SpeeDee!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: DEE BROWN

Kİmse Dee Brown Kötülemiyorrr! (kanımca)

Sadece millet gaza gelmiş gidiyor.. Kİm diyor Dee Brown'a 1 milyon küsür $ verildiğini...Adam bir gelsin bir salonun parkelerine çıksın o parkeleri bir terletsin sonra Unutmayın Şimdi ismini hatırlayamıyorum R.Levington mu öle bir şey vardı (ing kıttır) oda Nba gelmişti..yanlış biliyorsam düzeltin Seattle'dan galiba...

Mehmet Ali Gökşen( nick değişecektir kısa zamanda)
 
Arkadaşlar bence tartışmayalım böyle bir transfer yaptığımız günde konuştuğumuz şeylere bakın bir yahu !! Biz GALATASARAY taraftarıyız başkalarından farkımızda onlar gibi birbirini çekemeyen insanlardan oluşan bir topluluk değiliz !! LÜTFEN !!
 
kardesım burda cok kombıne lafı gecıo gerek yok almak isteyen alır kımsenın maddı durumunu bılmıyoruz burda almak isteyıpte alamayan bircok arkadasımız var onlara burda manevi baskı yapmaya gerek yok alcak durumları olsa ztn alırlar ;) burda senın yazman la kımse almaz
 
arkadaşlar bu adam 9 dakka ortalama oynadıysa hermezçta dokkuz dakika oynamadı heral . NBA takip eden birini dee nasıl biri olduğunu bilir kesinllikle çok yarar lı olacağına inanıyorum .geçen sene takımımızı hızlı oynama isteğini görüyorduk busene suns tarzı bir oyun bekliyorum Dee broen özlelikle bu tarz bir oyunda çoşar.
 
Valla her zaman dedim gene diyecem.Öğrenci insan yerine benim kombine almasını beklediğim insanlar.Durumu iyi olan aile babaları.Ailesiyle güzel gün geçirmek isteyen çoçuğu basketbol sevgisi aşılamak isteyen ve Dee Brown göstermek isteyen durumu iyi olan insanların almasından yanayım.Öğrenciler genelde çok büyük fedakarlık yapmaları gerekir.GSİYAD gibi Eski Gs li basketbolcular gibi insanlar bu bileti alsa bence 2000 olmuştu.
 
Ali Demirci' Alıntı:
Eğer sen sadece istatistiklere göre yorum yapıyorsan o zaman Lise ve Üniversite yıllarınada bir bak ondan sonra konuş! 3 Numara takım içinden çözülecek.Az süre alması kendi potansiyelini göstermez coach tercihidir ve Utah coach bu konuda eleştiriliyor çok az süre verdiği için.Bazı yorumları yaparken lütfen daha detaylı araştırmalar yapıp yüzeysel bilgilerle geçiştirmeyin.

Gerçi bu oyuncuyu bilen biliyor ama neyse.

Katılıyorum + olarak

Yedekti de kimin yedeğiydi ? 9 dk aldı da kimin yedeği olarak aldı bu herif ? Ben her oyuna girdiğinde gördüm ve dikkatle takip ettim Deron Williams yani bana göre Kidd ve Nash'in ardından en zekice oynayan oyun kurucunun yedeğiydi bu adam ve son derece güveniyordu herkes ona oyuna girdiğinde de.Aşırı hızlı ve orta mesafe şutları can yakan bi nba guardı bu arkadaşlar rica ediyorum NBA diyoruz ya adama gülerler Dee Brown Galatasaray'a gelmiş de seyircisi beğenmiyor.. Adam hoşunuza gitmemiş olabilir ama karalama hakkınız yok bu adam kaliteli bir basketbolcudur ve bunu gösterecektir ayrıca çok açık iddia ediyorum ligimizin gördüğü en iyi guard olacaktır kendileri. Fitch dediğiniz adam Utah'ın yedek guardı olamazdı veya Solomon olamaz bunlar sahada gördüklerinizden fazlasını gerektirir. Bu adam Deron la beraber Illionis takımının göz bebeğiydi kolejdeyken.
 
