Seneye formalarımız nasıl olsun ?

Parçalı...

B_1117_takim_b.jpg
 
Avrupa maçlarında formanın önünde GALATASARAY da yazıyordu.Öyle çok daha güzel bir hal alıyordu forma.
 
İnşallah adidas alır basketbolun sponsorluğunuda futbol ve basketbol formaları aynı olur. Futbol formasıyla gelen taraftar da abes kaçmaz!
 
Bencede futbol formalarına benzemeli.Öyle uyum sağlanmalı.Gelen taraftarda Fransız kalmasın maça :).Ama beyaz olmasın formalar.Bencede çok kötü gidiyor.
 
Beyaz olması zorunlu gibi birsey sanırım emin degilim ama her takımın var zorunluluktan sanırım bilen biri aydınlatırsa sevinirim zorunlulukmu yoksa sadece kendi renklerimizi kullanalım.Adidas olmasa bile basket takımın formlarını yapan firma futbol takımına yakın formalar yapsın en azından abes kacmaz basket maclarında 8)
 
Sadece PARÇALI olsun. siyah ve beyaz özelliklede çubuklu kesinlikle olmasın! arasıra Kırmızı ve Sarı forma olsun ama %70 PARÇALI giyelim.
 
Keske basketbol formasının ustası reebok yapsa formamızı olmassa and1 adidas puma felan dicem gecen sene demistim onlarla anlasmak zor denmisti 8) tt.beykozun bile forması and1 nasıl zorluksa bu 8) efes and1, turktelekomon nıke ,bjknın umbro vs vs vs diye gider lescona yinede tessekkür etmek lazım gayet güzel formalar yaptılar renk vede tasarım olarak ama galatasarıyımızın daha iyi markalarla calısması lazım diye düsünüyorum !!!
 
nasil olursa olsun ama artik bir ekol olussun, her daim baki kalsin formalarimiz. her bransimiz icin gecerli bu, galatasarayimizi taniyan tum insanlar orijinal formamizi bilmeli, gorunce o formayi "bu galatasaraydir" diyebilmeli ya da galatasaray mac yapmaya oralara gittiginde, mactan once, galatasarayin tasiyacagi formayi kafadan biliyor olmali tum dunyada.

yok efendim satislar seceneklerle artiriliyormus, fazla cesit olmaliymis vs vs... satilir o formalar her sene, merak etmesinler, hic olmadi her sene fazladan bir taraftar formasi secenegi olur onu yenilerler.

renk meselesine gelince, takimin renkleri disinda bir renkte forma olmasi zorunludur tum branslar icin ; zira macta giyilecek formayi ilk olarak ev sahibi belirler ve sari-kirmizi renklere sahip bir takimla mac yapmak icin deplasmana gittigimizde, teorik olarak, onlar kendi renklerini tasiyan formayi tercih edecekleri icin ve takimlarin karismamasi icin deplasman takimi olarak sari-kirmizi renkler disinda bir forma giymek zorundayiz.
 
Her dalda olduğu gibi,Galatasaray'ın forması parçalıdır ve o giyilmelidir.

Bunun yanında 90lı yılların başından ortalarına kadar fubol takımının giydiği düz sarı forma gibi bir forma ya da beyaz forma 2.alternatif olarak düşünülebilir...
 

Üst