Son Dakika: Oyuncularımız Ücretleri Ödenmediği için Antrenmana Çıkmadı

Oyuncularımız paralarını alamadıkları için antrenmana çıkmamışlar Kaynak : Ntv Spor

Yönetici Can Topsakal: "Bankada bir aksilik oldu, bu yüzden hata yapmışlar. Yarın çözeceğiz. Bir sorun yok. Yanlış anlama olmuş."

"Oyuncuların benimle temasa geçmemeleri olmamış, ayıp etmişler. Telefonda konuştum. Üzüldüm ve sinirlendim."

Yeter artık adı yönetici olup da yönetemeyen beceriksizlerden ne zaman kurtulacağız,her gün ağzımız yüreğimizde ne olacak diye beklemekten bıktık.Sizin işiniz yönetici olarak çözüm bulmak, çözüm üretmek değil mi neden bunu yapmayıp o koltuğu işgal ediyorlar anlamıyorum.Bir camiayı daha ne kadar rezil edeceksiniz,terini, emeğini verip formayı taşıyanlara ne zaman bitecek bu haksızlık.

Yanlışlık olmuşmuş bak sen Allah'ın işine, anlat sen ben dinliyorum. Bir de beyefendi kızmış. Şu takımı getirdikleri hale bakarmısınız lütfen. Birde burda arkadaşlar önümüzdeki yılın takımını kuruyorlar,A lisansı için görüş açıklıyorlar. Sayın yöneticilerimiz de takımı yok etmek için elinden geleni yapıyorlar.

Hep mi oyuncular kabahatli arkadaş şunların vıcık vıcık taraftara oynayan ajitasyonları kabak tadı veriyor Kızılyıldız maçı sonrası oluşan hava bozuldu hoca da üzülmüştür yazık.

Verilen emeğe yazık. 100 yıllık camia bu kadar rezil edilmez. Bankada yanlış anlaşılma nedir?. Bankaya para yatırıp bankanın hesaba ertesi gün geçirdiğine hiç şahit oldunuz mu? Bu nasıl bir yalandır.

Sinirlenmiş. Şöyle bir kaç ay para kazanamasa da öfke duygusu yerini empatiye bıraksa. O değil de gidip böylelerini buluyoruz, çekiyoruz herhalde.

Basketbol şubesi üvey evlat olmaktan ne zaman kurtulacak Allah bilir. Yöneticisi para bulamaz. Taraftar senede 1-2 maça gelir 4 sene üst üste şampiyon olduk diye tempo tutar. Seyirciyi havaya sokmak için 'golleri attın şampiyon oldun' diye marş çalınır. Oyuncu beleşe oynasın istenir. 3 ay para alamayan adam 2 maç kaybedince ıslıklanır. Ne diyelim Allah sonumuzu hayır eylesin. Ergin Ataman'da bununla imtihan oluyor heralde.

Kardesim kos koca gs kulubu oyuncularin 2 aylik (emin degilim ama yaklasik 2.5 milyon dolar bir para olmasi lazim) parasini odeyemiyorsa futbol takimina bukadar para harcamamali.Gs bir spor kulubudur ve her sube dengeli yonetilmelidir.

Topsakal mısın nesin dangalak yönetici bozuntusu, al Murat Özyer'i de bırakın bu işleri gidin koyun, keçi falan güdün kırsal kesimde. Tabii size sürü emanet edecek bir çılgın bulabilirseniz. Gerçi siz o işi de elinize yüzünüze bulaştırırsınız.

Bir an önce şu mayıs ayı gelsin ve bu iş bilmez, emanetçi kulüp tarihinin en basiretsiz yönetimi gitsin artık. Tabi bunların gitmesi değil yerlerine de şu kulüpte hak edene gereken değeri gösterecek bir yönetimin gelmesi de en büyük dileğim.

Tabi bir önceki yönetime de bir parantez açmak lazım, yaz boyu tüm kulüp şubelerinde hiçbir planlı iş yapmayan, aksine birer Galatasaray düşmanı mantığına yakın harcamalar yapan. Başarılı olan insanları cezalandıran Ünay Aysal ve elemanlarına da helal olsun. Ergin Hoca'nın Ekrem Hoca'nın ve kulüpte değeri bilinmeyen diğer emektarların haklarını gasp ettiniz, inşallah bir daha yakınımızdan bile geçmezsiniz.