Re: DEE BROWN

Bence öncelikle Başkanımızı maçlara bekliyorum..Kendisi zamanında bu parkelerde oynamış basketbol adamıdır...Öncelikle bizden çok başkanımızın gelmesini istiyorum...( bende gelmek isterdim anne-baba emeklli ünide okuyorum malum),birde İst Kartalda oturuyorum salonumuz SARIYER'de kocaelide olsa daha rahat 1 saat sürer..

Mehmet Ali Gökşen...
 
Re: DEE BROWN

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Bende yeni üye oldum forumumuza. Gördüğüm kadarıyla Dee Brown gelmeden büyük bir tartışma konusu olmuş ..iyi mi kötü mü diye tartışılıyor.Bunu size webaslanda basketbol bölümüne yazdıgım yazıyı buraya koplayarak anlatmak istiyorum ....
Arkadaşlar Dee Brown hakkında çok özel bir yer açmak lazım bence . Eğer geçtiğimiz sezon bu oyuncuyu izlediyseniz o kadar ahım şahım bir oyuncu olmadığını zannedeceksiniz amam allaha şükür ki ben geçen sene amerikaya gittim ve allaha şükür Dee Brownun mezun oldugu Illinois eyaletindeydim


Illinois universitesi diğer universitelere nazaran pek de başarılı bir universite değildir. Özellikle basketbol [***]nda Ohio State in Wisconsinin gerisinde (kendi bölgesindeki takımlar) kalarak o meşhur seyircisini de üzmüştür.
Biraz seyircisinden de bahsedeyim . Şimdi bi zbasketbolda amerikalara hep laf seyircinin bagırmaması bakımında olumsuz şeyler söyleriz ki dogrudur ben Utah Jazz- Chicago Bulss maçında Mehmet Okura bir bagırdımki sanırım bütün salon duymuştur o sessizlikten dolayı. Herneyse,bu oaly universitede ise tamamen farklıdır. Okul öğrewncileri tarafından kurulan bu taraftar oluşumları özellikle Illinoiste doruğa çıkmıştır. ne yazık ki sembolleri olan Kızılderili Şef de geçtiğimiz aylarda ırkçılıga yol açtığı düşünüldüğü için kaldırılmıştır ki bu olay koskoca eyaleti yıktı gerçekten özellikle o şefin son maçı gerçekten çok duygusaldı.

http://www.youtube.com/watch?v=jhKxKPUb ... ed&search= (buda onun videosu buyrun)

Herneyse bu duygusal taraftarlar kendi takımlarında çıkan oyuncuları ise asla ama asla unutmamışlardır. Son dönemde NBA de baş gösteren bu oyuncular kimdir denirse:Luther Head( Houston Rockets), Brian Cook( Los Angeles LAkers), Deron Williams (Utah Jazz), Dee Brown ( Galatasaray)
Ekilerden ise: Nick Anderson( ORlando ve SAcramentodan hatırlarsınız),Ediie Johnson( Nba in gelmiş geçmiş en skorer 50 oyuncusundan biri) vs..aklıma gelmeyen birkaç oyuncu ismi daha var. Ve bu kuruluşun içinde hani bizim Hagimiz varya onun gibi sadece bir oyuncu var bu kadar tapılan gelmiş geçmiş en iyi Illinois oyuncusu olarak anılan. O da Dee Brown. Şimdi bu adam NBA de hiçbirşey yapmamış olabilir belki hatta Deron Williamsın yedeği olmuştur madem en iyisi eski takım arkadaşının nasıl yedeği oldu diyorsanız eğer bunu NBA in sistemine baglamamız çok mümkündür. Universite liglerinedeki basketbol avrupaya çok yakındır genelde savunma ağırlıklı olan ama bireysel yetenekleri bol olan oyuncularında kendini kolayca gösterebileceği bir ligdir . Dee Brown kendisini 2005 yılında hem Big-Ten liginde( kendi bölgelerinde oynadıkları lig) hemde ülke genelinde ( All-American) en değerli oyuncu seçilerek ispatlamıştır.Buda kendisiyle ilgli birkaç video:

