Sponsor !!

Sezon bitimiyle birlikte Cafe Crownla olan anlaşmada NİHAYET bitti artık ülker grubuyla çalışılmaz diye umuyorum yeni sezonda sponsorumuz kim olur söylentiler filan varsa buradan paylaşalım artık yılan hikayesine dönen bir Telekom sponsorluu konuşuluyor ..
 
sponsor olunacak firma iyi seçilmeli artık iş doru dürüst yapılmalı cafe crown olduuunda yok Aslan parçası aslında cimboma gitti diyerek ayakta uyutup 5yıldır üstümüzden prim yaptılar kesinlikle bir frima ile anlaşılacaksa arçelik vestel gibi gerçekten iyi miktarlar verebileceklerle anlaşma yapılmalı pek umudum da yok yola devam kararı alınırsa şaşırmam ..
 
Mithat Duran' Alıntı:
Öncelikle sn. Ergin ATAMAN gelecek sene takımın,yeni koçu tabi bütçede o oranda artacak.

İkinci husus gs bonus olayından kulüp şuan para kazanmıyor,yanlış hatırlamıyorsan ya 500000 bin yada 1000000 kişi barajı var o baraj aşılınca kulübe bir gelir olacak.


Vestel senelik 12 mil. dolar,Türk Telekom dedikodusu 15 mil. dolar ile sponsor olması bekleniyor.Sene sonu bakıp göreceğiz.

Mithat abi daha önce transfer başlığına şöyle bir mesaj yazmıştı. 12-15 milyon çok iyi bütçe olurdu...
 
Ülker' le anlaşmalar pek biteceğe benzemiyor. Önce forma arkası reklamları ve kulüp haberleri ile büyük bir anlaşma yapılmıştı. Şimdi de stadın yan tribünlerinden birinin en iyi yerleri Ülker' e blok satışı yapılmış. Yaklaşık 3,000 koltuk.

Keşke başka bir sponsor bulabilsek.
 
Ülkerle anlaşma istemiyorum kendi adıma,Gerekirse isimsiz kendi adımızla çıkalım 2-3 milyon dolara kadro kuralım ama o adamların ismi ile ismimiz yan yana gelmesin...Rakibimize 12 bin kişilik arena yapıyor,bize verdiğinin iki katı destek veriyor,biz buna katlanıyoruz...Bu ayıbı temizlemenin vakti geldi bence,dik bir duruş sergilersek herkes herşeyin farkına varacaktır,yoksa biz böyle üvey evlat muamelesi görmeye devam edeceğiz...
 
Kerem BOZGEYİK' Alıntı:
Ülkerle anlaşma istemiyorum kendi adıma,Gerekirse isimsiz kendi adımızla çıkalım 2-3 milyon dolara kadro kuralım ama o adamların ismi ile ismimiz yan yana gelmesin...Rakibimize 12 bin kişilik arena yapıyor,bize verdiğinin iki katı destek veriyor,biz buna katlanıyoruz...Bu ayıbı temizlemenin vakti geldi bence,dik bir duruş sergilersek herkes herşeyin farkına varacaktır,yoksa biz böyle üvey evlat muamelesi görmeye devam edeceğiz...

12 binlik arena ile kalsalar iyi yine. İş merkezi, 5 yıldızlı 200 yataklı otel, alışveriş merkezi, kapalı, açık havuzlar, eğlence merkezi, sinema salonları, konser ve kongrelere hazır alanlar yapıyorlar onlara. Yaptıkları proje nerden baksan 250-300 milyon? değerinde. Yetmez gibi araziyi de satın alıp tapusunu Fener' e hibe ettiler.
 
Bize destek vermesinlerde spora ne kadar destek verirlerse versinler,bir spor sever olarak t.ederim ama bir Arma sevdalısı olarak asla...Bu ikisini ayırmak lazım...Bizden uzak olsunlar başka takımlara destek versinler mümkünse...
 
Türktelekomla birleşme olayı yenide gündeme gelse ne güzel olur ama tabi Bizim istediğimiz şartlarda bir birleşme olcaksa olmalı.Ercüment Sunter koç olacaksa Cem Akdağın devam ettiği 3 milyon dolarlık kadroyu tercih ederim
 
Ulker, Fenerbahcenin ana sponsoru oldu, biz ve Besiktasa da resmen sus payi verdi. Sponsorluga kesinlikle karsi degilim ancak Ulkerin sponsorlugunu kabul edemiyorum.
 
