Spor Toto Basketbol Ligi 2015-2016

Yeni euroleague sisteminde (her ne kadar uzun ömürlü olacağını düşünmesemde) a lisansı almamız tamamen imkansız.Zaten 11 takım haricinde 1 wild card,1 eurocup şampiyonu lisansı,3 almanya sırbistan ve sanırım litvanyadan şampiyonluk lisansı kalıyor.Doğuş grubun euroleague sponsorluğunda wild card da çoluk çocuğun izlediği, 3 bin 5 bin kişiye bile oynayamayan daçkaya gidiyor..Bu durumda wild card da zor.Hem ekonomiden bir şansımız olsa bile ruslar kapıda 7 24 bekliyor.Khimki vs rus takımları çok büyük paralar harcıyor onlarla yarışmamız mümkün değil.Hele ki daha 2 ay önce bütçeyi 3 milyon dolara düşüreceğiz diyen bir başkanımız varken hedeflerin bu kadar küçük olması birleşme ihtimalini felan ortadan kaldırıyor.Ülker zaten fenerlilerin sponsor olduğu bir kulüptü,efeste büyük bir camia , birleşeceklerini sanmıyorum.

Yalnız artık FB'nin de sponsoru yok. Bu sene Ülker destek olmaya devam etti, ama geçen yılki bütçeye çıkamadılar. Aziz mali kurulda şubenin zararından yakınıyordu. Futbol takımında işler iyi gitmediği için erkek basket takımına dokunamıyor. Yoksa Obra'yı yollayıp, bütçeyi düşürmesi sürpriz olmazdı. Aziz başkan olduğu günden beri, kim başarılı olup taraftarın gönlünde yer ettiyse, çok sürmeden şutlandı.

Eurocup i inşallah alırsak,Çok iyi bir ürün pazarlaması yapmamız şart,Oyuncuların küçük maketleri,küçük maket kupa,2 3 çeşit t shirt ve bunun gibi ürünlerin çıkması lazım ve gerek sosyal medyadan gerekse gstvden güzelde reklamı yapılması lazım.Bu extra gelirler ilede basket takımını en azından bu sezon için daha rahat çevirmek lazım.

Fb önce trabzon sonra antep deplasmanlarına gidiyor.Sonra uşak ve giresun ile içerde.2 maç kaybedip bizim 5 maç kazanmamız gerek.İşimiz zor.Finalde fb ile oynamak çok daha iyi olurdu.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ülkerspor oradan 2 mağlubiyet almaz boşuna umutlanmayalım. Bizim de 5 değil 4 maçımız kaldı beşiktaş(d), türk telekom, ibbsk(d), karşıyaka
Gelecek maçımız deplasmanda maalesef ama türk telekom maçına taraftar olarak gidip bu şampiyonluk için takımı ödüllendirmeliyiz. Daçka maçı gibi 2000 kişiye oynamak şampiyon takıma saygısızlık olur.
O maçta salonun dolması Ergin Ataman'ın milli takım-gs seçimi için önemli bir faktör olacaktır

Biz ligi 3.bitirdik orası %99 bir kere. Beşiktaş maçı çok zor maç yenilmemiz olası. Ayrıca Ergin hoca niye gitsin ki artık? Bu kadar başarı kazandıktan sonra gitmek çok zor dedi zaten kendisi. Telekom maçının tarihine bakmadım ama dolmaz gene ben çok ümitli değilim taraftardan.

Evet, 1-3 olursak finalde eşleşiyoruz.
Fülker in 1 olması için efesin 1 mağlubiyet alması gerekiyor. Kalan 3 maçları Uşak, Rönesans(d), Daçka ile

Evet, herşey mümkün. Bir sürpriz gelirse bu akşam gelebilir Uşaktan. İvkoviç'i neden gönderdi Efes hala anlamış değilim, adam ligde lider ve FB Ülkere ikili averajda üstün. En azından bu kadar erken olmamalıydı işine son verilmesi, belkide bizim işimize gelir bu durum.

Ahmet Çakı ilk maçında geçer not aldı, geleceği parlak bir koç. Bakalım sezonun geri kalanında ne yapacak? Efes büyük antrenör getirip kovacağına bir şans verse belki daha başarılı olur

Efes maç kaybetmez kalan maçlarda.

Biz de Fenerle finalde karşılaşmak istiyorsak kalan dört maçımızdan sadece birisini kazanmamız gerekiyor.

Bobby Dixon'ın devşirme olmasi bu sene çok büyük avantaj sağladı fb ye .Bernard Jamesten katkı alırsak final yolu açık gibi gözüküyor ama Bernard'ın vücut dili hiç hoş değil sankı zorla oynatıyormuşuz gibi tabi eurocupta oynamadığından takimda adapte olması zorlaştı yinede daha hırslı olabilirdi .Final +eurocup şampiyonluğu beni yeterince tatmin edecek bu sene .

Efes maçını pek izleyemedim ama periyot skorlarına bakarsak kafa kafaya gitmiş ve kazanmışlar.
Daçka'da 3 sayı ile kazandı 4.bitirecekler büyük ihtimalle.
KSK yi Giresun kurtardı bugün Çekmece'yi yenerek.Fikstürü kolay değil çekmece,giresun,ve biz üçü de deplasman KSK play off dışı kalabilir hele ki yarın Bjk ve zor da olsa Antep kazanırsa kıyamet kopacak.
Yarı finalde fener ile eşleşmemiz iyi olmaz deplasmandan maç almamız gerçekten zor.
Son olarak Konya da lige veda etti.

Akşam Efes-Uşak maçını izlerken dikkatimi çekti, yazacaktım ama emin olamadım.Şimdi maçın tekrarını izliyorum da, Abdi İpekçi' nin potalar değişmiş, çok sert. Seken top çemberden baya bir fazla uzaklaşıyor. Uzun adamları etkili, ribaund kovalayanlar için avantaj,dış şutu seven takımlar için bir dezavantaj bence. Umarım bu detayın farkındadır teknik ekip.

RH Gaziantep-Fenerbahçe maçı ertelenmiş bugün sabah olan patlamadan dolayı.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Berlin'de aman bir bomba patlamasin,veya birisi catidan atlayip olmesin..Yakinda birisi catidan atlayip veya kopruden intihar ederse bile maclar ertelenir duruma geldi.

Bu arada fb tam kadro ciksin ki tum ertelenen maclarina , yoksa orta sahadan basket bile kurtaramaz kendilerini.

Bu bombali saldirilarda maclarin ertelenmesi kadar sacma bir sey yok. Resmen teroru sevdiren seyler bunlar. Yap macini gec. Gunluk hayata devam et. Bu bastakiler oldugu surece Turkiye coook karanlik kop koyu hemde.

Türk Telekom ve Konya kesin olarak küme düştüler. Bundan sonra 2 tane rahat maçımız var Telekom ve Belediyle muhtemelen 3.bitireceğiz. Karşıyaka maçına da taraftar etkisiyle takım asılacaktır 9 mağlubiyetle bitireceğiz sanırım.