Sponsor !!

Telekom ile de görüşüldüğü söyleniyor, sanırım ya Cafe Crown olacak yada Telekom.
 
suc tamamen bizde, yani taraftarda. adamlara dogrudurust tepki gostermedigimiz icin eski tas eski hamam. jasaitis gitmis, darius da bence gelmez. geriye kalan 2li de yakinda gider, seneye de yeni 4 yabanci ile oynar, yarifinalde efese elenir, sonra da sponsor/yonetim vb tarzda basliklar acariz. fulker sampiyon olur. ama kervan da yurumeye devam eder..

Benim anlamadigim bu kadar buyuk camiada bir tane varlikli ya da guclu adam cikip da su basketbolu eline alip sisteme isyan etmiyor. Alan memnun veren memnun.. Tek amac fulkeri kendi sahamizda yenmek son 10 senedir baskette.

Artik insanin basket seyredesi dahi gelmiyor..
 
Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:
Acaba Telekom la sponsorluk mu yapılacak
yoksa 2 klüp birleşecekmi?
bence birleşme olacak gibi.


Bir ara erkek-bayan basketbol ve voleybol takımlarını birleştirme çalışması vardı. Sonra tepki gelince Ankara' daki malum yerlerden anlaşma olamadı. Ama şu an Ankara' dakilerle Telekom takımları arasında ciddi bir gerginlik var. Belki bizim için de fırsat olabilir. Ama ben bu ihtimali zor görüyorum.
 
Telekom anca gider Fenerbahçe Ülker'e sponsor olur! Voleybolda pekçok sponsorsuz takım varken iki sponsoru olan bir takıma gidip,ismini diğerlerinin yanına yapıştırıyorsa baskette de yapar,beklerim.O zaman tepki falan da gelmez.
 
Emel ne güzel bir tepki vermiş öyle...
Bu kadar vizyonsuz bir kurumdur işte Türk Telekom...Daha başka örneğe ne gerek var...Sponsorun ismi cismi önemli değil,önemli olan gerçekten bizi desteklemek için yola çıkmasıdır,hiçbir etkeni göz önüne almadan,ufak hesaplar yapmadan biz destekliyoruz bu arma'yı diyecek bir sponsor istiyorum...Burda ölçüt rakam değil o kurumun samimiyeti...
 
Dik bir tavır ve bizim yönetim çok karşı şeyler..

Yönetim biraz sert olsaydı şuanda ülker bize bu kadar az katkı vermezdi.

REZİL YÖNETİM BAŞKA BİRŞEY DEĞİL HER BRANŞTA ŞEREFLİ 2.LİKLER DEVAM GALATASARAY DEVAM ADNAN POLAT..
 
Bugün TTarena toplantısında gördüğüm tablo herşeyi açıklıyor,Çok uysal diye eleştirdiğim Işın Çelebi bile kendini tutamadı ve kalktı ayarı verdi,bizim başkanımız hala yuvarlak laflar ediyor...Bilmiyorum Syn.Adnan Polat yönetici iken bizim yumruğumuzdu şimdi neden bu kadar uysal anlamıyorum..Başkan adam uysal olmak zorunda desem bu kadarda değil yani alenen heryerde tokat yiyoruz,basketbol federasyonu,toki,futbol federasyonu,sponsorluk olayları vs vs....Net olarak haklarını koruyamayan bir kulüp haline geldik...

Başkanımızın birilerinde bir kırığı var sanırım,bunun başka açıklaması yok...
 
Yıllar önce benim sevdiğim,adını duyduğumda heyecanlandığım Adnan Polat böyle biri değildi,bugün'kü tabloda esip gürlerdi,Galatasaray'ın hakkınıda kimseye yedirmezdi,İşte böyle bir isimdi Adnan Polat ama şuan ki duruma hem çok şaşırıyorum hemde çok üzülüyorum,belki bir açıklaması vardır tüm bunların,ama beni son 7-8 aydır sükut-u hayal'e uğrattı Adnan Başkan,ben eski Adnan Babayı istiyorum ..
 
Devlet ile arayı bozmak istemiyor.Şirket birleşmesinde stad yapımında + Aslantepe'nin yanında ki arazide devletin kucağındayız.
Artık eskisi gibi lobimiz de yok.Mehmet Ağarlar Mesut Yılmazlar geride kaldı.Zaman karşı yakadakilerin zamanı...
 
Yanlız başkanımızın yakın olduğu bir siyasi lider var,araları çok iyi,önümüzdeki seçimlerde o isim başbakan olursa,bu en çok Galatasaray'a yarar işte bu tür konularda elimiz daha kuvvetli olur.
 
Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Yanlız başkanımızın yakın olduğu bir siyasi lider var,araları çok iyi,önümüzdeki seçimlerde o isim başbakan olursa,bu en çok Galatasaray'a yarar işte bu tür konularda elimiz daha kuvvetli olur.
o ismin başbakan olabilmesi için çok fırın ekmek yemesi lazım:)
Amerikan sermayesi tarafından o kadar pompalanmasına rağmen henüz iktidarı bir tarafa bırakalım meclise girmesi bile zor görünüyor.
İyi para harcıyor her tarafa yazdırdığı bir slogan var ama henüz inandırıcı olamıyor.
Şu an için misyonu sadece maalesef bizim partiden oy çalmak
 
Can ağabey sizin parti kim? Mustafa Sarıgül'den mi bahsediyorsunuz?
 
Hüseyin Çıtak' Alıntı:
Can ağabey sizin parti kim? Mustafa Sarıgül'den mi bahsediyorsunuz?
Bayramın yazdıklarından Mustafa Sarıgül çıkarımı yaptım.Onun şimdilik iktidar olması çok zor.ama dış güçler ve lobileri tarafından Recep Erdoğandan sonra koltuğa oturması için hazırlandığını düşünüyorum.Bizim partiye gelecek olursa ben aileden CHPliyim.

Off topic oldu.Kusura bakılmasın.Hüseyin sorunca cevap vermek istedim.Bu arada merakımdan soruyorum forumumuzda siyaset konuşulacak bir yer var mı?
 

Üst