Spor Toto Basketbol Ligi 2015-2016

Bence buraya kadarki herşey formaliteydi. Şimdi önümüzdeki 27 Şubat'daki Fener maçı herşeyi belli eder. Eğer o maçı kazanırsak %99 ligin şampiyonu biziz, eğer kazanamazsak &70 Fener şampiyon olur. Bizim yönetimde azıcık beyin varsa bu maça özel galibiyete çılgın bir prim belirler ve oyuncular hayatının maçını oynarlar.
Fener maçı sadece 1 maç bu unutulmamalı, ligde çok maç var. Psikolojik açıdan çok önemli olur gelecek için ama yenilsek de hala Fenerin önüne geçme ihtimalimiz var. Ben Efesin lider bitireceğine inanıyorum.

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her izlediğimiz maçtan sonra biri yazıyor bugün de ben yazayım. Bu ligde hakikaten kolay maç yok, Avrupanın en formda takımı Fenerbahçenin son 4 deplasman maçı da son topa kaldı. Keza Efes çoğu maçta zorlanıyor. Yine Galatasaray gibi Eurocupun en iyi 3 4 ekibinden biri deplasmanda maçların çoğunu kaybetti

Fenerbahçenin Avrupa ve lig arasındaki dengesizliği biraz konsantrasyon biraz da yabancı sayısından kaynaklanıyor sanırım. Birkaç Eurolig maçında Türk oyuncu oynatmadan kazandığını biliyoruz. Ancak içerdeki maçlarda Türk oyunculara süre vermek zorunda kalıyorlar ki bu biraz ritmi bozuyor. Ancak çok iyi ve derin bir kadroları var. Ne yapıp edip kazanıyorlar. F4 zamanı konsantrasyon oraya iyice kaydığında belki ligi ihmal edebilirler. Geçen sene o yüzden ligi kaybettiler.

Fener maçı sadece 1 maç bu unutulmamalı, ligde çok maç var. Psikolojik açıdan çok önemli olur gelecek için ama yenilsek de hala Fenerin önüne geçme ihtimalimiz var. Ben Efesin lider bitireceğine inanıyorum.

Efes'in; Banvit, Karşıyaka ve Fenerbahçe deplasmanları var ki, bunların umumu ciddi ve çetin rakiplerdir lâkin takımımızın; sadece Fenerbahçe deplasmanı kaldı!
Benim bu tabloya göre sıralama kanaatim:
1. Galatasaray
2. Fenerbahçe
3. Anadolu Efes şeklinde çünkü kalan büyük maçlara binaen, en avantajlı olan bizim takım!

Efes'in; Banvit, Karşıyaka ve Fenerbahçe deplasmanları var ki, bunların umumu ciddi ve çetin rakiplerdir lâkin takımımızın; sadece Fenerbahçe deplasmanı kaldı!
Benim bu tabloya göre sıralama kanaatim:
1. Galatasaray
2. Fenerbahçe
3. Anadolu Efes şeklinde çünkü kalan büyük maçlara binaen, en avantajlı olan bizim takım!
İnşallah dediğiniz gibi olur. Ama bizim için her deplasmanın zor olduğunu da hesaba katmamız gerekiyor. Ayrıca Efesten averajı alamadık Fenerede deplasmana gidiyoruz.Büyükçekmece ve Giresun maçlarımız çok zor geçecek. En iyi ihtimalle 2. oluruz diye düşünüyorum

Görüldüğü gibi ligde kaybeder diye beklediğimiz deplasmanlarda kazanıyorlar, hiç belli olmuyor ligde nolduğu. Beni üzen rakiplerin hep son topta işi bitirmesi oluyor.

Trabzon Kandemir'i başa getirmiş. :D Türk basketbolunda bir Ahmet Kandemir gerçeği var. Şakası bir tarafa bence yanlış iş.

Daçka ve KSK'nın yenilmesiyle birlikte 3. lük garanti gibi. İpekçi'de Banvit, KSK ve Daçka ile oynayacağız. Bu maçları kazanacağımızı düşünürsek 2 duruma göre 3 mağlubiyet hakkımız oluyor. EC maçları için lig maçlarında -bu 3 maç hariç- rotasyonu düşünebiliriz. Zira FB ile 2 galibiyet farkı var, onları geçmek zor gibi. Fikstürlerine bakmadım.

Fener Banvit Karşıyaka deplasmanlarına gidecek önümüzdeki 3 maçta. Evinde Efesle oynayacak, ligde kolay maç yok herkes her takıma kaybedebilir. Bence her maçı kazanırsak kesin geçeriz 1 maç kaybedersek de bir ihtimal

Hakemler tarafından +14 hediye edilmesine rağmen Giresun evinde kazandı, bizim için iyi oldu, ilk 3 garanti gibi artık. Fenerin önüne bir geçebilirsek çok rahatlayacağız bence çünkü olası bir 3ncülük ve onların 2nciliği durumunda yarı finalde saha avantajı onlarda olarak eşleşiyoruz, bu bizim için sıkıntı olabilir. 2nci olup saha avantajı bizde olarak eşleşirsek şampiyonluk şansımız çok yüksek bence.

Banvitle Karşıyaka çok kötü zamanda Efesle Fenere yakalandı. Bu da bizim talihsizliğimiz

İlk yarıya zor dayandım tvde bişey yok diye değiştiremedim kanalı. Banvit şaka gibi. Vesely'nin de hiç olmadığı bir günde saçma sapan oynuyorlar.