Seimone Augustus

Augustus konusu beni de inanılmaz üzdü ama şu aşamada yapacak söyleyecek bir şey yok, Hürriyet'e verdiği röpörtaj konsunda her ne kadar sonradan biraz daha anlamaya çalışsamda ilk baştaki fevri çıkışımdan dolayı Ceyhun Hocadan özür diliyorum.
 
Gazanfer;

Ben senden farklı bir şey söylemiyorum ki.. Ben de sinir oldum o transferlere..
Bak futbol takımı 2008'de hocasız şampiyon oldu, geldiğimiz nokta ortada..
Düzene, tertibe sadık kalmak lazım. Siemone'yi istememek bir seçimdir..
Yanlış da olsa seçimdir..
Nerede görülmüş, hocanın yanlışını taraftarın düzelttiği..
Hesabı kim verecek, hoca verecek..

Benim o kadar kalbim kırıldı ki gidenlerin, alınmayanların arkasından ağlamamayı öğrendim..
Ben hiç bir basketbolcuyu, futbolcuyu veya bir başkasını diğerinden çok sevmiyorum.


Neyse uzatmaya gerek yok, ben fikirlerimi yazdım.
 
Ceyhun hoca Augustus ile çalısmak istemiyorsan sonuna kadar haklısın. Sen buradaki basketbol ulemalarına sakın aldırma lütfen. Kendi bildiğin doğrularda ilerlemeye devam et.
 
Anlasilmayan nokta su.Ceyhun hoca Augustus ile calismak istemeyebilir ama uslup bu olmamali.Seimonei yeterli bulmuyorum derse veya istatistikler uzerinde oynamalar yaparsa bu kabullenilemez.Ceyhun hoca bana guard lazim o yuzden Seimone gibi degerli bir oyuncudan vazgecmek zorunda kaliyorum deseydi kimse elestirmezdi hocayi.Yada Fowles winner degil Augustus winner degil gibi soylemler yerine ben Fowles yerine baska bir uzun tercih edecem cunku Fowles Aralikta geliyor deseydi anlayisla karsilanabilirdi.Ama bir sezon Fowlesa top indirtmeyi basaramamis bir hocanin Fowles winner degil demesi gercekci olmaz.Birde hocadan Gintare,Hodges,Melisa veAvrupali yerine Amerikali tercih ederek Euroleaguede bastan eksiyle baslamamizin nedeninin cevaplarini beklerdim.
 
İçim öyle buruk ki. Çok ama çok özleyeceğiz seni. Artık fb ye gitsen bile kızmam sana. Gözümüzün önünde ol yeterki be Augustus.
 
Seni hiç unutmayacağız Babby Face Killer !!!

Sen bizim için hep Number One'sin !!!
 
Evet Müthiş bir transfer yapıldı yerine.Belki senden daha iyi bir oyuncu alındı.Hatta en iyisi alındı.Ama hiçbir yıldız senin yerini alamaz buda kesin
 
seimoneaugustus Seimone Augustus
Galatasaray fans you will always have a place in my heart, Diana is a great addition to the team. Have fun and Good Luck next year. Love.

AĞLICAM :(
 

Üst