Spor Toto Basketbol Ligi 2015-2016

FB'nin Antep, KSK ve Efes maçlarından en az birini kaybedeceğini düşünüyorum. O yüzden sayı averajını vermemek çok önemliydi. Burada bizim, Kolej, Konya ve Giresun maçları çok kritik. İçerideki maçları bir şekilde kazanırız.

Ben de izledim maçı hakemlerin Dixon A tanıdığı müsabaka katlanamıyorum. Hele sanırım Johnson A yaptığı sportmenlik dışını çalmadılar ya...

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben bir fenerbahçelinin kalkıp da Türkiye Ligi'ndeki hakemlere dert yanmasına katlanamıyorum, neymiş faulleri verilmemiş yahu neresi faul onun. Böyle kritik kararlarla kazandığınız kazanla maç ver, şampiyonluk var hala sitem ediyorlar.
Banvit için büyük başarı, hafta içi Avrupa'da çok can sıkıcı bir maç kaybettiler ve şimdi gelip Avrupa'nın en pahalı 2-3 takımından birini yeniyor. Helal olsun...

Bu ligde üst üste 9-10 maç kazanmak bana göre imkansız. O yüzden kalan maçlarda full çekme ihtimalimiz çok düşük görüyorum. 1 mağlubiyet bile bizi Fb'nin önüne atabilir ama 2 mağlubiyette imkansız.

Giresun ve Büyükçekmece deplasmanlarımız çok zor maçlar, 6 deplasmanımız var 2si İstanbulda. 1 mağlubiyet bizi kurtarır. Fenerin Top 8 dönüşleri sıkıntı yaratır muhtemel. Telekom deplasmanları da zor, çok kritik her maç. Hiç belli olmaz. Daha önce de yazmıştım lider Efes olacak bence

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Giresun ve Büyükçekmece deplasmanlarımız çok zor maçlar, 6 deplasmanımız var 2si İstanbulda. 1 mağlubiyet bizi kurtarır. Fenerin Top 8 dönüşleri sıkıntı yaratır muhtemel. Telekom deplasmanları da zor, çok kritik her maç. Hiç belli olmaz. Daha önce de yazmıştım lider Efes olacak bence

İbb,Çekmece ve BJK üç istanbul deplasmanımız var .Son altı maç İstanbul dısına çıkmıyacağız bu da avantajlı bir durum.Tüm iç saha maçlarında be İstanbıldakı seyırcılı maçlar basta olmak uzere tum deplasmanlarda taraftar desteği de çok önmli.Uşak maçını 2000 kişiye oynadık malesef

İbb,Çekmece ve BJK üç istanbul deplasmanımız var .Son altı maç İstanbul dısına çıkmıyacağız bu da avantajlı bir durum.Tüm iç saha maçlarında be İstanbıldakı seyırcılı maçlar basta olmak uzere tum deplasmanlarda taraftar desteği de çok önmli.Uşak maçını 2000 kişiye oynadık malesef

Büyük maçlar haricinde 2000 kişi gayet iyi bence, malesef....
Bu ülkede basketbol seyircisi bu kadar, üstelik istanbulun trafik, ulaşım vs sorunlarınıda düşününce.

Evet ben Büyükçekmeceyi saymamışım.

Büyük maçlar haricinde 2000 kişi gayet iyi bence, malesef....
Bu ülkede basketbol seyircisi bu kadar, üstelik istanbulun trafik, ulaşım vs sorunlarınıda düşününce.

Metrobus ve özellikle Marmaraydan sonra salon ulasım açısından son derece cazip bir hal aldı ulasım sorunu pek yok yani bir şekilde desteğin artması önemli

Bilmiyorum, anadolu yakasından gelen biri için hala cazip görünmüyor, en 2 saat sürer bostancı taraflarına ulaşmak, belki biraz daha kısa ama metrobüs, marmaray, metro, 3 vasıta değiştirme, birinden diğerine koştura koştura yürümek... Metrobüsün zincirlikuyu aktarması zaten ayrı bir konu, gerçi hala öylemi onu da tam bilmiyorum. Bu yaştan sonra cumartesi pazar günü için çekilir iş değil gibi görünüyor bana. Arabayla gitmek zaten akıllı adam işi hiç değil. Evden seyretmek daha cazip geliyor malesef.
Ben küçükyalıdan ataşehire bile gitmiyordum. Birçok kişininde bu şekilde düşündüğünü bildiğim için söyledim bunları. Ertesi günü iş varken herkes daha dinlendirici yada daha az yorucu şeyleri tercih ediyor.

İsmail Şenol son pozisyonun Datomeye faul olduğunu yazmış . Adam olsan 17 Haziranda susupta bugün konuşmazdın yazdım engelledi. Herkes rengini belli ediyor :)

Yazıyor ya. Bazen fevri hareket ediyoruz buna ben de dahilim. İsmail Şenol konusunda haksızlık yapıyoruz biraz, muhtemelen çok twit atılmıştır bir baskı oluşmuştur üzerinde yorum yapma ihtiyacı hissetmiştir. Galatasaray olsa da yazardı bence

Allah aşkına girin İsmail Şenolun twitlerine bi fb için attığı twitlere sayısına niteliğine bakın birde GS için attığı twitlere bakın. Adam resmen pofpofluyor fbyi her kazandığı maçtan sonra ne yazıkki bizde Eyüp Yıldız dışında sosyal medyada böyle birisi yok . Bugün olan baskıyla böyle hemen twit atan biri 17 Hazirandaki ortamda neden ses çıkamadı lütfen artık kimse bu adamı korumaya çalışmasın Ergin hocamla arkadaşta olabilirler sonuçta Emre B. ve Arda Turanda arkadaş...