Ben gitmiyim o zaman malum kız arkadaşım yok :muhaha :muhaha
kesinlikle gidin.. filmin sonunda babanla sarılıp çıkarsınız filmden..hatta baban daha sık birlikte sinemay gitmeniz gerektiğini bile söyleyebilir.koch' Alıntı:Hakkaten ben de Babam ve Oğlum'a babamla gitmeyi düşünüyorum.Gidenler bunu tavsiye eder mi?
ultrasonur' Alıntı:Organize İşler´e sinemanın yerlerini paspas ederim herhalde düşüncesiyle giderseniz hayal kırıklığı yaratır ama görülmeye değer bir film bence.
Babam ve Oğlum´a bu hafta içinde gitmeyi planlıyorum. Babam beraber gidelim diyor ama ...
Absolut' Alıntı:babam ve oglum cok guzel ama ondan sonra
organize isler'e giden biri olarak organize isler'e
verdigim paraya acıdım. :?
Sinema yorumlarıyla bizi aydınlatan Margo ya teşekkürler ne zaman sorsam ders çalışıo finaller falan ama maşallah vizyondakiler yeniler falanmargo' Alıntı:walla arakadaþlar ben organize iþleri çk begendiðimi itiraf etmeliyim .. tabi ne umduk ne bulduk söz konusu belki.. fragmanda daha komik þeyler beklerken tamda yýlmaz erdogandan beklediðim gibi daha dokunaklý bi film çýktý karþýma.. begendim gercekten ..
sora hababam üç buçuk a da gittim oda gayet geyik bi film di..saglam bi kaç espri vardý filmde ama bu esprilerde kahkahalara bogulmak için filmin tamamýný izlemek gerekiodu .. yani filmin geneli bi kaç espri için alt yapý oluþturmuþ .. eh fena deildi denebilir..
gelelim narnia günlüklerine.. sanýrým bizi çeken yaný afiþteki Aslan kelimesiii
tabi beni bide cadý kelimesi çekti o ayrý.. izlemek için finallerin bitmesini bekliorum..![]()
marifet hem inekleyip hemde gündemin nabzını tutmakta ve fıratcımmBahtsizbedewi' Alıntı:Sinema yorumlarıyla bizi aydınlatan Margo ya teşekkürler ne zaman sorsam ders çalışıo finaller falan ama maşallah vizyondakiler yeniler falanmargo' Alıntı:walla arakadaþlar ben organize iþleri çk begendiðimi itiraf etmeliyim .. tabi ne umduk ne bulduk söz konusu belki.. fragmanda daha komik þeyler beklerken tamda yýlmaz erdogandan beklediðim gibi daha dokunaklý bi film çýktý karþýma.. begendim gercekten ..
sora hababam üç buçuk a da gittim oda gayet geyik bi film di..saglam bi kaç espri vardý filmde ama bu esprilerde kahkahalara bogulmak için filmin tamamýný izlemek gerekiodu .. yani filmin geneli bi kaç espri için alt yapý oluþturmuþ .. eh fena deildi denebilir..
tabi beni bide cadý kelimesi çekti o ayrý.. izlemek için finallerin bitmesini bekliorum..![]()
![]()
margo' Alıntı:walla arakadaşlar ben organize işleri çk begendiğimi itiraf etmeliyim .. tabi ne umduk ne bulduk söz konusu belki.. fragmanda daha komik şeyler beklerken tamda yılmaz erdogandan beklediğim gibi daha dokunaklı bi film çıktı karşıma.. begendim gercekten ..
sora hababam üç buçuk a da gittim oda gayet geyik bi film di..saglam bi kaç espri vardı filmde ama bu esprilerde kahkahalara bogulmak için filmin tamamını izlemek gerekiodu .. yani filmin geneli bi kaç espri için alt yapı oluşturmuş .. eh fena deildi denebilir..
gelelim narnia günlüklerine.. sanırım bizi çeken yanı afişteki Aslan kelimesiii
tabi beni bide cadı kelimesi çekti o ayrı.. izlemek için finallerin bitmesini bekliorum..![]()
margo' Alıntı:marifet hem inekleyip hemde gündemin nabzını tutmakta ve fıratcımmBahtsizbedewi' Alıntı:Sinema yorumlarıyla bizi aydınlatan Margo ya teşekkürler ne zaman sorsam ders çalışıo finaller falan ama maşallah vizyondakiler yeniler falanmargo' Alıntı:walla arakadaþlar ben organize iþleri çk begendiðimi itiraf etmeliyim .. tabi ne umduk ne bulduk söz konusu belki.. fragmanda daha komik þeyler beklerken tamda yýlmaz erdogandan beklediðim gibi daha dokunaklý bi film çýktý karþýma.. begendim gercekten ..
Dogru diyosun yaşlandık napalım
![]()
öğrencilik sizin zamanınızdaki gibi deil yanii.. yaşlandınız artık.. neyse konu daalmasın .. eheheh