Sinema (Vizyondakiler & Tavsiyeler & Yeniler-Eskiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Can Bulubay' Alıntı:
The Happening

thehappeningposter.jpg

4 / 10

4 bile fazla :) Filmin içi heyecan doluydu fakat öyle bir son yapmışlarki filmin için etmiş bırakmış.

GELİN BENİM OLACAK

3970-honor-b.gif

Romantik komedi diye adlandırdığımız bir film.Zaman zaman duraksamalarda olsa ben filmi oldukça beğendim hiç değilse çıktığımda iyi ki gelmişim dedim.Önerebilirim herkese rahatça benzer bir durum yaşayanlar için daha da zevkli bir film oluyor :)

SINIR (DA)

Sinirda-1.jpg

Özet2007. Fransız başkanlık seçimlerinde muhafazakar ve aşırı sağcı taraf karşı karşıya gelir. Yöre halkı iyice hareketlenir. Varoşlarda ayaklanma çıkmış, her köşede alevler yükselmektedir. Kent merkezindeki kargaşa ortamından yararlanmak isteyen küçük çaplı bir hırsız çetesi, büyük bir soygun hazırlığındadır. Başarılı oldukları takdirde ülke dışına kaçaçak ve çetenin kadın üyesinin çocuğunu aldırabilmesi için gereken parayı elde edeceklerdir.

Ancak soygun sırasında işler kötü gider ve grup bölünür. Polisten kaçmaya çalışan bazı çete üyeleri, Lüksembourg sınırı yakınında ıssız, köhne bir pansiyona saklanırlar. Soyguncular kaba saba görünümlü otel sahiplerinin, eski bir Nazi olduğundan habersizdirler. Pansiyon sahibi kendi ari ırklarından oluşan yeni dünya düzeni kurmak için, faşist fantezilerini bu kişiler üzerinde gerçeğe dönüştürmek için her şeyi yapmaya hazırdırlar. Ancak beyaz ırkçıların dışarıda bu hayallerini uygulama şansı olmadığı için sahibi oldukları otelde çeşit çeşit sapıklık ve yozlaşmayla dolu ürkütücü bir atmosfer yaratmalarına yol açmıştır.

Artık genç kahramanlarımızın azap ve çilelerle dolu günleri başlamıştır. Otelin karanlık ve ürkütücü odalarında her türlü aşağılama ve işkenceye tabi tutulurlar.

5/10

Can Bulubay' Alıntı:
The Happening

thehappeningposter.jpg

4 / 10

Hayatımda izlediğim en iğrenç film bizim Dabbe 10 basar buna...

Shyamalan zaten 6. his filmi haricinde yaptığı her filmi eline yüzüne bulaştırmıştır ve ben hala salak gibi bu adamın yaptığı filmeleri gidip izliyorum...

15407.jpg

Hz. İsa'nın son 12 saatinde çektiği çileleri ve işkenceleri anlatan bir film.Ben bunu 4 sene önce izlediğimde filmin yarısında çıkanlar olmuştu.Gerçekten midesi kaldırabilecek herkesin seyretmesini öneririm.Bir MEL Gibson yapımı ;)

9/10

Belki film gösterimde olduğu dönemde gündeme gelmişti burada ama ikinci kez izledikten sonra her ihtimale karşı tavsiye etmek istedim Babam ve Oğlum´u.

Fikret Kuşkan´ı mı ön plana çıkarmalı yoksa Çetin Tekindor´u mu yoksa Yetkin Dikinciler´i mi...

İnsanlar büyüdükçe hayalleri küçülür mü?

Amerikan-Gangsteri.jpg

Bu filmi çok sevende var, sevmeyende var.Kendi düşüncemi söylemek gerekirse ben konusunu da beğendim oyuncuların oynamasını da çok beğendim.Sizler nasıl verirsiniz bilmiyorum fakat benim oyum;

10/10

Hancock a dün gittim. Gerçekten Will Smith hayranlığı yani. Film aslında bilindik super hero filmi zannediliyor. Ama farklı bir formatta söylemiyim tadı kaçar. Move Bitch le başlaması da ayrı bir olay tabi.

benim oyum da 7

American Gangster de gerçekten başarılı bir yapıt. 10 u kesinlikle haketmez benim gözümde o ayrı.
8.5

Murat Abi benimki de Denzel Washington hayranlığı diyelim :)

Ben 9 vermeyi düşünüyordum fakat Denzel hayranlığım dürttü beni :)

benim en sevdiğim ve keyif aldığım tek film var.oda malena
tabii tv den izlemeyeceksin.mesela CNBCE vermişti bu filmi 1 saat sürmüştü kese kese.

Ben bu aralar Death Note diye bir anime izliyorum.Gerçekten çok güzel.2006'nın en iyi animesi seçilmiş.Konusu :Hikaye, Ryuk adında bir Shinigami'nin ölüm defteri'ni Dünya'ya düşürmesiyle başlar.
Death Note, bir okulun bahçesine düşmüş ve Light adında bir öğrenci defterin düştüğünü görmüştür. Gidip defteri alır. Üzerinde Nasıl kullanıldığı yazmaktadır:

Light, ilk önce defterin gerçek olduğuna inanmasada deftere dokunduğu için, onun büyüsü altına girer ve TV'de gördüğü bir teröristin ismini deftere yazar. 40 saniye sonra, bir son dakika haberi olarak teröristin öldüğü haberi yayınlanır. Light, gerçekliği tespit etmek için evin önünde bir kadını sıkıştıran adamın ismini yazar. O adam da ölünce Light Death Note'ın gerçek olduğunu anlar.
Light deftere 5 gün içinde onlarca isim yazmış ve kendine göre "kötü" olan insanları öldürmüştür. 5. günün akşamı Ryuk isimli Shinigami Light'ın odasına girer. Light Ryuk'un kendisini öldüreceğini zannerdeken, Ryuk ona hiç bir şey yapmayacağını söyler. Çünkü insan dünyasına düşen bir death note, artık onu bulan insana aittir. Ancak Death Note'ı kullanan insan öldükten sonra ne cennete ne de cehenneme gidebilecektir.. Bu light'ın hiç umrunda olmamıştır. Daha iyi bir dünya için çoktan ruhunu feda etmeye hazırdır.
Ancak o Death Note ile adaletli dünyasını yaratırken, dünyanın en iyi dedektifi "L" onun peşine düşecektir. Bütün Dünya'da gizli güç Kira diye bilinen Light, hem kimliğini polisten gizlemeli hem de L'in kimliğin öğrenmelidir, çünkü bulunduğunda idam edilecektir... Bu durumda, kim kimi daha önce bulursa o ölecektir.. "L", light hakkında hiçbirşey bilmese de zekası sayesinde imkansız şeyler yapabilen bir adam.İzlemek isteyen olursa link atabilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...