Seimone Augustus

seimone augustus .....
sana çok teşekkür ediyorum çünkü diana taurasi'yi almamıza rağmen içimizde bir burukluk olmasını sağladığın için.
sana çok teşekkür ediyorum çünkü henüz 2 sene önce küme düşmüş bir takımın avrupada kupa kazanmasında en büyük pay sahibi olduğun için.
sana çok teşekkür ediyorum çünkü her zaman yenilsekte yensekte o formanın hakkını her maç verdiğin için.
sana çok teşekkür ediyorum çünkü .................. elbet aklıma gelmeyen birşeyler vardır. Şimdi hangi twitter'ı olan babayiğit bu mesajı seimone'a yollayabilir? :D Bence from all of galatasaray fans diye başlayıp bu mesaj yollanabilir.
 
Bu başlık hiç inmeyecek buradan. Biz yine onu konuşacağız, takip edeceğiz. İnsansın sen Seimone. Şu saatten sonra Fenere gitsen bile bu düşüncelerim değişmez..
 
Bu sene öyle bir performans göster ki pişman et sana güvenmeyen herkesi.

Elbet bir gün kesişecek yollarımız. Başka bir formayla bile olsa umarım geçersin yine önümüzden.
 
Galatasaray taraftarına her zaman kalbimde bir yer olacak, Diana takım için büyük bir transferdir. eğlenceli ve iyi şanslar gelecek yıl için. Sizi Seviyorum. SEİMONE AUGUSTUS...

Bizde sene seviyoruz Prenses :-(
Eminim yine seni göreceğiz bu forma altında er yada geç..
 
Seimone'nun yeri asla dolmayacak,şampiyon olucaz,belki El'yi alacağız ama eminim çoğunluk keşke Seimone'da yanımızda olsaydı diye iç geçirecek.Kolay değil bayan basketbol gibi Türkiye'de hatta dünyada ilginin az olduğu bir dalda taraftarla bu kadar sıcak bir bağ kurmak.Mone içimizden biri oldu,Umarım bu yıl Wnba'de şampiyon olur da hakkettiği saygıyı alır.Kolay değil o sakatlıktan geri dönmek,üstüne bir de hastalık geçirmek her şeye rağmen yeniden başlamak.
Güle güle Prenses
 
Seimone genç bir oyuncu, 27 yaşında. Bu sene, önümüzdeki sene ve hatta daha sonraki sene bile olmasa daha sonra da bu formayı gelip giyme ihtimali var. O yüzden forması emekli edilsin diyemiyorum, elbet tekrar giyecek bu formayı. Fakat biz de onun formasını ona saklayalım, basketbolu bıraktığı gün de tavana asalım formasını. Bunu yaptıracak kadar emeği var da, hepimizden daha Galatasaraylı yüreği var.

Bizim taraftar olarak yapmamız gereken ve yapabileceğimiz bu. #33 Seimone Augustus hep bizimle olsun, sadece formasıyla olsa da...
 
Farkını bir kez daha gözler önüne seren açıklamasını okurken gözlerim doldu...

İnanıyorum ki er ya da geç (umarım er olur) bu formayı tekrar giyeceksin. O güne kadar kariyerinin en başarılı günlerini geçirmeni dilerim.
 
Senin gittiğin gün bizim için kara gündür Seimone! Eşsizsin ve harikasın, seni bu forma altında görmek bizim için tarifi imkansız bir duygudur. Bu başlık hiç inmemeli, hatta sabitlenmeli.
 
Çok özelsin, bambaşkasın. Yerin her zaman ayrı olacak kalbimde. İçinde senin olduğun başarılar 1000 kat daha anlamlı olacaktı benim için ama olmadı; oldurmadılar. Emin ol hiç unutulmayacaksın; her zaman kalbimizdesin!
 
Seimone , All GS funs love you very deeply , words dont explain it. You are always in our heart and we believe that we will meet again in Istanbul . you are part of our life. In one word NOTHING COMPARES TO YOU . we wish you very succesful season at WNBA . dont forget us and be sure that we will never forget you as long as life goes on :)
 

Üst