Sinan Güler

Kaptan teşekkür ederiz bu seneki Eurocup zaferinden dolayı. Baz maçlar bizi üzdün ama olsun sen bizim kaptanımızsın. Seneye beraber olurmuyuz bilmiyorum ama Türk oyuncu yokluğunda kalması gerekir.

Rotasyona sokacak onun gibi yerli oyuncu bulmak zor, alacağı ücrette indirime giderse iyi bir alternatif, bu sezonki başarımı inişli çıkışlı olmasına rağmen...

Bu cümlelerin benzerini muhtemelen ben de kurardım, eğer Ülker Arena´da takım arkadaşına ve hocasına yönelik ağız dolusu küfür edilirken kendisi alkışlandı diye tribünlere teşekkür etmeseydi. Aslında sen de biliyorsun Sinan Güler (artık kaptan demeye dilim varmıyor), biz sadece rakiplerle parkede mücadele etmiyoruz, dolayısıyla bizim dikenli yollar sana göre değil.

Bugüne kadar harcadığın emekler için teşekkürler..

Sinan Güler'in bu kulübe emeği geçti, hakkını da aldı maddi olarak. Çok iyi paralar kazandı GS kariyerinde. Yeri geldi 6 kişiyle İpekçi zaferinin mimarı oldu, takım içinde oyuncular ve koç arasında bağlantı görevini üstlendi. Yani hakkı geçti, eyvallah.

Ama Galatasaray başka bir dünya, rakip Sinan'ın gördüğü veya görmek istediği kadar masum değil. Dolayısıyla bu oyunun kuralı da bu değil. Teşekkür edip ayrılmanın vakti geldi diye düşünüyorum. Saha içine girmiyorum bile, oraya girersem kendimi tutamam.

Şu piyasada hak ettiği para 300 bin olan oyuncu, peki kendisi kaç alıyor? 900 bin, bu çok fazla. Futbol takımında Sabri ve Selçuk İnan neyse basket takımında da Sinan odur. Evlat kontenjanından sürekli kontrat bulur bu tipler, hem de hak ettiklerinin en az 3 katına. Sevmiyorum bu kaptan duygusallıklarını, verim alamıyorsan şutlayacaksın. Diyeceksin ki BURASI GALATASARAY burada hak etmeyen forma giyemez. Takımda schilb den sonra en çok sırıtan bu arkadaşla da dilerim en kısa sürede yollarımız ayrılır.

Sinanıda yollarsan takımında türk oyuncu kalmayacak , Ee sinandan daha iyiside yok ? göktürkler benchde beklese daha mı iyi ? belki bu sezon çok iyi değildi beklentiler doğrultusunda ama bu takımda her zaman kendisine yer bulur eyvallah 900 bin dolar civari gerçekten pahalı ama önceki senelerde de o paranın hakkını gayet verdi sanki.

Hicbir türk oyuncu 900 bin doları haketmiyor ama piyasada türk oyuncu kıtlığı var maalesef. Sinan da eurocupta olsun ligde olsun bize çok iyi hizmet etti. 9 tane yabancı oynayabilsek haklisiniz ama ülke basketbolunu baltalamak olur. Sinan kesinlikle kalmayı hakediyor.

Sinan gerçekten çok güzel işlere imza atıyor sosyal medyada..Özellikle Micov'un örnek alması lazım :) Şaka bir yana çok faydalı oluyor bu tarz işler, her zaman taraftar ile belli seviyede temas kurmak gerektiğini düşünenlerdenim..Sinan da bunu iyi yapıyor, paylaşımlarının devamını diliyorum..

Hepimizin merak ettiği bazı sorulara kaptan tarafından birinci elden cevap gelmesi çok güzel bir uygulama ya . Olayı yaşayan kişinin ağzından kamp dönemini vs. dinlemek oldukça güzel bence . Yolu açık olsun .