Ivkovic maç gününü eleştirmiş. GS bizden önce Avrupa maçı oynadı demiş.
19 Ekim Pazartesi günü saat 20.00'daki maç öncesi "Yahu rakibimiz bizim maçtan yaklaşık 40 saat sonra yani 21 Ekim Çarşamba 17.30'da Avrupa maçı oynayacak, yazıktır onlara." deseydi eleştirisini anlardım, o yüzden geçecek bu işleri. Bizden kimse bu durumlara ses çıkarmadığı için gelen geçen bize laf söylüyor, Ivkovic de bu furyayı sürdürdü.
Bu galibiyet ve son dönem performanslara bakarsak lig 3. lüğü noktasında şansımız çok yüksek, FB'nin de 1. bitireceğini düşünüyorum. Yani yarı finalde Efes serisi olabilir ve final şansımız yüksek. Ama şampiyonluğu 4-3 kaybederiz. Eğer olursa final, bu sene özelinde başarıdır.
Üstelik Daçkanın maçında böyle saçma sapan Fener yorumları yapması beni hem şaşırttı hem de sinirimi bozduBu ismail şenolun ülker şakşakcısı tavrı attığı tweetler maç anlatımlarındaki yanlı tavrı artık sinir bozucu olmaya başladı tweetlerini geçtim istediğini yapabilir ama tarafsız bir kanalda maç anlattığı unutulmamalı ve birisi hatırlatmalı
Daçka'nın ben herhangi birşey kazanacağını düşünmüyorum, şikecileri geçtim.Gerçekten daçkanın fb ye karşı maç kazanacağını düşünüyor muydunuz ?
Ben İsmail Şenol'a şakşakçı demedim ama maçı yorumlarken kullandığı ifadelere de dikkat etmesi gerekiyor. Tabiki bir M.Murathanoğlu kadar diyemem ama biraz daha eşit tepkiler göstermeli. Ondan sonrası benim umrumda değil. Bunu istemek de izleyici olarak doğal hakkımız. Bugün bariz saçmaladı bazı yerlerde. Mevzu çoşku da değil. Ben zaten Murat Kosova haricindeki anlatıcılardan hoşlanmıyorum maçın önüne geçmesinler okeyİsmail Şenol Galatasaray maçlarını da aynı coşkuyla anlatmıyor mu?Anlatıyor.Murat Murathanoğlu deseniz anlaşılır da İsmail Şenol'a da şakşakçı demek komik duruyor.
Oktay hoca transferleri ben yapmadıma getirmiş resmen. Yaz başındaki hatalardan onu anlıyorum ben, haklı olduğu taraflar da olabilir. Ama madem sen bu kadar pasif durumdaydın tepki koysaydın istifa etseydin hocam. Sanki dünkü koç,kendini ispata ihtiyacı var.
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi