Spor Toto Basketbol Ligi 2015-2016

Recep Ankarali denen hakem bozuntusu çekmeceli taraftarların küfürlü tezahurata baslamasindan 2 sn sonra anons istedi.Bu yürekli hakemlerimizi Ülker Arenada,Karsiyaka arenada ergin atamana edilen küfürlerde goremiyoruz ne hikmetse.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oynayacağımız Karşıyaka maçı rakibimizi belirleyecek bir maç olabilir. Banvit muhtemelen 5.olacak. Bizim rakibimiz ya Karşıyaka ya Uşak olacak inşallah Uşak olur. Fener Karşıyaka serisinde yıpransın biraz. 8.likte 3.lü averaja kalabilir gibi. Karşıyaka bugün kazanırsa dediklerim gerçekleşecek

Oynayacağımız Karşıyaka maçı rakibimizi belirleyecek bir maç olabilir. Banvit muhtemelen 5.olacak. Bizim rakibimiz ya Karşıyaka ya Uşak olacak inşallah Uşak olur. Fener Karşıyaka serisinde yıpransın biraz. 8.likte 3.lü averaja kalabilir gibi. Karşıyaka bugün kazanırsa dediklerim gerçekleşecek

Karşıyaka yenerse 6. olup bize gelecek.Son hafta iddiasız Giresun'u yenerler.Uşak da Fener'e yenilir.

5 - Banvit 18 12
6 - Karşıyaka 17 13
7 - Uşak 16 14

olur.

Benim korkum yok yanlış anlaşılma olmasın. Fenere daha dişli bir takım gelsin istiyorum. Bu arada Efes Antep eşleşmesi acayip sert geçer.

Karşıyaka'yı bence de geçeriz ama Karşıyaka kime gelirse gelsin 3.maça uzar gibi.Uşak gelirse 2-0'la geçeriz.

Uşak Fener'i Ülker Arena'da yenebilirse Uşak geliyor bize ama sanmıyorum.

Ligin ikinci yarısında aldığımız mağlubiyet sadece 3 bundan sonraki maçların da önemi yok. Aslında çok iyi bence bizi ilk dönemdeki ilginç mağlubiyetler yaktı bizi şu an ligde de ciddi iddaamız olabilirdi. Ayrıyetten Bogdanovicin Telekom Giresun maçları...

Ortalama bir TBL takımı yayın hakkı,lig isim hakkı,iddaa gibi doğrudan kendi ile ilişkili olmayan kalemlerden ne kadar gelir elde ediyor blgisi olan var mı ?

Neden biz , Fenerle finalde karşılaşmak istiyoruz anlamış değilim.Zaten, Euroleague yapmışız, final oynamanın bir esprisi yok.Amaç, şampiyonluksa , daha az maçlı bir seride ve nispeten tansiyonu biraz daha düşük olacak yarı final serisinde deplasmanda maç almamız daha çok ihtimal bence.