Spor Toto Basketbol Ligi 2015-2016

Ben de sezon başında bize istiyordum kaçırdık diye de üzüldüm ama,

Haberde sebep yazmıyor ama büyük olasılık performans fazlaca elinde top tutuyor ve epey de top kullanıyor ama saha içi yüzdeleri iyi sayılmaz üçlük yüzdesi ise bir guard için çok kötu (%28) .Asist top kaybı oranı iyi ama elinde çım tuttuğu be kendide düşük verimle fazlaca şut kullandığı için takımı iyi oynatıyor denebilir mi tartışılabilir ama ben demezdim.Savunması da epey zayıf

Takım da genel olarak çok kötü gidince koç değişikliği zaten yapıldı bir de pgyi değiştirelim dediler sanırım play-off yapmaları epey zorlaştı çünki
Birkaç yerde sözleşmeyi fesheden tarafın Beşiktaş değil Nate Wolters olduğu filan da yazılmış ama belli olur yakında,bence de kötü gidişin faturasını bir oyuncuya kesmişler gibi görünüyor ama bence yanlış karar vermişler woltersı arar bence beşiktaş,Mesela Culpepperdan hiç verim alamıyorlardı onu gönderebilirlerdi ama onu Yağızer hoca getirdi diye hatırlıyorum,belki de o yüzden böyle bir karar vermişlerdir.

9da 9 yapmak istiyorsak maç maç bakmalıyız, Saha avantajını alırsak şampiyon oluruz inşallah. Fener mutlaka maç kaybeder, baktım şimdi en yakını Antep deplasmanı geldi bana

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

9da 9 yapmak istiyorsak maç maç bakmalıyız, Saha avantajını alırsak şampiyon oluruz inşallah. Fener mutlaka maç kaybeder, baktım şimdi en yakını Antep deplasmanı geldi bana

Öncesinde Anadolu Efes var.Ben efesinde kazanabileceğini düşünüyorum. Gerçi ben yarın Telekomdan da bir süpriz bekliyorum aslında Efese karşı.

Öncesinde Anadolu Efes var.Ben efesinde kazanabileceğini düşünüyorum. Gerçi ben yarın Telekomdan da bir süpriz bekliyorum aslında Efese karşı.
Bence Efese evinde bırakmazlar ya, tabi dediğiniz gibi herkes her takıma takılabiliyor. Konya takımın yıldızı Tuckerdan hiç katkı alamadığı bir ortamda son anlarda kaybetti mesela. Biz kendi maçlarımıza bakalım da artık herşey bizde

Antic'ten sonra Vesely de sakatlandıysa uzun rotasyonları sıkıntıya girer. Vesely takımın bel kemiği idi. Son haftalarda Bogdan ve Datome üst seviyelere çıkmışlardı, o seviyelerde kalmaları gerekiyor.
Ama Dixon ile Udoh'un formsuz, Vesely, Sloukas ve Antic'in saat olduğu bu dönemde mağlubiyet almaları mümkün.
Vesely sakatlığın iyileşme ve form tutma süreci ile birlikte 2 ay sonra kendi seviyesine ulaşır. Bu da finallere denk geliyor. Yani eğer 2. ve 3. bitirip yarı finalde eşleşirsek bizim için avantaj olabilir.

Fenerbahçe'nin zor maçı kalmadı gibi. Bizim ise Giresun, Büyükçekmece ve Beşiktaş hatta son haftalarda çıkışa geçen İstanbul bile bizi zorlar. Bu deplasmanlardan kayıpsız geçmemiz gerek. Ligi biz alırsak Euroleague'i zaten alacaklarını düşünmüyorum çok büyük çöküşe geçtiler futbolda da Beşiktaş şampiyon olursa intihar sebebi olur FB'liler için.

Vesely yerine transfer durumu olabilir. Ömer Onan 6-8 hafta dedi. O arada Realle falan oynarlarsa bu durumla elenebilirler Vesely yokken. Lig için de transfer yapabilirler bence. Yabancı hakkı var sanırım

Karşıyaka yenilgisi sonrası FB forumlarını GS korkusu sardı.

attachment.php

Ekli dosyalar

• antu kafası.jpg
    antu kafası.jpg
    85.7 KB · Görüntüleme: 147
Fenerbahçe'nin zor maçı kalmadı gibi. Bizim ise Giresun, Büyükçekmece ve Beşiktaş hatta son haftalarda çıkışa geçen İstanbul bile bizi zorlar. Bu deplasmanlardan kayıpsız geçmemiz gerek. Ligi biz alırsak Euroleague'i zaten alacaklarını düşünmüyorum çok büyük çöküşe geçtiler futbolda da Beşiktaş şampiyon olursa intihar sebebi olur FB'liler için.

