SpeeDee!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
G.Saray'ın flaş transferi İstanbul'da

Galatasaray Cafe Crow, NBA'de Mehmet Okur'un takım arkadaşı olan De Brown'u İstanbul'a getirdi. ABD'li yıldız basketbolcu havalimanında şunları söyledi

Atatürk Havalimanı'nda ilk açıklamasını yapan 1.85 boyunda ve 23 yaşındaki oyun kurucu, İstanbul'a eğlenmeye, kazanmaya ve başarılı olmaya geldiğini söyledi.

De Brown THY'nin tarifeli uçağı ile saat 11.30'da Şikago'dan İstanbul'a geldi. Mehmet Okur'un, kendisine İstanbul ve takım için güzel şeylerden söz ettiğini belirten ünlü oyuncu, ''Galatasaray'ı, Olimpiakos'un teklifine rağmen bana en uygun takım olduğuna karar verdim. Galatasary'ın sezon başındaki teklifini takımımla görüşmem olduğu için reddetmiştim'' dedi.

De Brown, sarı kırmızılı taraftardan web sitesine gelen çok sayıda mesajdan dolayı çok memnun oludğunu ifade etti.
 
Biri de bana ait o mesajların beni beğeniyor :) Valla sitede fırtına öncesi sessizlik var :) Herkes bıçaklarını biliyor.Akşam ki maça kadar :)
 
dee brown ın alacağı paranın kesinlikle 400 bin usd olacağını zannetmiyorum tahminimce minimum 750 800 bin usd alıyordur
yukarıda 1 arkadaş browndan sonra en çok alan adam gainestir oda 400 bin usd civarı alıyordur dedi bence gaines te 500 550 bin usd alıyordur tabiiki bu rakamları eyüp önder murat bizden daha iyi biliyordur
takımda her oyuncunun ne kadar aldığı hakkında bilgisi olan varsa yazarsa iyi olur
bence hüseyinde baya iyi para alıyordur
 
bence Dee Brown duygusal bir insana benziyor. eger havaya girerse bize sinif atlatabilir. Fitch cok soguk biriydi bence taraftarla bir türlü kaynasamadi hep kendini düsündü. Brown da ilk röprtajinda takimin parcasi olmak istedigini ve bir takim oyuncusu oldugunu belirtmis. bu cok önemli bence. artik takim rayini otursun da cosalim hep beraber.
 
Muhabirler giderken durdurup yaptığı konuşma gerçekten çok hoşuma gitti.Umarım gerekli ilgi ve sevgiyi gösterirsiniz arkadaşlar :)
 
Re: Dee Brown

Fatih verir formasını... O her forma altında müadelesini verir(numara olarak) diyip onada teselli verelim. Dee umarım o sevdiği 11 numara ile bize çokşey katar...Verdiği demeçlerden bişeyler vermek istediği ve kendini kanıtlamak başrı yakalamak istediği anlaşılıyor.
 
Arkadaslar biz bir basketbolcudan önce ADAM GİBİ ADAM almışız. Bu çok net belli oluyor. Kesinlikle giyeceği o kutsal formamızı hakedecek gibi görünüyor. Belki yeri değil ama bizden ayrılırken birçoğumuz ağlayacağız gibime geliyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst