Zamanında Tanjevic, kendisini bu şekilde kullanmaya çalışırken az küfür yememiştir. Bugünlere gelmesinde onunda etkisi olduğunu düşünüyorum. Tabi bizde aldığı rolle alakalı da geliştiğini kendi ifade etmiş son vlogunda. Şu an herkes Sinan ve Cedi'den başka süre alacak yerli oyuncu yok diyor ama kendisine güvenilip, rol verilmesi sayesinde buralara geldi ikisi de. O yüzden koçların biraz daha cesur şekilde yerli oyunculara süre vermesi gerektiğini düşünüyorum. Kendisi üzerinden farklı bir yere gittim ama yabancı sınırının da 6'ya çekilmesi gerektiğini düşünüyorum komple. Bugün Avrupa'nın en iyi takımı dediğimiz Cska'da Rus oyuncular gayet önemli süre alıyor. Rusya milli takımı ile bugün maç yapsak bizi yenecekleri garanti değil ama oyuncuları ciddi süreler alıyor. Cska dışındaki Kuban, Unics, Khimki gibi takımlarda da önemli süreler alan oyuncular var. Oly, Pana'da aynı şekilde. Oralarda ki yabancı sınırı nasıldır bilmiyorum, ama bizde oyunculara güvenilmediği için sınırlama şart bence.
Sinan'a dönersek, oyunun bu kadar fazla Sinan'a yüklenilmesi kendisi açısından iyi değil. Dünkü maçta yine çoğu bölümde tek başına kalmış. Russ maalesef kendisine yardımcı olup, dinlendiremediği için üzerine çok fazla yük biniyor. Nasıl ki Fb'de Udoh yorgunluktan son bir kaç maçtır bitik görünüyorsa, Sinan da yavaş yavaş oyundan düşebilir dakikalarını kontrol etmezsek. O açıdan guarddan katkı almamız önemli. Gerekirse Can devreye sokulmalı veya Dentmon sahadayken yanında Emir falan oynamalı ama 30 dakikanın altına düşürmeliyiz dakikalarını.