Antep deplasmanı var, ayrıca telekom deplasmanı ve çok formda olan ibb ile maçları var yakın zamanda, içerde efes maçıda zor geçiçek. Hatta şöyle diyim bence vesely yokken haftaya bjk maçı bile çok zor geçer. Bizim için lasme ne ifade ediyorsa vesely'de fener için o demek, hatta daha fazalası bazı noktalarda. Bizim bence en zor maçlarımız giresun ve bjk olucak.
Örneğin bizim ibb maçımız son hafta ve bu çok büyük avantajda olabilir yada dezavantajda olabilir ama fenerin maçında full konsantre olucakları kesin.
Bence sakatlık olmaz ise şu andaki form durumumuz ile ligi birinci bitirebiliriz, saha avantajı demek şampiyonluk demek, hocada bunun farkında.

Antep deplasmanı var, ayrıca telekom deplasmanı ve çok formda olan ibb ile maçları var yakın zamanda, içerde efes maçıda zor geçiçek. Hatta şöyle diyim bence vesely yokken haftaya bjk maçı bile çok zor geçer. Bizim için lasme ne ifade ediyorsa vesely'de fener için o demek, hatta daha fazalası bazı noktalarda. Bizim bence en zor maçlarımız giresun ve bjk olucak.
Örneğin bizim ibb maçımız son hafta ve bu çok büyük avantajda olabilir yada dezavantajda olabilir ama fenerin maçında full konsantre olucakları kesin.
Bence sakatlık olmaz ise şu andaki form durumumuz ile ligi birinci bitirebiliriz, saha avantajı demek şampiyonluk demek, hocada bunun farkında.

Efese karşı ikili averajda geride olduğumuz için biz kaybetmeden onların 3 yenilgi almasını bekleyeceğiz ki çok olası görünmüyor. Ancak Efesi geçemesek de saha avantajları olduğunu düşünmüyorum.

İçerde kayıba tahammülleri yok bana göre hakemle falan geçerler abi ama 1 kayıp yapabilirler diye düşünüyorum. Saha avantajını aldık mı tamamdır zaten. Vesely yokken Euroleague'de dağılacaklardır pota altında hepsi kesin F4 diyor ama o kadar kolay değil.

Telekom bugun Efese galip gelirse çok iyi olur hem Efes maç kaybetmiş olur hem de TT iki hafta sonra Fener maçına daha dirençli çıkar .Fenerin EL'de grup liderlikleri hemen hemen garanti olduğu için 3-4 hafta kadar ligi ön plana alma avantajları olacak ama ondan sonra tamamen ELye konsantre olmaları lazım.Bizim de Eurocup şampiyonu olana kadar aklımız daha çok orada olacak ayrıca iç sahada da zor maçlarımız var .Her iki takım da daha maç ya da maçlar kaybeder bence daha az kaybeden olmak lazım. Bir de olur da saha avantajını alırsak tüm maçları seyircili oynayabilir miyiz emin değilim.Şimdiden alınmamış saha avantajının oynanmamış maçı üzerinden taraftarımızın salondan çıkarılmaması ilgili yorumlara başlanmış.Olurda saha avantajını alırsak tosbacı medya üzerinden sanal kamuoyu yaratıp federasyona asisti yaparlar Federasyon da gereğini yapar .

Birkaç yerde sözleşmeyi fesheden tarafın Beşiktaş değil Nate Wolters olduğu filan da yazılmış ama belli olur yakında,bence de kötü gidişin faturasını bir oyuncuya kesmişler gibi görünüyor ama bence yanlış karar vermişler woltersı arar bence beşiktaş,Mesela Culpepperdan hiç verim alamıyorlardı onu gönderebilirlerdi ama onu Yağızer hoca getirdi diye hatırlıyorum,belki de o yüzden böyle bir karar vermişlerdir.

Haberi basketfaulden okumustum BJK göndermek istiyor Wolters da gitmeye sıcak yazmışlardı ama şimdi aynı basketfaul Wolters sözleşmeyi tek taraflı fesh etti ama BJKde memnun değidli zaten demiş gerçi aynı BJK oyuncuyu menejeri aracılığı ile fesihten vazgeçirmeye çalışıyor da demiş

Ben Ataman'ı eleştiriyorum diye düşman ilan edildim ama herkese hak veriyorum FB'li olmadığım halde ki Allah korusun Obra'yı paramparça ederdim. Kleiza- Pierre Jackson-Sekulic-Antic-Kalinic'e verilen buy out 5-6 yıldır ipekçi'de madara olması falan. Menajerler iyi ekmek yiyor paralı kulüplerden.

Üçlü averaja kalma durumu olursa ne olur o zaman bilginiz var mı?

Umarım hata yapmayız rakibimiz bize tepside fırsatı sundu işimiz kolay değil umarım başarırız.