Fener yine kazandı ama bizde aynı şekilde zor kazandık. Bence bu da ligimizin ne kadar kaliteli olduğunu gösteriyor.
Fener maçı sadece 1 maç bu unutulmamalı, ligde çok maç var. Psikolojik açıdan çok önemli olur gelecek için ama yenilsek de hala Fenerin önüne geçme ihtimalimiz var. Ben Efesin lider bitireceğine inanıyorum.Bence buraya kadarki herşey formaliteydi. Şimdi önümüzdeki 27 Şubat'daki Fener maçı herşeyi belli eder. Eğer o maçı kazanırsak %99 ligin şampiyonu biziz, eğer kazanamazsak &70 Fener şampiyon olur. Bizim yönetimde azıcık beyin varsa bu maça özel galibiyete çılgın bir prim belirler ve oyuncular hayatının maçını oynarlar.
Fenerbahçenin Avrupa ve lig arasındaki dengesizliği biraz konsantrasyon biraz da yabancı sayısından kaynaklanıyor sanırım. Birkaç Eurolig maçında Türk oyuncu oynatmadan kazandığını biliyoruz. Ancak içerdeki maçlarda Türk oyunculara süre vermek zorunda kalıyorlar ki bu biraz ritmi bozuyor. Ancak çok iyi ve derin bir kadroları var. Ne yapıp edip kazanıyorlar. F4 zamanı konsantrasyon oraya iyice kaydığında belki ligi ihmal edebilirler. Geçen sene o yüzden ligi kaybettiler.Her izlediğimiz maçtan sonra biri yazıyor bugün de ben yazayım. Bu ligde hakikaten kolay maç yok, Avrupanın en formda takımı Fenerbahçenin son 4 deplasman maçı da son topa kaldı. Keza Efes çoğu maçta zorlanıyor. Yine Galatasaray gibi Eurocupun en iyi 3 4 ekibinden biri deplasmanda maçların çoğunu kaybetti
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fener maçı sadece 1 maç bu unutulmamalı, ligde çok maç var. Psikolojik açıdan çok önemli olur gelecek için ama yenilsek de hala Fenerin önüne geçme ihtimalimiz var. Ben Efesin lider bitireceğine inanıyorum.
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnşallah dediğiniz gibi olur. Ama bizim için her deplasmanın zor olduğunu da hesaba katmamız gerekiyor. Ayrıca Efesten averajı alamadık Fenerede deplasmana gidiyoruz.Büyükçekmece ve Giresun maçlarımız çok zor geçecek. En iyi ihtimalle 2. oluruz diye düşünüyorumEfes'in; Banvit, Karşıyaka ve Fenerbahçe deplasmanları var ki, bunların umumu ciddi ve çetin rakiplerdir lâkin takımımızın; sadece Fenerbahçe deplasmanı kaldı!
Benim bu tabloya göre sıralama kanaatim:
1. Galatasaray
2. Fenerbahçe
3. Anadolu Efes şeklinde çünkü kalan büyük maçlara binaen, en avantajlı olan bizim takım!
Koçun Bandırma´daki maça gitmesini garipseyen tek insan ben miyim, Milli Takım Antrenörü sıfatıyla gitti sanırım ama yine de şaşırdım.Efes,Bandırma deplasmanında kazanmak üzere.Ergin hoca maçta.
Ben onu unutmuşum,o halde gayet mantıklı tabi kiKupada Banvitle eşleştik belki o yüzden canlı gözle izlemek istemiştir