G
Guest
Misafir
Elbet devran döner.Bekliyoruz azizim.
Güzel bir atasözümüz var.
Keser döner, sap döner, gün gelir devran döner.
Güzel bir atasözümüz var.
Keser döner, sap döner, gün gelir devran döner.
Bayram Kurtulmuş' Alıntı:Yıllar önce benim sevdiğim,adını duyduğumda heyecanlandığım Adnan Polat böyle biri değildi,bugün'kü tabloda esip gürlerdi,Galatasaray'ın hakkınıda kimseye yedirmezdi,İşte böyle bir isimdi Adnan Polat ama şuan ki duruma hem çok şaşırıyorum hemde çok üzülüyorum,belki bir açıklaması vardır tüm bunların,ama beni son 7-8 aydır sükut-u hayal'e uğrattı Adnan Başkan,ben eski Adnan Babayı istiyorum ..
Can, öyle bir bölüm yok. Ne yazık ki insanların siyasi fikirler konusunda birbirine tahammülü yok burada.Can Akan' Alıntı:Bu arada merakımdan soruyorum forumumuzda siyaset konuşulacak bir yer var mı?
Can, öyle bir bölüm yok. Ne yazık ki insanların siyasi fikirler konusunda birbirine tahammülü yok burada.[/quote:1fexyvrf]Onur Yavuz' Alıntı:[quote="Can Akan":1fexyvrf]Bu arada merakımdan soruyorum forumumuzda siyaset konuşulacak bir yer var mı?
neden ligden çekiliyormlar tam anlamadım ben ?Eren Bekdemir' Alıntı:efesin durumu tam olarak nedir?
galiba ligden çekilecekler mecburen.ayriyetten sponsor olmalarıda yasak galiba.
Aykut Ogut' Alıntı:kardeşim bu işin hükümeler ne işi var hakemler alyhimize çalışıyorlar bunada mı ses çıkarmayacaksın 2 gündür resmen ince ince doğradılar takımı adnan bey seyrediyor. Galatasaray tarihinde hiç bu kadar suskun ve hakkı yenilen kulüp olmamıştı.
yasaya göre sponsorda olamıyor ....Emre Evren İçöz' Alıntı:Efes kapanırsa Bjkye sponsor olur diye düşünüyorum