http://www.youtube.com/watch?v=KuaKUy1V4Fo

http://www.youtube.com/watch?v=vC_79pvc ... ed&search=

http://www.youtube.com/watch?v=Pt9Q9cuf ... ed&search=

altındaki yorumları okursanızda zaten ne kadar tapılan biri olduğunu anlayacaksınız.
Neyse şimdilik benden bu kadar eğer Dee Brown Universiteki oyununu bizde sürdürürse tartışmasız hem Türkiye hemde Avrupada Şampiyonuz. Bu oyuncuyu alanın ellerinden öpüyorum. Hepimize hayırlı olsun...

Dipnot: bu Illinois de bizim War Chantı kullanıyor maçta yaparsak çok şaşıracak Dee Brown. Ayrıca Mersin de Illinoisden başka bir oyuncu Warren Carter ı almış. Geçen sene izledigim kadarıyla defansif yönü gerçekten çok iyi olan orta mesafeli şutlarda da başarılı bir oyuncu)

Size şunu söyleyebilirim bu Oyuncuya deyim yerindeyse "ilah" gibi davranıyorlar ...Sırf bu oyuncunun yüzünden belkide utah maçında mehmet okurdan imza alamamıştım..gerçekten çok yararlı olacagına inanıyorum.Camiamıza hayırlı olsun
 
Burak dolaylı konuşmayalım bak yine tartışma çıkacak :) Çünkü bir zamanlar bu sitenin giriş sayfası vardı..Hatırlarsanız tabii..Geride bıraktık o günleri şimdi geleceğe ve başarılara bakalım :)
 
Re:

Burak Bora' Alıntı:
Hayal kırıklığı bir transfer..Sayı ortalaması 2 sayı bile değil adamın...Hiç bir işe yaramayacak bence yazık verilen paraya...

Bi arkadaş Utah maçlarını izlesseydin demiş bir arkadaşa..Ortalama süresi 9 dakika olan bir oyuncu..Farklı olan maçlarda son dakkalarda oynadı zaten..4 yabancı içinde en kötüsü bence
Şu an ne olduğunu anlamaya çalışıyorum . İstatistiklere bakıp nsl yorum yapabiliyosunuz ?
Gerald fitch Miami'den takımımıza geldiğinde ortalaması maç başına 2.1 (en fazla ) civarıydı
takımımıza yaptığı katkı gün gibi ortada .
Bundan sonra kuracağın cümleleri tartarak iletiye çevirsen iyi edersin (siteyi birbirine katmışsın )
 
Sporx baş editörü Sedat Balcı'nın yorumu...

Merhaba

Dedigin gibi guard ağırlıklı kurulan bir Galatasaray göze çarpıyor ve bu
takımın hızlı oynamaktan başka şansı yok. Eğer bu takıma set hücumu
yaptırmaya çalışırsanız yazık olur ve kaybeden takım ve oyuncular olur.
Murat Özyer'in mutlak surette bu durumu dikkate alacağını tahmin ediyorum.

Dee Brown transferi gerçekten çok iyi. Zaten NCAA'de Illinois'in
yıldızıydı. Bence Gerald Fitch'den daha faydalı olabilir. En azından onun
kadar bencil olmayacağını düşünüyorum. Ayrıca bu sene diğer yabancılar da
çok kaliteli. Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe Ülker'in yaptığı patlamanın bir
benzerini bu sene Galatasaray Cafe Crown'da görürsek şaşırmayın.

Alın size bir otorite görüşü daha...Hala laf edelim ama zevkli oluyor...
 
Dee Brown 1 numara yukarda size oyuncuyla ilgili her türlüyü bilgiyi içeren yazıyı yazdım.ha nasıl olur avery ile birlikte iki guard oynatırız o da bir basketbol taktigidir ki miami heat bunu son yıllarda epeyi kullanmıştı denver nuggets da kullanıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst