Sinema (Vizyondakiler & Tavsiyeler & Yeniler-Eskiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erkek erkeğe gidelim slem 8)
Çok uzun ve ayrı ayrı 3 film var.
Bariz adam çocukluk aşkı olan film için kendin paralamış.
Filmi çekerken yaklaşık 20 kilo vermiş.

Gorilden birşeyler kapsın odunlar bu arada :muhaha

Yanılmıyorsam ilk King Kong filmi 1933te çekilmiş.

Bu yeni filmi King Kong-2005 diye adlandırmamızda bir sakınca yok. Bu yeni filmi özellikle LOTR üçlemesiyle kendisini tanımayan kalmayan

Peter Jackson(1961, Yeni Zellanda) yönetti.

Filmin başrollerinde:

Adrien Brody (1973,ABD).... Jack Driscoll
Naomi Watts(1968,İngiltere) .... Ann Darrow
Jack Black (1969,ABD).... Carl Denham

Öncelikle bu filmi beğenip beğenmeme bakış açısına bağlı.

Yeni King Kong eskisine göre daha duygusal birazda espirili :) İnsani duygular yakışmış.

Ayrıca eski filmlere göre yeni filmdeki en belirgin kahraman bence King Kong. Ki bence çok daha yakışmış.

Fragmanlarda T-rex ile kavgası olacağını görmüştük ama bu sahnelerin bu kadar çok hoşuma gideceğini düşünmemiştim. Bu sahnelerde de yine eğlenceli yönler vardı ve King Kong'un aynı anda 3 t-rexle birklikte mücadele etmeside çok gösterişli kılmış sahneyi.

Filmin sonundaki gökdelenli sahnede de uçakların kullanılması çok hoştu. Gerçi ilk çekilen filmlerde de uçaklar kullanılmış :)

Bunların dışında da gösterişli sahneler var. Detaylara girmek istemiyorum.

Benim gözümde bu filmde King Kongdan sonra en göze batan oyunculuk ne Watts'ın nede Brodinindi.

Batakçı, hayalci, biraz üçkağıtçı, kendini ispat etmek için çabalayan yönetmen karakteriyle filmde karşımıza çıkan Jack Black'ti.

Bu film bence kendisi için bir dönüm noktası.

İzlerken sıkılmayacağınız bir film. Tavsiye ederim.

Aşk canavarı öldürdü.

Organize İşler´e sinemanın yerlerini paspas ederim herhalde düşüncesiyle giderseniz hayal kırıklığı yaratır ama görülmeye değer bir film bence.

Babam ve Oğlum´a bu hafta içinde gitmeyi planlıyorum. Babam beraber gidelim diyor ama ...

koch' Alıntı:
Hakkaten ben de Babam ve Oğlum'a babamla gitmeyi düşünüyorum.Gidenler bunu tavsiye eder mi?
kesinlikle gidin.. filmin sonunda babanla sarılıp çıkarsınız filmden..hatta baban daha sık birlikte sinemay gitmeniz gerektiğini bile söyleyebilir.

ultrasonur' Alıntı:
Organize İşler´e sinemanın yerlerini paspas ederim herhalde düşüncesiyle giderseniz hayal kırıklığı yaratır ama görülmeye değer bir film bence.

Babam ve Oğlum´a bu hafta içinde gitmeyi planlıyorum. Babam beraber gidelim diyor ama ...

evet çok komiktir düye düşünmemek lazım...
arada inceden hoş bir hüzün de katıyor ;)

BAbam ve oğlum'a gidin bence gayet güzel 1 film (Ama ağlıycam hüzün yapacam diye kasmayın boşuna )
Organize İşleri de baya merak ettim bu hafta 1 gidecem ....

Absolut' Alıntı:
babam ve oglum cok guzel ama ondan sonra
organize isler'e giden biri olarak organize isler'e
verdigim paraya acıdım. :?

Evet abla haklısın. Organize İşler evlere şenlikti.
Narnia Gunlukleri ne gitmeyi dusunuyorum, izleyen var mıdır?

walla arakadaşlar ben organize işleri çk begendiğimi itiraf etmeliyim .. tabi ne umduk ne bulduk söz konusu belki.. fragmanda daha komik şeyler beklerken tamda yılmaz erdogandan beklediğim gibi daha dokunaklı bi film çıktı karşıma.. begendim gercekten ..

sora hababam üç buçuk a da gittim oda gayet geyik bi film di..saglam bi kaç espri vardı filmde ama bu esprilerde kahkahalara bogulmak için filmin tamamını izlemek gerekiodu .. yani filmin geneli bi kaç espri için alt yapı oluşturmuş .. eh fena deildi denebilir..

gelelim narnia günlüklerine.. sanırım bizi çeken yanı afişteki Aslan kelimesiii

tabi beni bide cadı kelimesi çekti o ayrı.. izlemek için finallerin bitmesini bekliorum.. :)

margo' Alıntı:
walla arakadaþlar ben organize iþleri çk begendiðimi itiraf etmeliyim .. tabi ne umduk ne bulduk söz konusu belki.. fragmanda daha komik þeyler beklerken tamda yýlmaz erdogandan beklediðim gibi daha dokunaklý bi film çýktý karþýma.. begendim gercekten ..

