Takımda karakterine, özverisine, emeğine, aldığı paraya laf edilecek son adam Sinan Güler
900 bin dolar alıyor sırtında taşımak için...
Ortalama 5 dakika oynatılıp ve her seferinde ilk hatasında kenara alınan bir oyuncu için nasıl böyle bir yorum yapabiliyorsunuz..?Russ da 950 bin dolar alıyor ama ortalarda göremiyoruz arkadaşı. Takımın esas guardı olması gereken kişi o.
Ha Sinan için 900 bin de fazla ama kaptan elinden geleni yapıyor bence takım için.
Ortalama 5 dakika oynatılıp ve her seferinde ilk hatasında kenara alınan bir oyuncu için nasıl böyle bir yorum yapabiliyorsunuz..?
Gerçi Ergin Ataman ortalama 5 dakika oynattığı oyuncusuyla ilgili akla ziyan açıklamalar yapabiliyorsa, oyuncusunu taraftarın önüne atabiliyorsa taraftar da böyle yorumlar yapabilir elbette.
Ezcümle Sinan Russ X Y, sıkıntı oyuncularda değil, takımın bu halde olmasının bence vicdanlardaki sorumlusu Ergin Ataman'dır, bırakması gerektiğini defalarca söyledim ama bırakacağını da sanmıyorum ama maalesef ki gerçek en azından benim penceremden bu..
O hâlde Sinan da Russ gibi gitmeli.
Bakar mısınız oyunda olduğu süre içinde hep gerideymişiz..
Ya da Sinan'ı yanlış bir rolde kullanıyoruz.
Ne Sinan düşmanlığıymış kardeşim? Elinde olsa bir kaşık suda boğacaksın. Sakin biraz
Sinan girince diğer 4 oyuncu bilerek savunma yapmamaya başlıyor zaten. Topu 20 saniye elinde tutup 3lük sallaması da tamamen oyun planının suçu.
Bakın sinan'ın olmadığı 24:26lık süreçte skor 68-37, dakika başına sayımız 2.8(daha iyi bir hücum performansı mümkün değil zaten), dakika başına yediğimiz sayı 1.5(40dakikaya oranladığımızda 60yapıyor, bir takım da bize 75 atmasın umudunu taşıyanlar için formül belli), dakika başına fark 1.3
Sinan'ın oynadığı 55:34lük süreçte skor 92-131, dakika başına sayımız 1.66, dakika başına yediğimiz sayı 2.36, dakika başına fark -0.7
Yoruluyor, sırtında taşıdığı için o yüzden düşüyor diyenler, oyunun ilk 2 dakikalarını ve sonradan çıkıp girdiği 2 dakikaları da izlesin.
2 tane turnike atıyor diye her maç 26-32dk hücumu tıkaması, savunmada her perdeye takılıp adamını yeniden bulamaması beni öldürüyor.
Sonra her fenerbahçe maçından sonra burda ağlarız, vesely ergenini yıldız yaptık yine diye, sloukasın önünde bıraktığı boşluğu bana bırak, 5 tane alley-oop attırırım ben de.
Şu anki sistemde verdiği zararın haddi hesabı yok, bir de 10dk oynasın da ona göre izleyelim, perdelere aktif dinlenme amaçlı mı takılıyormuş, enerji tasarrufunu maksimum derecede mi kullanıyormuş.