Cogito
0
Bilmiyorum, anadolu yakasından gelen biri için hala cazip görünmüyor, en 2 saat sürer bostancı taraflarına ulaşmak, belki biraz daha kısa ama metrobüs, marmaray, metro, 3 vasıta değiştirme, birinden diğerine koştura koştura yürümek... Metrobüsün zincirlikuyu aktarması zaten ayrı bir konu, gerçi hala öylemi onu da tam bilmiyorum. Bu yaştan sonra cumartesi pazar günü için çekilir iş değil gibi görünüyor bana. Arabayla gitmek zaten akıllı adam işi hiç değil. Evden seyretmek daha cazip geliyor malesef.
Ben küçükyalıdan ataşehire bile gitmiyordum. Birçok kişininde bu şekilde düşündüğünü bildiğim için söyledim bunları. Ertesi günü iş varken herkes daha dinlendirici yada daha az yorucu şeyleri tercih ediyor.
Marmaraydan sonra kadıköy,üsküdar merkez ile baglarbası,altunizade,koşuyolu gibi bu merkezler arasındaki semtler için oldukca kolay oldu ayrıca kartal metrosunu kullanabilecel semtler içinde marmaray aktarması kolay ulaşımın halen zor olduğu semtler vardır hatta muhtemelen daha fazlDır belki ama 15 milyonluksehırde en az birkaç milyon galatasaraylı varken bu kritik dönemde hiç değilse 5000-6000 taraftar olmalı bence .
Konuya dönersek inşallah her iki kulvarda da devam edersek TBL de bundan sonra kolay maçımız olmayacak (TT ve İBB o zaman kadar düşmüş olursa belki son ikş maç istisna) zaten her deplasman zor üzerine iç saha maçlarımız da dişli takımlarla tam konsantrasyona ve sakatlıksız bir döneme ihtiyacımız var