Sinema (Vizyondakiler & Tavsiyeler & Yeniler-Eskiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Küçük Kıyamet'i izleyip filmin son kısımlarını çözenler benle paylaşabilirler mi acaba?Mezar taşlarının ardından herşey birbirine girdi.

liseliaslan' Alıntı:
atalarımızın bayrakları icin trio sinemalarına gittim tarihi sevenler icin iyi 1 secim
Bu filmi izlemedim ama ismine bakıp bir de Amerikan yapımı olduğunu göz önünde bulundurunca ABD propagandası yapan bir film izlenimi uyandırıyor. Her ne kadar yönetmen amacının "bir tarafı iyi veya kötü göstermek olmadığını " söylese bile...

Bugünlerde gitmeyi istediğim film Takva. İlk fırsatta bu filme gitmeyi planlıyorum.

oncelikle filmin basrollerini oynayan oyuncuları cok severim.
flmi de bu baglamda cok begendim.gordugum kadarıyla cocuklar
kurtuldu anne ve baba öldü. :?

koch' Alıntı:
Küçük Kıyamet'i izleyip filmin son kısımlarını çözenler benle paylaşabilirler mi acaba?Mezar taşlarının ardından herşey birbirine girdi.

Filmi oyuncular kurtarmış orası kesin.İzleyen bir iki arkadaşım tatil kısmının rüya olduğunu söylediler.Zaten aksi bir durumda yazlıktan İstanbul'a gelme şansları yok. ;)

300

Frank Miller'in grafik romanından uyarlanan "300", M.Ö. 480 yılında geçen Thermopylae savaşını konu alıyor. Filmde Sparta Kralı'nın ordusu ile Pers ordusu arasında başlayan savaş tüm Yunanistan'ın Persler'e karşı birlik olmasını sağlar. Sparta Kralı Leonidas (Gerard Butler) ve emrindeki 300 Spartalının Pers Kralı Xerxes'in büyük ordusuna karşı duruşu başta ölümüne bir savaştır. Ancak bu durum dünyada ilk demokrasinin kuruluşuna da yardımcı olacaktır.

Oyuncular : Gerard Butler (Sparta Kralı Leonidas) , Lena Headey (Queen Gorgo) , Vincent Regan (Kaptan) , David Wenham (Dilios) , Dominic West (Theron) , Michael Fassbender (Stelios) , Rodrigo Santoro (Xerxes) , Andrew Tiernan (Ephialtes)

Fragmanı için;
http://www.youtube.com/watch?v=qnIPkfXNHfc

http://300themovie.warnerbros.com/

Vizyona girmemiş olmasına rağmen şimdiden 2007 nin en iyi filmlerinden biri olarak gösteriliyor...

16 Martta vizyonda olacak....

2007'in en iyi filmi (Spider Man III) olur yalnız Özlem :)

Dün gece Beynelmilel'in galasına gittim, Özgü Namal'ın oynadığı , gayet güzel bir film olmuş ama galadaki seyirci kaliteside kötü bir filmi güzelleştirebiliyor alkışlar fln.. gidilip görülebilir tavsiye ederim

Ben bugün "Küçük Kıyamet" adlı filme gittim.Hadi para neyse da boşuna giden 2 saatime yazık oldu yani.
Gitmeyi düşünen arkadaşlar bir kez daha düşünsünler bence.

Geç de olsa Takva´ya gittim. Günümüz Türkiye´sinde izlenmesinde yarar var. Filmin ilginç yönü izleyende tarikatlara karşı mesafeli davranma hissi oluşuyor ama filmin sponsorları arasında bir tarikat var.

Son Osmanlı´yı bir de sinemada izlemek istiyorum. Ne de olsa çorbada bizim de tuzumuz var :)

Kubilay Serdar Vardar' Alıntı:
Ben bugün "Küçük Kıyamet" adlı filme gittim.Hadi para neyse da boşuna giden 2 saatime yazık oldu yani.
Gitmeyi düşünen arkadaşlar bir kez daha düşünsünler bence.
Bende gittim bencede çok vasat herkes filme süper diyo anlamadım sorun bendemi diyodum değilmiş rahatladım :muhaha

The Prestige ve Deja vu :eek:key

görülmesi gereken 2 film , mutlaka gidip izleyin inanılmaz keyif alcaksınız ikisinden de , hele piyasada bu kadar abuk subuk türk filmleri varken..

Beynelmilel´i izledim bugün. İlk bölümü sıradan bir film havasında ancak ikinci bölümü çok etkileyici. Bana göre sezonun en iyi yerli filmlerinden biri.

bence de en iyilerinden bu sene gittigim kadar Turk filmine omrumde gitmemistim. :kop

ben asıl mavi gozlu dev'i bekliyorum subat olsa'da vizyon'a girse film. ;)

onuryavuz' Alıntı:
Beynelmilel´i izledim bugün. İlk bölümü sıradan bir film havasında ancak ikinci bölümü çok etkileyici. Bana göre sezonun en iyi yerli filmlerinden biri.

bu sene en büyük sükutu hayali dondurmam gaymak'da yasadım. :?

bir de oscar'a aday falan diyorlardı bu film oscar alacaksa artık. :shock: :?

Son Osmanlı - Yandım Ali

gidin bu filme...
methiyeleri düzsem sayfalar sürebilir kısa kesiyorum...
tanıtımını önceki sayfada yapmıştım zaten...
yine diyorum...

gidin bu filme...

Son Osmanlı/Yandım Ali, Kurtuluş Savaşı dönemini anlatan güzel bir yapım. İyi bir film olacağını bekliyordum. Hayal kırıklığına uğramamak güzel.

Tarihini bilmeyen bir toplum yok olmaya mahkumdur...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...