G
Guest
Misafir
Telekom ile de görüşüldüğü söyleniyor, sanırım ya Cafe Crown olacak yada Telekom.
E.Nisan YILDIZ' Alıntı:Telekom ile de görüşüldüğü söyleniyor, sanırım ya Cafe Crown olacak yada Telekom.
Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:Acaba Telekom la sponsorluk mu yapılacak
yoksa 2 klüp birleşecekmi?
bence birleşme olacak gibi.
Ülker olacağına Telekom olsun, ancak yeter ki sağlam ve adam gibi bir sponsor olsun.E.Nisan YILDIZ' Alıntı:Telekom ile de görüşüldüğü söyleniyor, sanırım ya Cafe Crown olacak yada Telekom.
o ismin başbakan olabilmesi için çok fırın ekmek yemesi lazımBayram Kurtulmuş' Alıntı:Yanlız başkanımızın yakın olduğu bir siyasi lider var,araları çok iyi,önümüzdeki seçimlerde o isim başbakan olursa,bu en çok Galatasaray'a yarar işte bu tür konularda elimiz daha kuvvetli olur.
Bayramın yazdıklarından Mustafa Sarıgül çıkarımı yaptım.Onun şimdilik iktidar olması çok zor.ama dış güçler ve lobileri tarafından Recep Erdoğandan sonra koltuğa oturması için hazırlandığını düşünüyorum.Bizim partiye gelecek olursa ben aileden CHPliyim.Hüseyin Çıtak' Alıntı:Can ağabey sizin parti kim? Mustafa Sarıgül'den mi bahsediyorsunuz?
Güzel bir yorum benceKerem BOZGEYİK' Alıntı:Deniz Baykal'dan oy almak içim bir kişinin yetenekli olmasına gerek yok diye düşünüyorum,mutlaka alacaktır...