Sinema (Vizyondakiler & Tavsiyeler & Yeniler-Eskiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The Upside of Anger

B00005JNP2.01.LZZZZZZZ.jpg

4 tane kizi olan bir kadin aldatildigini dusunurse ne kadar degisebilir.
Ilginc bir film olmus.Sonunu sonlarada dogru tahmin edebiliyorsunuz.ama yinede ilgi cekici olmus.
Kizlarin yasantilari filan komik.Bir yerinde koptum filmin.O da surpriz olsun hehe.

Elizabethtown

elizabethtown-150.jpg

Drew Baylor (Orlando Bloom)spor ayakkabıları üreten büyük bir şirkette ayakkabı tasarımcısı olarak görev yapmaktadır. Patronuyla arası çok iyidir. Şirketin yükselen yıldızı olarak tanınmaktadır. Ancak son yaptığı spor ayakkabı tasarımındaki hatası nedeniyle kampanya fiyaskoyla sonuçlanır. Şirketini 972 milyon dolar zarara uğrattığı için de işinden kovulur.
Sanki bütün bunlar yetmezmiş gibi özel hayatında da işler kötüye gider. Annesinden gelen telefonla, babasının öldüğü haberini alır. Babasının cenazesini alıp getirmek için bir an önce uçağa atlayıp Kentucky eyaletindeki Elizabethtown'a hareket etmesi gerekmektedir. Hayatta olduğu sırada hiç geçinemediği ve anlaşamadığı babasının cenazesini alma görevi ona düşmüştür.
Uçak yolculuğu sırasında Claire (Kirsten Dunst) adlı hostesle tanışır. Hayata daima pozitif açıdan bakan bir kadın olan Claire, Drew'in hayatının akışını değiştirecektir. Kentucky'e ulaşan Drew orada babasının hayatı ve aile kökenleri üzerine o güne kadar duymadığı çok sayıda detay öğrenir. Claire'in de yardımıyla kendi kaderiyle ilgili birtakım olasılıkları keşfetmeye başlar.

filmin müzikleri kim tarafından yapılmış bilmiyorum ama çok güzeldi
bi soundtrack albüm çıkarılmış olsa alınası bi albüm olur diye düşünüyorum

SAW II

9171_poster6.jpg

Oyuncular:
Donnie Wahlberg-Eric Matthews
Shawnee Smith-Amanda
Tobin Bell-Jigsaw
Franky G-Xavier
Glenn Plummer-Jonas
Dina Meyer-Kerry
Emmanuelle Vaugier-Addison
Beverley Mitchell-Laura
Erik Knudsen-Daniel
Tim Burd-(as Timothy Burd)

Dedektif Eric Mason, vahşi bir cinayetin kanlı sonuçlarını araştırmaktadır. İçinden bir his, bu cinayetleri arkasında ceset ve insan parçaları bırakan testere lakaplı Jigsaw'un işlediğini söylemektedir.

Mason, yanılmamıştır. Çünkü Jigsaw yine işbaşındadır. Ama bu kez 8 kişiyi bir odaya kitlemiştir. Birbirleriyle olan bağlantılarından haberleri olmayan 8 yabancı, zor bir oyun oynamaya başlarlar

http://www.saw2.com/

ıyyyk ve bööö sahneleri bol olan bi film
ben bu filmi nasıl izledim hala anlayamıom =)

Son zamanlar seyrettigim filmler.Merak eden varsa yorum yapayim =) cok var yazamicam simdi tek tek.

Bedazzled
Fever Pitch
House of Flying Daggers
Skeleton Key
Formula 51
The Upside of Anger
Tout le plaisir est pour moi
Dark City
Immortel
Sin City
LOTR - The Two Towers
LOTR - Return of The King
The Million Dollar Hotel
Be Cool
Cinderella Man
Life or Something Like It
The Notebook
Constantine
Hitch
War of The Worlds
After The Sunset
Mr and Mrs Smith
Sexo con Amor
Animatrix
Unleashed-Danny the Dog
Fantastic Four
Wedding Crashers
Etarnal Sunshine of The Spotless Mind

Cogu kisi begendi Turkiyede.Bizde ozellikle trailere aldanip sinemaya gittik.
Begenmedim.Tamam bazi sahneler gercekten guzel ama bazilari ise king-kong daki gorsel efektlerden farki yok.Filmde ortaya birde bilimse mantik eklemeye calismalari facia olmus .
Evde seyredilecekse hic izlenmesin daha iyi derim.

