A
Atilla Özan
Misafir
Teodosic demek istemiştir spanulis-teodosic ve papaloukas 3lüsü yani
Emrah Abi,
Bazı dediklerine katılmıyorum açıkçası.
Jamon Lucas Gordon saf bir 2 numara bana göre. Yoklukta 1 oynar ama top getirip oyun kuracak bir oyuncu değil. Yine Luksa yıllardır Euroleague'de 5 numara oynamış bir oyuncu. 4 numarada sadece bu sene Playofflarda yokluktan oynadı. Songaila ise aslında tam bir 4 numara ama yetenekleri ve fiziği itibariyle 5'e de kaydırabileceğimiz bir oyuncu. Furkan ve Lakovic konusuna ise katılıyorum, Furkan 4.5, Lakovic 1.5. Onu da düşünecek ve çözecek isim Oktay Mahmuti zaten
Ah ulan Ermal gitmemiş olsan kusursuza yakın bi kadromuz olacaktı. Çok arayacağız Ermal'i. Şu transferlerdensonra kızgınlığım bir kat daha artıyor Ermal'e.
Hiç bişi olmaz Şamil emin ol..Katkı veriyodu doğru ama bu sene oluşturalan kadro çok dinamik olacak..Ben daha önce de söylemiştim Ermal zaten bu sene kendine yer bulamicaktı bizde,ama bu taraftarı terketmek saflıktır onun için..
Oyun olarak,Tutku iyi paslar çıkaran biri,Ender içeri hızlı dalığ uzunları bulan biri,Gordon aynı şekilde çembere gitmekten korkmayan bi oyuncu,Lako ikili oyunları seviyo,3 lükler süper..Shumpert 3 lükler de öytle keza..Luksa ikili oyunlarda hızlı..Furkan çember altında sağlam..Orta mesafesi süper olan ve pota altında çalışkanlığı harika,ayakları Luksa gibi çabuk olan Darius geldi..E hem atletik hem dış atışları olan Cevher var..Yani Ermal'in sırtı dönük oynamasına kadar bu takım bir sürü alternatif geliştirmiş olacak..O alternatif ataklar sayesinde Ermal'i aramayız çok..
dediklerin doğru şeyler ancak bir an geliyoki post up oynaman gerekiyor yani hücum öyle gelişiyor. O zamanda post up'ı iyi oynayabilen bir oyuncuya gerek duyuyorsun. Senin takımında ermal yada onun gibi post oyununu iyi oynayan bir oyuncu senin hücumununa çeşitlilik katar.
Cok hizli oynayacaz bu sene Ermal bu takimin oyuncusu olamazdi.