sora hababam üç buçuk a da gittim oda gayet geyik bi film di..saglam bi kaç espri vardý filmde ama bu esprilerde kahkahalara bogulmak için filmin tamamýný izlemek gerekiodu .. yani filmin geneli bi kaç espri için alt yapý oluþturmuþ .. eh fena deildi denebilir..

gelelim narnia günlüklerine.. sanýrým bizi çeken yaný afiþteki Aslan kelimesiii

tabi beni bide cadý kelimesi çekti o ayrý.. izlemek için finallerin bitmesini bekliorum.. :)
Sinema yorumlarıyla bizi aydınlatan Margo ya teşekkürler ne zaman sorsam ders çalışıo finaller falan ama maşallah vizyondakiler yeniler falan :p

Bahtsizbedewi' Alıntı:
margo' Alıntı:
walla arakadaþlar ben organize iþleri çk begendiðimi itiraf etmeliyim .. tabi ne umduk ne bulduk söz konusu belki.. fragmanda daha komik þeyler beklerken tamda yýlmaz erdogandan beklediðim gibi daha dokunaklý bi film çýktý karþýma.. begendim gercekten ..

sora hababam üç buçuk a da gittim oda gayet geyik bi film di..saglam bi kaç espri vardý filmde ama bu esprilerde kahkahalara bogulmak için filmin tamamýný izlemek gerekiodu .. yani filmin geneli bi kaç espri için alt yapý oluþturmuþ .. eh fena deildi denebilir..

tabi beni bide cadý kelimesi çekti o ayrý.. izlemek için finallerin bitmesini bekliorum.. :)
Sinema yorumlarıyla bizi aydınlatan Margo ya teşekkürler ne zaman sorsam ders çalışıo finaller falan ama maşallah vizyondakiler yeniler falan :p
marifet hem inekleyip hemde gündemin nabzını tutmakta ve fıratcımm :) öğrencilik sizin zamanınızdaki gibi deil yanii.. yaşlandınız artık.. neyse konu daalmasın .. eheheh

valla belki de cok sey umduk ondan.tek guzel yanı istanbul'un
guzel manzaraları idi.guldugum tek sahne de cem yılmaz'ın
oldugu sahne idi bence cem yılmaz film'in izlenmesi baglamında
kullanılmıs resmen.koca film'de 4 dakika cem yılmaz.cagan
ırmak'dan biraz film nasıl olur ogrensinler valla.

margo' Alıntı:
walla arakadaşlar ben organize işleri çk begendiğimi itiraf etmeliyim .. tabi ne umduk ne bulduk söz konusu belki.. fragmanda daha komik şeyler beklerken tamda yılmaz erdogandan beklediğim gibi daha dokunaklı bi film çıktı karşıma.. begendim gercekten ..

sora hababam üç buçuk a da gittim oda gayet geyik bi film di..saglam bi kaç espri vardı filmde ama bu esprilerde kahkahalara bogulmak için filmin tamamını izlemek gerekiodu .. yani filmin geneli bi kaç espri için alt yapı oluşturmuş .. eh fena deildi denebilir..

gelelim narnia günlüklerine.. sanırım bizi çeken yanı afişteki Aslan kelimesiii

tabi beni bide cadı kelimesi çekti o ayrı.. izlemek için finallerin bitmesini bekliorum.. :)

margo' Alıntı:
Bahtsizbedewi' Alıntı:
margo' Alıntı:

Dogru diyosun yaşlandık napalım :(

marifet hem inekleyip hemde gündemin nabzını tutmakta ve fıratcımm :) öğrencilik sizin zamanınızdaki gibi deil yanii.. yaşlandınız artık.. neyse konu daalmasın .. eheheh

The Fog

resim519fv.th.jpg

1871'de, tüyler ürpertici bir sis denizin üzerinde yükselirken, dört adam korkunç bir suç işlerler. Deniz bir yatın tüm mürettebatı ve yolcularına mezar olurken, bu insanların hayatları, isimleri, bitmemiş ve anlatılmamış hikayeleri de, nesiller boyunca karanlıkta kalacak katilleri gibi, bir sis perdesinin ardına gömülür.
Şimdi, huzura kavuşmamış bu ruhlar tekrar su yüzüne çıkıp, maruz kaldıkları hunhar cinayeti gün ışığına çıkarmaya kararlıdırlar.
Sea Grass gezinti teknesinin kaptanı Nick Castle ile yardımcısı Brett Spooner farkında olmadan okyanusun dibinde kayaların arasına sıkışmış eski bir deniz çantasına demir atıp, içindekileri çıkartınca, küçük adaları Antonio Bay'de ölümcül sonuçlar doğuracak bir dizi olayı da tetiklerler. Geçmişten kalma eşyalar kıyıya vurmaya başlar. Bunlar arasında eski bir altın saç fırçası, antika bir cep saati ve altın bir müzik kutusu bulunmaktadır; ve bir de bunların Antonio Bay'de serbest kalan sahiplerinin intikam arzusuyla dolu ruhları.

http://www.escapethefog.com

1980 yapımı bir film ve tekrar uyarlanmış...
Fragmanlarını izlerken bile geriliyor insan en azından ben gerildim...
Bu hafta sonu bir kol bulabilirsem gidicem=)))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...