Seneye bu Kadroyu Koruyabilecekmiyiz?

Arkadaşlar sizce seneyede bu kadroyu koruyabilirmiyiz? Bence İstikrar İçin Bu Kadroyu Korumak Şart Bakın Siena örneği var elimizde çok üst düzey takım olmasalar bile 3-4 senedir birarada oynadıkları için istikrarı sağladılar ve final fourdalar..
 
bencede kesinlikle istikrar şart ama bence johnsen hite ve owens yerine 3 oyuncu alınıp ondan sonraki sene o kadroyu korumalıyız yoksa britton u tutup ta istikrar demeye gerek yok.Ama kesinlikle gaines ve dee kalmalı
 
Semih TİYANŞAN' Alıntı:
bencede kesinlikle istikrar şart ama bence johnsen hite ve owens yerine 3 oyuncu alınıp ondan sonraki sene o kadroyu korumalıyız yoksa britton u tutup ta istikrar demeye gerek yok.Ama kesinlikle gaines ve dee kalmalı
hite bence kalmalı 2 kaliteli yabancı olmalı
 
Bu kadroyu tutmamız için önümizdeki sene için sponsorlar bulunması gerekiyor. Maçlara ne kadar çok ilgi olursa sponsor bulmamız o kadar kolay olur.Herkes salonlara, takımı yalnız bırakmak yok!
 
Arkadaşlar bu oyuncuları tutabilmek için sanki inanılmaz paralar harcanması gerekiyor gibi bir durum yaratılmamalı. Bizim şuanakadar yaptığımız en büyük hata elde tutmamız gereken oyuncuları sezon sonunda hep kaybetmemiş olmamızdı bence bu şartlarda durum çok daha farklı maddi açıdanda bu konuda sıkıntı olmayacaktır diye düşünüyorum. Tutulması gereken Gaines ve Dee var diğer yabancı oyunculardan maalesef sezon boyunca istikrarlı bir katkı alamadık en azından Gaines kesinlikle ne pahasına olursa olsun tutulmalı daha önedende yollarız daha iyisini alırız mantığının yürümediğini birçok kez görmüştük zaten.
 
bence bu birazda yönetime bağlı öyle deilmi ben her sezon sonu giden oyunculara üzülüyorum örn:jefrey graves,gerald fitch bu iki oyuncunun gitmesini istemezdim sezon sonunda başarıya göre oluyor ama bence yönetim ve teknik heyete bağlı bence oyuncudan cok sizce öle deilmi??
 
neden sadece yabanci oyunculara yogunlasildi bilmiyorum. gitmesin tabii ki bazilari, ozellikle de gaines; ama giderlerse de yerini dolduramayacagimiz oyuncular degiller. kalmalari , yeni gelecek oyuncuya/oyunculara gore uyum sorunu derdi yaratmayacagi icin tercih edilebilir.
onemli nokta yerliler, ki ilk defa ust duzey yerli oyunculara sahip olduk! birakin dee'yi hite'i, asil kaptan ve huseyin nasil kadroda tutulur, bunu dusunelim!!
 
BENCE OWENS- GAİNES- DEE BROWN-ROBERT HİTE -HÜSEYİN-TUFAN -MURAT-FATİH-CÜNEYT-ERDEM CENK OLSADA OLUR OLMASADA ZATEN KİRALIK TAKIMDA KALMALI UNUTMAMAK LAZIM Kİ İSTİKRAR SART TAKIMDAKI YERLILERDE YABANCILARDA BENCE UST DUZEYDE VE YABANCILARDA UYUM SURECINI TAMAMLADI.POTA ALTINA İYİ BİR YABANCI PİVOT VE KEREM TUNCERİ DE TAKIMA ALINIRSA BİRLİKTE UZUN SURE OYNAMANIN GETİRDİGİ AHENKLE BERABER SENEYE DAHADA GUCLU OLURUZ.....
TAKIMIZDAKI YERLI OYUNCULARDA DAHA IYISINI BULAMAYIZ ORASI KESİN!!!!!
YABANCILARDANDANDA SU ANDANKINDEN IYISINI BULABILECEGIMIZE BEN INANMIYORUM..
OZELLIKLDE GAINES VE DEE SENEYE KESINN OLMALIIII
 
