Yabancılardan bazıları takımda kalmalı..Yıllardır yabancı oyuncuları silbaştan düzenliyoruz ; eğer başarı isteniyorsa bazılarının tutulması şart..
Bunu gerçekten mi söylüyorsun şu anda bizim büyük hayaller kurmamızı sağlayan koç kim? Sence Murat Hoca'dan iyi bir Galatasaray anlayışını oyunculara öğretecek onlarla iletişim kuracak bir koç bulabilirmiyiz. İstikrar için ilk önce koç takımda kalmalıdır. Murat Hoca ile bunu başaracağız...Alper Gülgen' Alıntı:ilk önce coach deiştirilmeli sonra eldeki oyuncular tutulmalı takımda oyuncularla coach arasnda muhteşeö iletişim kopukluğu var
Alper Gülgen' Alıntı:ilk önce coach deiştirilmeli sonra eldeki oyuncular tutulmalı takımda oyuncularla coach arasnda muhteşeö iletişim kopukluğu var
Bunu gerçekten mi söylüyorsun şu anda bizim büyük hayaller kurmamızı sağlayan koç kim? Sence Murat Hoca'dan iyi bir Galatasaray anlayışını oyunculara öğretecek onlarla iletişim kuracak bir koç bulabilirmiyiz. İstikrar için ilk önce koç takımda kalmalıdır. Murat Hoca ile bunu başaracağız...[/quote:1vsp6jam]Uğur YILMAZ' Alıntı:[quote="Alper Gülgen":1vsp6jam]ilk önce coach deiştirilmeli sonra eldeki oyuncular tutulmalı takımda oyuncularla coach arasnda muhteşeö iletişim kopukluğu var
Tugay Aktepe' Alıntı:[quote="Alper Gülgen":2zanfcdd]ilk önce coach deiştirilmeli sonra eldeki oyuncular tutulmalı takımda oyuncularla coach arasnda muhteşeö iletişim kopukluğu var
içimden geçenleri sölemişsin saolVolkan Ozger' Alıntı:Murat hocayı burda elestirenlerde sizin kadar seviyo ama galatasarayı daha cok seviyoruz.Murat hoca su yanlıslardan vazgecse süper olucak ritim bulan oyuncuyu yanına alıyo anlamıs degilim bunu bir kez degil bir cok kez gördügüm için söylüyorum eger dee kalırsa solomonu ezer gecer seneye giderse cok uzaklara gitmeye gerek yok bence baris ermis takıma katkısı olucak bir oyuncu eger kerem kadar iyisi yada yabancı olarakda cok kaliteli gelmıcekse dee nın yrıne ben baris derim !!!