Sinan Güler

Zalgiris ve Darüşşafaka maçları özelinde,

Sinan’ın oyunda kaldığı sürede üç sayı isabetimiz 3/23
Sinan iki maçta 1/9 üç sayı ile oynamış, bu değeri çıkarırsak Sinan’ın kullandıkları hariç 2/14 üç sayı isabetiyle oynamışız.

Rakipler ise 19/34 ile üç sayı çizgisinin gerisinden isabet bulmuş.

Sinan’ın oyunda olmadığı sürede üç sayı isabetimiz 12/14
Rakiplerin 4/14

Sinan ve Diebler beraber oynadıklarında, Zalgiris ve Darüşşafaka maçlarında 2/11 üç sayı isabeti ile oynamışız.
Rakipler ise 10/22lik bir değere sahip.

Emir oyunda olduğunda, bu iki maçta 11/17 üç sayı ile oynamışız. Emir’in attığı 4/5 üçlüğü çıkarırsak
Emir hariç takımın üç sayı isabeti 7/12

Rakipler ise 11/25 ile üç sayı isabeti bulmuş

Emir ve Diebler beraber oynadıklarında üç sayı isabetimiz 10/15
Rakipler ise 6/19 ile yay gerisinden isabet bulmuş

Bu iki maçta, Emir’in sahada olup Sinan’ın olmadığı 20 dakikada 10/12 ile üç sayı isabeti bulmuşuz.
Rakiplerimizde ise bu sayı 3/11

normal şartlarda sinan gibi bir oyuncunun iyi savunma yapmadığı sürece hedefleri olan bir euroleague takımının ilk 5'inde işi yok. kendisinin niyetinden, çabasından şüphe edecek biri olduğunu sanmıyorum. gerçekten karakterli bir insan ama üst düzey bir oyuncu değil. en iyi yerli oyunculardan biri olmak onu iyi oyuncu yapmıyor. sahadaki yetersizlikleri noktasında suç kendisinin değil kulübün. onu bench'e itemeyecek kalitesizlikte ve alakasızlıkta adamlar getirildiği sürece sinan'ın eline bakmaya devam edeceğiz. ve maalesef hücumdaki ana karar mekanizmanız sinan'sa o takımdan çok da bir şey beklememek lazım. ben onu skorer guard kimliğiyle izlerken de rahatsızdım, şu an oyun kurucu mevkiinde izlerken de rahatsızım. bu noktada asıl sıkıntı sinan'ı hücum performansına bakarak eleştirmektir bana kalırsa. kariyerinin hiçbir döneminde hücum yetenekleriyle öne çıkan ve -euroleague arenasında- takımı sırtlayabilecek özelliklere sahip bir oyuncu olmadığı halde guard bölgesine bir yığın paranın harcandığı bir sezonda bile biz hala onu 30dk sahada tutuyorsak ve ondan hücuma yön vermesini bekliyorsak burada suç aranacak kişiler bellidir.

Sen guard mevkisine 1.5 milyon euro/dolardan fazla para yatırıp F4 bizi kesmez dediğin yerde F4 adayı takımının 7. 8. oyuncusu olabilecek birine bütün yükü yıkarsan oyuncudan önce eleştirilecek kişi bu açıklamaları ve sistemi yapan kişi/kişilerdir.

Sinan Güler 900bin dolar alıyormuş. Vergisiz 900bin dolar, büyük para. Katkısını, emeğini göz ardı etmiyorum fakat bu paranın oyuncusu değil. İyi oynadığı, katkı verdiği bir dönemde bunu yazayım ki akbaba durumuna düşmeyeyim.

Göksenin'e sövenlere geçen sene kendini alkışladıkları için teşekkür etmişti. Kaptan olarak bunu yapmıştı. O günden sonra, Sinan bu takımda olmamalıydı.

Ben Sinanın eleştirilmesini doğru bulmuyorum iyi oynamadığı maçlar olduğu gibi iyi oynadıklarıda oldu özveriyle takım kaptanı olması dolayısıyla üzerindeki yük bir hayli fazla iyisiyle kötüsüyle elinden geleni yapmaya çalışıyor.
Burada eleştirilicekse 2m dolar verilip 2 guard alan ama guard olmakla yakından uzaktan alakası olmayan oyuncuları alanlar eleştirilmeli Sinan bu görevi istemediğini de söyleyebilirdi ama o ondan ne isteniyorsa onu yapmaya çalışıyor eleştirilmesini acımasızca buluyorum.

12 asist yaptı bugün.Olympiakos maçında da 12 asist yapmıştı.Sıkışık fikstür de guardsız oynayan takımda çok önemli. Keşke oynatan bir guardımız olsaydı da esas oynadığı SG'ye dönse. Ama PG oynamaya da alışmaya başladı. Yeter ki oyunu çok fazla forse etmesin. Oynatmaya devam etsin. Ona çok ihtiyacımız var.

