Bu filmi izlemedim ama ismine bakıp bir de Amerikan yapımı olduğunu göz önünde bulundurunca ABD propagandası yapan bir film izlenimi uyandırıyor. Her ne kadar yönetmen amacının "bir tarafı iyi veya kötü göstermek olmadığını " söylese bile...liseliaslan' Alıntı:atalarımızın bayrakları icin trio sinemalarına gittim tarihi sevenler icin iyi 1 secim
koch' Alıntı:Küçük Kıyamet'i izleyip filmin son kısımlarını çözenler benle paylaşabilirler mi acaba?Mezar taşlarının ardından herşey birbirine girdi.
Levent ÖKTENER' Alıntı:2007'in en iyi filmi (Spider Man III) olur yalnız Slem![]()
Bende gittim bencede çok vasat herkes filme süper diyo anlamadım sorun bendemi diyodum değilmiş rahatladım :muhahaKubilay Serdar Vardar' Alıntı:Ben bugün "Küçük Kıyamet" adlı filme gittim.Hadi para neyse da boşuna giden 2 saatime yazık oldu yani.
Gitmeyi düşünen arkadaşlar bir kez daha düşünsünler bence.
onuryavuz' Alıntı:Son Osmanlı´yı bir de sinemada izlemek istiyorum. Ne de olsa çorbada bizim de tuzumuz var![]()
onuryavuz' Alıntı:Beynelmilel´i izledim bugün. İlk bölümü sıradan bir film havasında ancak ikinci bölümü çok etkileyici. Bana göre sezonun en iyi yerli filmlerinden biri.