman çok sevdiğim bir oyuncu oldu; şu anda da Galatasaray taraftarını özleyeceğim ve Galatasaray Champions diye tweetliyor ABD'den.

Her neyse, final serisinde bence başka bir şeyi gösterdi. Türk Kadın Basketbolu kamuoyundaki winner değil vs. gibi yargıları yıktı kendisi. Catchings için tersini herkes kabul eder mesela; ama Seimone bana göre hep underrated kaldı bizim memlekette bu açıdan. Yüreği büyük oyuncudur, yeteneğinin yanında. Umarım uzun yıllar bizimle olur.

her zaman çok sevdiğim bir oyuncu oldu; şu anda da Galatasaray taraftarını özleyeceğim ve Galatasaray Champions diye tweetliyor ABD'den.

Her neyse, final serisinde bence başka bir şeyi gösterdi. Türk Kadın Basketbolu kamuoyundaki winner değil vs. gibi yargıları yıktı kendisi. Catchings için tersini herkes kabul eder mesela; ama Seimone bana göre hep underrated kaldı bizim memlekette bu açıdan. Yüreği büyük oyuncudur, yeteneğinin yanında. Umarım uzun yıllar bizimle olur.

Kesinlikle katılıyorum. Pondexter yıllarca domine etti bu ligi ve Seimone Pondexter'ın da önünde, 1. sırada draft edilmişti aynı sene. Umarım bu sene WNBA'de de final oynar/kupayı alır.

Şu an twitter da Currie ile konuşuyor bu arada (;

Umarım sakatlıksız bir WNBA sezonu geçirir ve seneye daha güçlü bir şekilde takıma katılır...Tabi artık ondan WNBA Şampiyonluğu da bekliyoruz,yakışır Baby Face :)

Seimone twitterdan galatasaray champion yazınca

aekaranfil Ali Emre Karanfil
@seimoneaugustus ha ha haaaa. good joke! The Champion is Fenerbahce! dont forget... since 2005...6 years...
Seimone :
@aekaranfil no one cares about fenerbahce, soooooooooooooo GALATASARAY IS THE BEST hahahahahahahahahahahahahaha!
aekaranfil Ali Emre Karanfil
@seimoneaugustus Who is the best??? Look at the scoreboard sweety :)))
@seimoneaugustus noooo dear Seimone. dont persecute urself! :))) im so sorry ur psychological state and afraid this :)))

ve son olarak Seimone
Galatasaray fans let this fool know who's the best. @aekaranfil sucker.

Seimone Galataasaray şampiyon diyor.
Adam da güzel şaka şampiyon fener 2005ten beri 6 sene diyor.
Seimone da kimse feneri takmaz yaaaaaaaaaaaaaniiii Galatasaray en iyi diyor
Adam da kim en iyi? Tabelaya bak tatlım diyor
Sonra hayır sevgili Seimone kendine eziyet etme. Psikolojik durumun için üzgününm ve korkuyorum diyor.
Seimone da Galatasaray taraftarıı şu aptala en iyinin kim olduğunu gösterin diyor.

Bildiğim İngilizceyle çevirmeye çalıştım. Hatam varsa kusra bakmayın. Umarım yardımcı olmuşumdur :)

Sonra Galatasaray taraftarı devreye giriyor. Seimone da haddini bildirenlere çok teşekkür ederim, sizi seviyorum diyor son olarak.

aptal kelimesi değişkenlik gösterebilir :D ne isterseniz onu koyun tabi ama forum ortamında aptal en iyisi :D

Seimone'un "Galatasaray fans let this fool know who's the best" demesinden sonra süren ufak çaplı karanfil operasyonun ardından da ;

"Thank you gala fans for addressing that fool. Gala is the best and fener can kick rocks. Lol. Love ."

Seeeeeen var ya seeeeeen :D