Şutu çok fazla riske ediliyor rakipler tarafından hal böyle olunca boş olduğu için atma gereksinimi duyuyor enerjisinide koruyamadığı için şutları başarısız oluyor bunun üzerinde hem hoca hem de kendisi düşünmeli eğerki guardsız oynamaya devam edeceksek.

Kaptanı eleştirmek haddime değil ama birebir savunma da neredeyse her seferinde perdeye takılıp adamına geçilmesi yüzünden yediğimiz sayının matematiğini tutmakta zorlanmaya başladım...

Sinan Güler 900bin dolar alıyormuş. Vergisiz 900bin dolar, büyük para. Katkısını, emeğini göz ardı etmiyorum fakat bu paranın oyuncusu değil. İyi oynadığı, katkı verdiği bir dönemde bunu yazayım ki akbaba durumuna düşmeyeyim.

Göksenin'e sövenlere geçen sene kendini alkışladıkları için teşekkür etmişti. Kaptan olarak bunu yapmıştı. O günden sonra, Sinan bu takımda olmamalıydı.

Oyuncu piyasasını belirleyen faktörler arasında dengi olan oyuncuların aldığı ücretler, yerli pasaportu ve ne kadar sorumluluk aldığı gibi veriler olsa gerek. Kıyas faktöründe kendisi kadar para ödediğimiz R&B yıldızına sporcudan daha çok benzeyen arkadaşlar var. Yani oraya kıyasla aldığı para normal. Ligdeki az sayıdaki başarılı yerli oyuncudan birisi. Taşıdığı sorumluluk da son iki yıldır 30 dakika civarında.

Yani bence piyasa bu faktörlere göre şekilleniyorsa Sinan için bütçemizden gözden çıkartılan para diğer 14 oyuncumuza ödediklerimizden daha verimsiz değil. Eğer bir kriz olsa ve Fener, Efes gibi klüpler en fazla bizim kadar bütçeyle takım kurmak zorunda kalsalar hepsi 900 civarına yerli ve tecbüreli Sinan'ı havada kaparlardı. Bunlar tabii işin bencesi. Her fikre saygım var.

eyvallah kaptan eyvallah! kritik yerlerde titremeden çatır çatır soktu üçlükleri. asistleride göz kamaştırmaya devam ediyor bugünde 7 asist yaptı.

Artık oyun kurucusuz lafına sığınmayalım bence. Bizim çok iyi bir oyun kurucumuz var.
Geçmişte ne olduğu önemli değil...
O oyun kurucu Sinan Güler. Adam ben oyun kurucuyum demek için daha ne yapsın ?

Sinan'ın 5 üçlük üzeri attığı maçları kaybediyorduk. Bu maçta 4/7 attı kazandık. 18 sayı 3 ribaund 7 asist. Daha ne olsun?

33 yaşında klişelerini geçiyorum, saygı duyuyorum,duyuyoruz. Galatasaray'ı şu gösterdiğin karakter ve mücadele ile mükemmel temsil ediyorsun, büyüksün kaptan!

Kaptan, bu camiaya faal olarak hizmet eden oyuncular içerisinde övgüyü en çok hak eden sporcu. Öznel falan değil, genel geçer.Abartılcaksa, amiyane tabirle ilahlaştırılacaksa o bu adam olsun, şovmenler değil.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sinan Güler bu takımın kaptanıdır, lideridir, dışarıdan bakan içinde takımın yüzüdür. Eurolegue' de oynayan diğer üç türk takımından saha içinde ki tek avantajımız Sinan Güler' e sahip olmamızdır.
Hangi Daçka' lı hangi Fener' li veya Efes' li taraftar takımında aidiyet duygusunu paylaşacağı bir oyuncuya sahip. Fener de böyle bir oyuncu yok sözde kaptan gözüken Melih olmayacağına göre onlar Obra' ya bu sevgiyi besliyor. Efes zaten her sene değişen bir kadro ve teknik ekibe sahip. Daçka ise zaten yeni kurulan takım konuşmaya gerek yok onları.

Sinan Güler' in ne aldığı para ne kullandığı atış tartışılmamalı. Onun bu takımda sonsuz kredisi var.
Ayrıca benim zaten ta Beşiktaş' tayken bile sevdiğim en sevdiğim oyunculardan biriydi hep keşke biz de oynasa demiştim 2013 yılına kısmet oldu gelmesi. Bir de Cenk Akyol' u çok severdim keşke o da kalsaydı ama ne yazık ki ayrılmıştı takımdan.