Babam ve Oğlum

212665.jpg

http://www.babamveoglum.com/

Deniz, babası Sadıkla birlikte, hayatında hiç görmediği dedesi Hüseyin Efendinin Ege?deki çiftliğine doğru bir yolculuğa çıkar. Ancak bu basit bir ziyaret değildir; eşini 80 darbesi sonrasında kaybeden Sadık, oğlunu babaevine bırakma niyetindedir. Hüseyin Efendi, okumak için İstanbula yolladığı oğlunun 80 öncesinde politik olaylara karışması nedeniyle, onu evlâtlıktan reddetmiştir. Hayat planları oğluna bakmasına imkân vermeyen Sadık, Deniz?i güvenilir ellere emanet etmek için, babasıyla arasındaki mesafeyi bir kenara koyar. Tüm bu gerilimin arasında, bu güzel Ege çiftliğinde, aile saaddetinin hakim olduğu, yepyeni bir hayat başlar.
Çağan Irmak, üçüncü uzun metrajlı filmi Babam ve Oğlum da çocukluk hatıralarından yola çıkarak, kuşaklar arası çatışmayı perdeye taşıyor.

hikayeyi ilk okuduğumda ben de tereddüt etmiştim tıpkı sizinde edeceğiniz gibi, çok basit bi filme benziyordu ama filmden çıktıktan sonra yarım saat kendime gelemedim yahu =) bu nasıl bi filmdir böle
salon aynı anda ağlama rekoru kırdı valla ( ben hariç:p )

bazen çok istediğin halde ne onun yanına gidebilrsin ne de ondan vazgeçebilirsin tam ortasında kalırsın fikirlerinin... işte bu filmde tam ortada kalmışlığın hikayesi saklı bence;)

katılıyorum
ben hiç film hakkında bi yazı bi haber okumadan gittim

ztn öle bi sahneyle başlıoki film daha baştan kopuyosun
hayatımda bu kdr ağlamadım heralde
tutuosun ağlamyim fln die ama bi yere kdr , bi yerden sonra kopuosun
ama ağlarkende bazı yerlerden sonra güldürüyo :)

çok güzel film
gittiğim en güzel türk filmlerinden
oyuncularda süper oynamış yönetmen ve senaristinden herkese mükemmel bi iş çıkarmışlar
tbrkler valla :claps

Babam ve Oğlum'a gittik dün büyük merakla ama yer bulamadık, uğursuz musun Boğaziçili .. :p

ya bütün seanslar dolu yahuu.. su an sinemada olacaktım tabi bilet bulabilseydim .. filme girerken mendil veriolarmış.. ben tedarikliydim .. almıştım önceden mendilimi.. hatta tek başıma gidip rahat rahat aglıcaktım.. bütün pşlanlarımı iptal ettim .. ama ne bilem ben seansın full çekcegini :( kısmetse yarın gayrıı :)

senn_dilersen.jpg

kapıları çarpıp evleri terkettik
kapıları çalıp özür diledik
ben mucizelere innamam
kalbimi kıranları affetmem diyorsanız

şşşşşşşşşşşşşş!
Artık susmanızın zamanı geldi
=)

Kırk yıl önce düğün öncesinde kız kardeşi Eftimiya'nın nişanlısıyla kaçan Eleni , yalnızlığın bütün türlerini yaşadıktan sonra doktorunun kanser olduğunu söylemesiyle çaresizlik içine düşer. Ölümden korkusu olmasa da 40 yaşındaki özürlü kızı Marika'ya ne olacağını bilemiyordur. Yıllar önce bırakıp gittiği ailesine dönen Eleni, anlayış yerine alevlenen intikam görür.

Öte yandan sokak serserisi Musa düştüğü durumdan Tanrı'yı sorumlu tuttuğu için önce onun evini soymaya karar verir. Eleni'nin ardından kiliseye girdiğinde tek bir mum bulur. Onu alıp çıkmaya karar verir, ama o anda olan olur...
Fikret kuşkanlı sahneler hariç film baya bi sıkıcı yani en azından ben sıkıldım
Hani fikret kuşkan yolda yürüyen bi figürasyon olsa yine de güzel oynardı diyenlerdenseniz (ki ben öyleyim) sadece oyunculuğunu izlemek için filme gidin derim ;)

slem' Alıntı:
King Kong u izleyeniniz var mı ?
Yorum istesem çok mu şey istemiş olurum :p

öncelikle rahat bir salon seçmen gerekiyor. mümkünse locadan falan izle. 3 saat 45 dakika sürüyor.
birde şu an kız arkadaşın yoksa izleme. yoksa kompleks yapıyosun, Goril bile aşık oluyo ben napıyorum diye.. :muhaha

sen ne dilersen gercekten çok güzel bi film.. insanların birbirleri için neler yaptıgını bu kadar güzel anlatan başka bi film daha yk .
şaka ile karışık...işte hayat bu dio insan her karesinde...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...