Sponsor !!

Efes Pilsen kapanmasında,Kimseye sponsorda olmasın,Ne bize ne başkasına ,olduğu gibi kalsın Efes,Türk Basketbol'u denince önce Efes gelir diğerleri arkadan gelir.
 
Can Akan' Alıntı:
[quote="Onur Yavuz":3f4vb4sp]
Can, öyle bir bölüm yok. Ne yazık ki insanların siyasi fikirler konusunda birbirine tahammülü yok burada.
Neyse sağlık olsun Onur.
Bizde bu tarz tartışmalarımızı özel mesaj veya msn yoluyla yaparız.
Bu söylediklerin hakkındaki nacizane fikrim ise Türk milleti olarak ne zaman öteki yaratmaktan vazgeçersek,bizden olmayana,bizim gibi düşünmeyene saygı duymayı tahammül etmeyi,onu dinlemeyi,her ortamda saygı çerçevesi içinde fikirlerimizi beyan etmeyi,sıkıştığımız noktalarda ise bel altı vurmamayı öğrendiğimiz zaman millet olarak bir çok şeyi halletmiş oluruz.[/quote:3f4vb4sp]Genlerimizde mi var nedir?

Zamanında bu konuların konuşulmasını, tartışa tartışa birşeyler öğreneceğimizi dile getirmiştim ancak bu forumda olmuyor. Bazı konular bu foruma 2 kat büyük geliyor, zaten Türk Millet'i olarak hem futbol'u hemde siyaseti adam gibi konuşamıyoruz.

Keşke bu dediğin olsa ancak ben denedim ve olmayacağını gördüm, inşallah olur ama. Neyse konu dışı oldu, bu mesajı görünce tutamadım kendimi. Kusura bakılmasın..

Konuya dönersek, Efes Pilsen basketbol'da öncü bir kulüptür. Saçma sapan bir konu ile kulübü kapatmak ya da ismini değiştirmek bana çok saçma geliyor, aslında bunun için güzel şeyler yazarım ancak yine tartışma yerine kavga etmeyi seçeriz.. Hayır, adı Efes Pilsen olunca ne oluyor, insanları alkole mi özendiriyor?
 
Bugün Alkol'ü çağrıştırıyor diye Efes Pilsen'i kapatan yarın Bayan Basketbol,Voleybol maçlarına günah diye erkek seyirci almaz,çok saçma dimi ama ismi Alkol'ü çağrıştırıyor diye Efes Pilsen'i kapatmaya çalışmakta o kadar saçma,İçimden sırf inat olsun diye Efes içmek geliyor,normal'de içkiyi yılda 2-3 kez kullanırım ama bu tür saçma yasaklar olunca insanın inadına yapası geliyor bazı şeyleri.
 
Halk bilinçsizmi efes pilseni görünce içkimi çağrıştırıyor nasıl bir görüş.

O zaman dizilerdede kaldırsınlar içkiyi halk görüyor canı çekiyor.

İçen zaten çağrıştırmaya gerek yok her zaman aklının bir köşesinde vardır.
İçmeyen zaten önünde 100 kişide içse içmez (ben mesela böyle yapıyorum kadıköy barlar sokağında bütün mahalle içiyor benim hiç canım çekmiyor).

Bu arada bu fırsatıda kaçırmayalım...
 
Muhammet Çelebi' Alıntı:
Galatasaray Amatör Branşlar : Gelecek sezon Galatasaray Erkek Basketbol takımımızda cafe crown sponsporluğunu feshedecektir.
Güvenilir bir sayfa mi bu?
 
Emre ELMALIDEREOĞLU' Alıntı:
TT ile birleşme konusunda bir gelişme yok mu? Yoksa böyle bir şey tümden mi yok? :)
Bugün hangisi bilmiyorum ama bi gazetede Vestel ile sponsorluk icin görüsmelerin oldugu söylenmis.
 
Salih Coskun' Alıntı:
[quote="Muhammet Çelebi":2ws0ujip] Galatasaray Amatör Branşlar : Gelecek sezon Galatasaray Erkek Basketbol takımımızda cafe crown sponsporluğunu feshedecektir.
Güvenilir bir sayfa mi bu?[/quote:2ws0ujip]

Bu sayfa gsbasket içinde amatör branşları canlandırmak için yapılan bir organizasyon sayfası. Güvenilirlik için birşey diyemem. Sonuçta gördüğüm bir haber.
 
Sayfa güvenilir Eyüp abinin bilgisdi dahilinde yazmıştır arkadaş.Bende ordayımda 1 haftadır hiçbişeye bakmıyorum.
 
çıkan yasaya göre ligde oynayamıyor sponsor olamıyor o zaman yönetim bi el atsın şu işede altyapısını bizim külübe bağlayalım. pertevniyal le. hiç olmasa altyapıyı canlandırsın.
 
Telekom işi malum çok çok uzun yıllardır gündemde olan bir durum ama mevcut şartlarda mümkün değil. Alternatifler arasından adını çıkartmak ve daha gerçekçi bir hedefe odaklanmak lazım.
 
Bayan basketbol ve bayan voleyboluna Medical Park sponsorluğundan sonra erkek basketbol takımımızında vestel sponsorluğu altında devam edeceğini düşünüyorum..
Telekom pek mümkün değil..
Efes dağılırsa ordan gelecek oyuncuların sponsorluklar yardımıyla takıma kazandırılıması kolay olacak..
Bu sezon karşı yakadakilerin sezonuydu ama gelecek sene bizim senemiz olacak!..
 

Üst