Keşke kulüp olarak maddi gücümüz olsa da bir sponsorluğun altında değil sadece "GALATASARAY" olarak mücadele verebilsek basketbolda.
 
Gazanfer Tosun' Alıntı:
Keşke kulüp olarak maddi gücümüz olsa da bir sponsorluğun altında değil sadece "GALATASARAY" olarak mücadele verebilsek basketbolda.

Bunu Barcelona,Real Madrid bile yapmıyorken o gücü hiçbir zaman göremeyiz..Keşke iyi bir sponsorumuz olsa daha yerinde bir temenni bence.
 
Ya sadece Galatasaray ismiyle onurlu bir şekilde orta sıralara oynayalım,Yada Telekom'la birleşip şampiyonluğa oynayalım,Ama Ülker ile bu şekilde devam etmeyelim hem Galatasaray gibi bir kulüp isminin yanına sponsor alıyor ve o sponsor bizi şampiyonluğa oynatmıyor varmı böyle birşey,Ülker'le devam etmek bana göre çok yanlış,bana kalsa ülker'le olan anlaşmayı bitirmemiz için gereken her türlü şeyi yaparım,olmadı sadece Galatasaray ismiyle çıkalım salonlara.
 
Ülkerle devam fikri kabul edilemez.Koskoca Galatasaray kulübü sponsorsuz kalmaz.Yeter ki verilene razı olmayalım.Biraz vizyon sahibi olalım.Ben şu an sponsor aradıklarına bile inanmıyorum bence basketbol şubesi umurlarında bile değil.Ahmet Dedehayırı sevmezdim evet ama basketbol şubesinden ayrıldığından beri yönetim adına oraya herhangi bir ilgi yok herşey daha kötüye gidiyor.

Bundan sonra yol haritası şu şekilde olmalı.
1.Ülkerle ilişkiyi kesmek
2.Yeni bir sponsor aramak ama bunu yaparken laf olsun diye değil gönülden yapmak.Başkanlık makamının gücünü kullanarak gerekirse Galatasaraylı işadamlarının şirketlerinin sponsor olmasını sağlamak sponsorluk bakımından güçlü vizyon sahibi bir Galatasaray yaratmak.
3.Eğer herşey yapıldığı takdirde eğer gerçekten sponsor bulunamazsa (ki bence böyle bişey mümkün değil) o zaman kendi adımızla kendi bütçemizle bütçe anlamında sınırları zorlayarak elimizden gelen onur mücadelesini vermek.
 
Aslantepe açıldığında orada Coca colamı satılacak? Pepsi mi? Cola Turka mı? Orada Eti mi satılacak ülkermi? Köfte etleri Pınardanmı olacak Marettenmi? bunlar hep büyük meblağların yatırılacağı işler. Bu yüzden ülker eti pepsi cocacola sponsorluk olayını daha net düşünmek zorundalar. GS'ın onlara ihtiyacı yok. 50bin kişinin minumum 4 saat duracağı yerde yapılacak harcamayı hangi firmanın ürünleri ile olacak? Sadece Aslantepe değil. GS ile ilgili tüm sosyal tesislerde hangi ürünler kullanılacak? Ayrıca buna tepkisiz kalmayacak taraftarları saymıyorum. Klübün dirayet göstermesini rica ediyorum. Zaten resmen bizi alıştırdılar orta sıralara. Sponsorsuz da oslak orta sıraya oynayacağız böyle sponsorla olsakda böyle olacak. O zaman boş verelim gitsin. Sadece GS ile özdeşlecek, GS dışında herhangi bir klübe GS'ın rızası olmadan sponsor olmayacak sponsorlar istiyorum..
 
inanamıyorum ya yeni yılda cafe crownla devam edilecekmiş ya biz yönetim akıllanmıştır dedikçe daha da saçmalıyorlar yazık günah ya adamlar voleybol basketbolda şampiyon oluyor bizimkiler hırslanacaına daha da saçmalıyoruz ..
 

Üst