Sinema (Vizyondakiler & Tavsiyeler & Yeniler-Eskiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
slem' Alıntı:
The Fog

resim519fv.th.jpg

1871'de, tüyler ürpertici bir sis denizin üzerinde yükselirken, dört adam korkunç bir suç işlerler. Deniz bir yatın tüm mürettebatı ve yolcularına mezar olurken, bu insanların hayatları, isimleri, bitmemiş ve anlatılmamış hikayeleri de, nesiller boyunca karanlıkta kalacak katilleri gibi, bir sis perdesinin ardına gömülür.
Şimdi, huzura kavuşmamış bu ruhlar tekrar su yüzüne çıkıp, maruz kaldıkları hunhar cinayeti gün ışığına çıkarmaya kararlıdırlar.
Sea Grass gezinti teknesinin kaptanı Nick Castle ile yardımcısı Brett Spooner farkında olmadan okyanusun dibinde kayaların arasına sıkışmış eski bir deniz çantasına demir atıp, içindekileri çıkartınca, küçük adaları Antonio Bay'de ölümcül sonuçlar doğuracak bir dizi olayı da tetiklerler. Geçmişten kalma eşyalar kıyıya vurmaya başlar. Bunlar arasında eski bir altın saç fırçası, antika bir cep saati ve altın bir müzik kutusu bulunmaktadır; ve bir de bunların Antonio Bay'de serbest kalan sahiplerinin intikam arzusuyla dolu ruhları.

http://www.escapethefog.com

1980 yapımı bir film ve tekrar uyarlanmış...
Fragmanlarını izlerken bile geriliyor insan en azından ben gerildim...
Bu hafta sonu bir kol bulabilirsem gidicem=)))
sis ten şimdi çıktım arkadaşlar.. kesinlikle ve şiddetle tavsiye ediorum hepinize...uzun zamandır izlediğim en saglam gerilim filmiydi..
hatta korkan arkadaşım bile oldu ..
özellikle aman sevgilimle korku filmine gidiyim kollarıma sıkı sıkı sarılsın diosanız .. hemen 2 bilet alın bence..

gercekten muhteşem ..,

ve bayanlar filmdeki nick karakterine dikkat.. gözlerimi alamadım da ;)

dediğim gibi hem yarın da pazar ... pazar gezmenizi bi filmle renklendirebilirsiniz..

not: buraya yazı yazarken kendimi gercek bi film eleştirmeni gibi görüyorum.... :)

Dreamer-Inspired by a True Story

Babam ve Oğlum'da aglamayan ben bu filmde agladım, cok hüzünlü degil ama kesinlikle etkileyici.. Ayrıca Dakota Fanning de artık bu filmle ödül alsın diyorum.. :eek:key

Tequila' Alıntı:
bende gitcem bu filme fragmanını görmüş bnde çok etkilenmiştim

Kurtlar Vadisi Iraktan önce iyi gider bu film :)

Hala izlemedin mi ? Yavaşsın Levent .. :muhaha

P.S. galatasarayi.com :hi

Tequila' Alıntı:
arsameia' Alıntı:
Tequila' Alıntı:
bende gitcem bu filme fragmanını görmüş bnde çok etkilenmiştim

Kurtlar Vadisi Iraktan önce iyi gider bu film :)

Hala izlemedin mi ? Yavaşsın Levent .. :muhaha

P.S. galatasarayi.com :hi

hahaha :D

27 ocak diye biliyodum ben

meğersem 20 ocakmış 8)

Benim 1 dk.lık gecikmemin sebebi de daha detaylı bilgi vermemdi zaten. ;)

arsameia' Alıntı:
Dreamer-Inspired by a True Story

Babam ve Oğlum'da aglamayan ben bu filmde agladım, cok hüzünlü degil ama kesinlikle etkileyici.. Ayrıca Dakota Fanning de artık bu filmle ödül alsın diyorum.. :eek:key

gerçekten mükemmel bir film...
sadece atlarla ilgili olanlar beğenir sanıyordum benim gibi...
ama herkesi etkileyecek kapasitede bir film...
çok doğal...herkese tavsiye...

Öncelikle diğer filmlerden bişiler söyliim

KV Irak ı herkes gibi bende beğenmedim.İşin kötüsü bu filmin devamıda olur. KV Uganda gibi :)
Dünyada ülke bırakmaz bu dörtlü.

Munich e gittim.Güzel film.Ne abartısı var ne de eksiği.Tarihsel anlamda güzel bir film olmuş.gittiğim gece seansında tek türk bendim sanırım.Hatta millet ağlıyordu büyük ihtimalle yahudiydiler zaten.

Memories of Geisa da güzel bir film.Yanlız ingilizce çekildği için kafamda bir türlü oturmadı.Hep bir rahatsızlıkla izledim filmi.Orjinal bir dilde çekilse çok daha güzel olurdu bence.Filmin sonundaki msg çok hoşuma gitti.

The Fog Amerikanın arada bir çıkardığı saçma korku filmlerinden birisi.

Gelelim MAtch Point e ..Ben gitmedim ama giden arkadaşlardan duyduğum Woody Allen dan beklenmicek bir film diyorlar :) Ama kötü anlamda değil iyi anlamda.Kısacası Woody Allen ın klasik filmi gibi düşünüp gitmemezlik yapmayın diyorlar.

Yarın sinemaya gitmek istesem , gitcek adam gibi bir tane film yok ya
bu piyasada çıkan Kurtlar rekora gider tabi .
gelsin artık şu Karayip Korsanları 2, SuperMan flnda sinemaya gidelim , bir tane film yok yahu

Evet senin gibi Holywood müptelalarına göre film yok :)
yoksa şu an !f istanbul var sinema severler için.

Bu arada bomba haber vereyim butterfly efffect 2 çekilmeye başlamış.

X' Alıntı:
Evet senin gibi Holywood müptelalarına göre film yok :)
yoksa şu an !f istanbul var sinema severler için.

Bu arada bomba haber vereyim butterfly efffect 2 çekilmeye başlamış.

:D
verdiğin bomba haber güzel ama 1. si süperdi çünkü ayrıca
Rocky 6 ve Rambo 4'ünde çekimlerine başlandı. Efsane geri dönüyor bakalım aynı tatları vercekmi

Fazla filme bakma gibi bi huyum yok. Turk filmleri haric. Buldugum Orhan Gencebay filmlerinin ezberi basladim. Yabanci olarakta: Once upon a time in the west ve The good, the bad and the ugly tavsiye uzerine izledigim ve begendigim filmler. Son olarakta Green Street Hooligans izledim. Beni etkileyen ender yabanci filmlerdendir. Bazi sahneleri bana cok tanidik geldi, aglamakli oldum desem beni taniyan kimse inanmaz. Tavsiye ederim...

CHEYENNE

girdi ancak istanbulda bile sadece 4 sinemada oynuyor...
ben gittim...
çok beğendim...o kadar sıcak o kadar içten ki insanı mest ediyor...
herkes görmeli diye düşünüyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...