Yabancı oyunculardan Charles Gaines ve Chris Owens mutlaka kadroda tutulmalı.Dee Brown ve Robert Hite gibi oyuncuların kafaları sürekli NBA'de olacaktır.Çünkü Gaines ve Owens bize direk olarak Avrupa'dan geldiler.Dee Brown'ın takımda tutulması mali açıdan kulübü çok zorlar.En çok parayı ona verdiğimiz kesin.Dee Brown gönderilebilir.Ona harcanan maliyet ile 2 tane yabancı oyuncu alabiliriz.Dee Brown bu takım için çok lüks olur.Şöyle de birşey var aldığı para kadar oynayacaksa yani lüks olmasını oyununa da yansıtabilecekse kalabilir,razı olunur.Hite çok kapsamlı bir oyuncu.Kalabilir ama NBA yakışır Robert'a.Charles Gaines zaten her yönüyle ortada.Chris Owens mutlaka tutulmalı.Ancak şöyle de birşey var.Takımımız 2 sene üst üste sayı kralı çıkarmış.Ancak hiçbirini takımda tutamamıştır.Şu anda ligin olmasa da takımımızın sayı kralı Chris Owens olduğuna göre inşallah aynı gazaba uğramaz.Britton'a değinmiyorum bile.
 
Arkadaşlar Dee Nba de kontrat yapmadığı sürece 1 yıl daha bizde, diğer oyuncularımıza gelince bence hoca isterse kalırlar.
 
Önümüzdeki sene için bence Dee gider NBA'ye eğer gitmezse yerine gelecek isim Kerem Tunçeri yada Tutku açık olmalı..

Owens giderse yerine gelecek isim 5 numaraya olmalı 4 numarada Kerem Gönlüm'ü istiyorum 8)

Johnsen yerine de Hosley alınmalı :)

Hite yerine de çok iyi bir şutör guard alınmalı her ne kadar Barça'da sönse de Gary Neal olabilir :)

Biraz uçtum galiba :)
 
Bence 2 tane iyi türk oyuncuyla anlaşılması lazım. Murat Kaya nın gönderilmesi lazım. Sinan Güler in alınması çok iyi olur. Ümit Sonkol alınması gerek oyunculardan biri olabilir. Cemal Nalga nın bence bu takımda yeri yok :( Britton gönderilip 2 ve 3 numarada oynuya bilecek oyuncular alınması lazım. 4 numaralı bölgeye türk oyuncu transferi şart. Ermal ile anlaşılması halinde çok daha iyi şeyler olabilir. Karşıyakadan Asım Pars alınabilir. Serhat Çetin tekrardan takıma alınabilir. Bence yabancı oyuncudan ziyade Türk oyuncu transferlerine dikkat edilmesi şart ! Yabancı olarak kalbimdeki isim Lavrinovic ve Tarıq Kinsay .
 
Kadronun temel iskeleti bu sezon mutlaka korunmalı.Belki 2-3 oyuncu gönderilip yerine yenileri alınabilir ama önceki senelerde yapıldığı gibi 8-10 oyuncu birden kesinlikle değiştirmememiz gerekir.Geçmiş senelerde ligde hep vasat bir takım olarak devam etmememizin nedeni neydi? Her sene yeniden takım yaratmaya kalkışmak bize bir sürü kayıp sezon yaşattı.Bu sezon takımın şampiyonluğa oynayabilecek çapta olması,avrupada tarihinin en büyük başarısını yakalaması dolayısıyla kadronun korunması ve eksik görülen yerlere takviye yapılması gerektiğini düşünüyorum.Aksi takdirde gelecek sezon hedeflere ulaşmada daha da iddialı olmak yerine yine herşeye geriden başlamış,kayıp sezonlara bir yenisini daha eklemiş olabiliriz.Başta da belittiğim gibi istikrar ve başarı için kadronun iskeletinin korunması,yetersiz görülen oyuncular yerine de yenileri alınarak devam edilmeli.Unutmamak gerekir bir çok takımın imrendiği kalitede ve derinlikte bir kadroya sahibiz.
 
Türk oyuncularımızı koruyacağımıza eminim.Açıkçası yabancılardanda Gaines dışındaki oyuncuların gitmesi beni pek üzmez, kalırlarsada neden kaldılar demem.
 

Üst