Bence çokça haksız eleştiriler oldu son dönemde...Çok yakın bir zamana kadar oyunculara para ödenmemesi, Furkan'ın gitmesi, mali sebeplerden dolayı sonradan alınacak oyunculardaki belirsizlikler (hatta sezon başındaki stresli bütçe bekleyişi) , yönetimin bütçe konusundaki yetersizliğine rağmen Koça her fırsatta ayar verme çabaları, Murat Özyer'in öne çıkma çabaları ve kösteklerine rağmen 17 Ocak'ın erken saatlerinde geleceğe umutla bakabiliyorsam burada aslan payı Ergin Hocanındır..Teşekkürler Koç...

Tek korkum her kafamızı kaldırdığımızda, pazartesi günleri bir problem yaratan yönetimden yana... Hafta başı oyuncular kulübe ihtarname çekti antremana çıkmak istemiyorlar haberi gelmezse, koç ve bu çocuklar bizi Eurolegue'de gururla temsil edecektir...

Cuma akşamı Koçumuz Ergin Ataman başlığına Kızılyıldız maçından sonra attığım mesaj..İkinci paragrafına dikkat edin..Pazartesi demistim, pazartesi.Çünkü aynı döngü uzun zamandır devam ediyor..Takımın çıkışa geçeceği her dönemde haftabaşı düzenli olarak yapılıyor bu...İsteyen komplo teorisi diye düşünebilir ama içim rahat; olduktan sonra değil, olmadan söylemişim bu sefer...

Öncelikle ilk suçlu özyer denen kişidir.

.Şimdide çıkmış diyorlar ki sıkıntı yok.

Can topsakal bey ikidir çıkıp sinirlendim diyor.Ulan ben maaşımı 1 gün alamasam patronumun paçasına yapışıyorum.Ey albayrak ey gs başkanı bu kulüp tek futbol kulübü değil.Her mikrofonu görünce oyuncularını rezil edeceğine,ağlayacağına gelin sponsor olun diye ağla bir kerede.CAn bey sorun varmış felan diyor.Geçiniz bu işleri.

Normalde başarılı olan takımlar ödüllendirilir ama bizde başarı varsa sıkıntı var demektir.

Bunlar amatör şubeleri bu şekilde yaparak küçülmeye zorluyorlar.Oyuncular moralsiz ve isteksiz olmalarını sağlayıp mağlubiyetler ile küçülme başlar.Şuan ERgin hoca olmasa ne bu takım bu kadar başarılı olurdu nede o koç o koltukta olurdu.Basar giderdi.

Ulan camiada hiç mi zengin yok.5 kişi toplanın sponsor olun.

Gs zor durumdaydı Albayrak. Futbol takımı değil Galatasaray Spor Kulübü burası.Duygun bey aziz i kurtaracam diye uğraşacağına sponsor nasıl bulurum diye uğraş.

Bıktım yeminle ya.

Galatasaray Liv Hospital Erkek Basketbol Takımı'nın paralarını alamadığı gerekçesiyle antrenmana çıkmadığı yönündeki haberlerle ilgili olarak açıklamalarda bulunan başkan Duygun Yarsuvat, "Bana gelmedi. Geldiği zaman icabına bakarız" dedi.
Ya arkadaş bu nasıl bi kafa yapısıdır? Bir başkanın en önemli şubelerden birinden nasıl haberi olmaz ya, ya da nasıl ilgilenmez hiç kulağına da mı gitmez. Kulubün aldığı ekmekten bile haberi olan bi başkan en azından kulüp için kafa yoran mesai harcıyan bi başkan istiyorum. Çok mu şey istiyorum ?

Galatasaray Liv Hospital Erkek Basketbol Takımı'nın paralarını alamadığı gerekçesiyle antrenmana çıkmadığı yönündeki haberlerle ilgili olarak açıklamalarda bulunan başkan Duygun Yarsuvat, "Bana gelmedi. Geldiği zaman icabına bakarız" dedi.
Ya arkadaş bu nasıl bi kafa yapısıdır? Bir başkanın en önemli şubelerden birinden nasıl haberi olmaz ya, ya da nasıl ilgilenmez hiç kulağına da mı gitmez. Kulubün aldığı ekmekten bile haberi olan bi başkan en azından kulüp için kafa yoran mesai harcıyan bi başkan istiyorum. Çok mu şey istiyorum ?

O ancak aziz e yapılan(güya) kumpaslardan haberi oluyor.SAraya giderken haberi olmuyor.SAnki sen geç dur demişler şurada.