Sponsor !!

Elbet devran döner.Bekliyoruz azizim. ;)

Güzel bir atasözümüz var.

Keser döner, sap döner, gün gelir devran döner.
 
Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Yıllar önce benim sevdiğim,adını duyduğumda heyecanlandığım Adnan Polat böyle biri değildi,bugün'kü tabloda esip gürlerdi,Galatasaray'ın hakkınıda kimseye yedirmezdi,İşte böyle bir isimdi Adnan Polat ama şuan ki duruma hem çok şaşırıyorum hemde çok üzülüyorum,belki bir açıklaması vardır tüm bunların,ama beni son 7-8 aydır sükut-u hayal'e uğrattı Adnan Başkan,ben eski Adnan Babayı istiyorum ..

Bayram, Polat'ın üstünde nasıl bir baskı olduğunu sen bilemezsin bende anlayamam.Şu anda hükümetle arası iyi olan fitneci kesimler tarafından birleşme,stad,vergi sorunları gibi konularla ilgili ciddi bir baskı var.Bunlardan birleşme ve stad elimize geçip tamamlandıktan sonra Adnan Polat'ı bir gör derim.
 
Onur Yavuz' Alıntı:
[quote="Can Akan":1fexyvrf]Bu arada merakımdan soruyorum forumumuzda siyaset konuşulacak bir yer var mı?
Can, öyle bir bölüm yok. Ne yazık ki insanların siyasi fikirler konusunda birbirine tahammülü yok burada.[/quote:1fexyvrf]
Neyse sağlık olsun Onur.
Bizde bu tarz tartışmalarımızı özel mesaj veya msn yoluyla yaparız.
Bu söylediklerin hakkındaki nacizane fikrim ise Türk milleti olarak ne zaman öteki yaratmaktan vazgeçersek,bizden olmayana,bizim gibi düşünmeyene saygı duymayı tahammül etmeyi,onu dinlemeyi,her ortamda saygı çerçevesi içinde fikirlerimizi beyan etmeyi,sıkıştığımız noktalarda ise bel altı vurmamayı öğrendiğimiz zaman millet olarak bir çok şeyi halletmiş oluruz.
 
kardeşim bu işin hükümeler ne işi var hakemler alyhimize çalışıyorlar bunada mı ses çıkarmayacaksın 2 gündür resmen ince ince doğradılar takımı adnan bey seyrediyor. Galatasaray tarihinde hiç bu kadar suskun ve hakkı yenilen kulüp olmamıştı.
 
İçki markası olarak faaliyet göstermeleri yasaklanacakmış falan öyle bir haber vardı.

Ben ihtimal vermiyorum öyle bir şey olacağına. Olursa da sırf bu yüzden bile yönetimin bütçeyi arttırma, basketbola yatırım yapma gibi bir durumu olmalıdır. Diyelim kapandı Efes. Eldeki oyuncular serbest kalacak. Oradan bir Kaya, KeremX2 ler Sinanlar vs hepsi serbest olacak ve eğer yatırıma gidilmezse istediklerinin hepsini alabilecek tek kulüp FBÜ olacak. Bir kaçı da avrupa yolunu tutar belki ama yine de FBÜ istediğini alır. Böylelikle erkek basketi de tekellerine almış olurlar. Bizde yapmadığımız yatırımlarla izleriz adamları... 3-4 milyonlarla her sene toplama takım kurarız.
 
Efes Pilsen bu yüzden kapanmayacaktır...Gerekirse sadece Efes olarak sahaya çıkarlar,sorun değil...Kanuni engel bir şekilde aşılır,bunlar zor şeyler değil...Kendileri kapatmak istiyorlarsa bilemem tabi...
 
Aykut Ogut' Alıntı:
kardeşim bu işin hükümeler ne işi var hakemler alyhimize çalışıyorlar bunada mı ses çıkarmayacaksın 2 gündür resmen ince ince doğradılar takımı adnan bey seyrediyor. Galatasaray tarihinde hiç bu kadar suskun ve hakkı yenilen kulüp olmamıştı.

Senin yorumunun ucundan azıcık doğru olduğunu var sayarsak GS 3 yıllık bir takım.

20 yıldır camianın içindeki her kötü giden şeye ses çıkaran Polat,şimdi karakterini değiştirdi,iş hayatında kendi cebine girecek paraya engel olurlar diye korkmayan Polat şimdi mi korkar oldu?Boş verin beyler Polat bilmiyor biz süperiz demek(!)
 
Açıkcası Efes'in yaptığı açıklamanın biraz blöf olduğunu düşünüyorum...
Başka bir seçenek belki kapatmak istiyorlar gerçekten...Yani yasa biraz bahane olabilir...
 
Efesi toptan biz alsak iyi olur nasılsa boşa çıkacak bütün oyuncular kapanırsa kulüp aynı fenerin ülkeri aldığı gibi o zaman belki euroleague bileti bile alabiliriz :p
 

Üst