Spor Toto Basketbol Ligi 2015-2016

Neden biz , Fenerle finalde karşılaşmak istiyoruz anlamış değilim.Zaten, Euroleague yapmışız, final oynamanın bir esprisi yok.Amaç, şampiyonluksa , daha az maçlı bir seride ve nispeten tansiyonu biraz daha düşük olacak yarı final serisinde deplasmanda maç almamız daha çok ihtimal bence.

Eğer benim mesajım için dediyseniz,ben 7 tane gs-fb maçı izlemeyi tercih ederim.İki takımında birbirinden maç çalması çok zor zaten.(iki takımında finale kalacağını düşünürsek tabi)
EL ye gittik diye niye ligi boşluyoruz buraya kadar iyi kötü gelmişsin,saçma sapan işler yapmasak lider biterecektik belki.

Kısa seride şansımız artar, finalde karşılaşmaya tercih ederim ben de. Ama bu saatten sonra kesin yarı final ya da final yapıyoruz diye bir durum yok. Efesede zor takım gelecek bize de Daçkaya da. Karşıyakayı küçümsemek hiç doğru olmaz. Onları bir geçelim önce

Eğer benim mesajım için dediyseniz,ben 7 tane gs-fb maçı izlemeyi tercih ederim.İki takımında birbirinden maç çalması çok zor zaten.(iki takımında finale kalacağını düşünürsek tabi)
EL ye gittik diye niye ligi boşluyoruz buraya kadar iyi kötü gelmişsin,saçma sapan işler yapmasak lider biterecektik belki.

Yok, sevgili kardeşim senin mesajınla ilgili söylemedim.Sürekli bir Fener'den finale kadar kaçma eğilimi varda , çoğu kişide ondan söyledim.Eskiden, Euroleague B lisansı almak için Finale kalmaya çalışılırdı, o refleks devam ediyor gibi geldi.
Söylediğim şey ligi boşlamak değil bu arada.Neden , Fenerbahçe'den kaçmak için pozisyonumuzu değiştirelim.Sonuçta ha final ha yarı final.Bizim için bir farkı yok, şampiyon olamadıktan sonra.Ayrıca, Final atmosferi bambaşka, çok daha gergin , deplasmanlar daha sert olacaktır.Hem madem Fener bizim kaçacağımız kadar favori, seriler uzadıkça favorilerin şansı artar.

Büyükçekmece bu sezonun en flaş ekibiydi gerçekten büyük saygım var kendilerine seneye daha güçlü bir yapılanma sağlayabilirler umarım

Çekmecenin taraftar grubu da ağırlıklı olarak GS'lı sanırım.Bu sene ligden düşme endişesi ile yabancı tercihleri hep yakın olarak bilinen oyunculardan yapıldı anladığım kadarı ile Walker hariç aldıkları tüm oyuncular daha önce başka bir Türk takımında oynanıştı.Böyle olunca hemen tüm yabancılarından standart bir katkı alındı ama en azından hücüm sahasında Walker ve Roll dışındakilerden de fark yaratan istikrarlı bir katkı alınmadı açıkcası buna rağmen çok iyi bir sezon geçirdiler.Seneye daha iyi olmak için ya biraz daha bütçe lazım ya da yabancı tercihlerinde biraz daha risk almak lazım.Uşak düşük maliyetle bir tam çaylak,bir avrupa için çaylak bir de Romanya liginden oyuncu aldı mesela bu üç transferden ciddi katkı aldı görece ne vereceği bilindik oyuncu olan Paul Harris de eklenince 4 yabancıdan ciddi katkı aldılar sezon boyunca .

Son maçlarda 6-7 ve 1-2 numaralar belirlenecek yanılmıyorsam. Bu durumda olası 4 final yolu (ilk dördün ikinci dördü yendiği durumda) aşağıdaki gibi oluşuyor:

1) Karşıyaka-Fener- (Efes vs Daçka)
2) Karşıyaka-Efes-(Fener vs Daçka)
3) Uşak-Fener-(Efes vs Daçka)
4) Uşak-Efes-(Fener vs Daçka)

Şampiyon olmadıktan sonra yarı final ya da finalde kaybetmek önemli değil. FB'nin F4'te hüsran yaşama ihtimalini de düşünürsek yarı final eşleşmesi daha avantajlı gibi geliyor. İlk 2 maç deplasmanda olacak ve şaşkın oldukları, kontak kapattıkları bir ana denk gelirsek ve 1-1 ile İpekçi'ye dönersek (2 sene önceki Engin Kennerman kumpası olmazsa tabi) burada fişi çekebiliriz.

Doğuş büyük ihtimal efese yatıp onları lider yapıcak ki yarıfinalde efes ile oynasınlar. Her türlü çirkinliği yapabilecek bir klüp, ne yazık ki darüşafaka gibi köklü bir kurum ferit şahenk denen soytarının oyuncağı olmuş durumda.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yağızer hoca takımın taşıyıcı oyuncusu olmadığından ve yanlış kurulmuş bir takım olduğundan bahsetmiş. :). Komik olmuş hakikaten büyük hayal kırıklığı oldu. Gördüğüm kadarıyla kendisi şu an için takım kurma konusunda çok geride. Lampe varken taşıyıcı oyuncu yok demek de saçmalık. Brown geç geldi hadi Lampeye ne diyeceksin. Her maçta yaptığı hataları saymıyorum bile.

Doğuş büyük ihtimal efese yatıp onları lider yapıcak ki yarıfinalde efes ile oynasınlar. Her türlü çirkinliği yapabilecek bir klüp, ne yazık ki darüşafaka gibi köklü bir kurum ferit şahenk denen soytarının oyuncağı olmuş durumda.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dacka ilk turda Banvite elenir. Banvit Dacka ile kiyaslaninca direncli bir o kadar tehlikeli bir takim. Dacka'nin eleyebilecegi takimlar Karsiyaka,Usak gibi takimlardi. Ozellikle Karsiyaka su 8 takim icindeki en kolay en basit elenecek takim. Hani deseler Gaziantep mi, Karsiyaka mi..Kesinlikle Karsiyaka'yi secerim eslesmek istedigim takim olarak.

Dacka yakinda sezonu kapatir ve torpille Euroleague kapilarinda bizi alin diye dilenir.

Yağızer hoca takımın taşıyıcı oyuncusu olmadığından ve yanlış kurulmuş bir takım olduğundan bahsetmiş. :). Komik olmuş hakikaten büyük hayal kırıklığı oldu. Gördüğüm kadarıyla kendisi şu an için takım kurma konusunda çok geride. Lampe varken taşıyıcı oyuncu yok demek de saçmalık. Brown geç geldi hadi Lampeye ne diyeceksin. Her maçta yaptığı hataları saymıyorum bile.

Yagizer hoca'ya son 1 hafta icinde az laf soylemedim. Banvit-Bjk macinda mac sonunda 9,5 handikapin icinde kalsaydi Bjk , inanilmaz rekor bir 1xbet'ten para kazanacaktim.

Besiktas'a nasil oynadim,aslinda Yagizer hoca ve Bobby Brown'un gercek basketbol bilgilerini tanimis oldum...Her 41 sayi atan oyuncuyu alirsak isimiz var.

Daçka'da berbat oynuyor Efes 1 bitirdi diyebiliriz artık.
Doğuş,Ahmet Çakı ile farklı oynamaya başlamış.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son maçlarda 6-7 ve 1-2 numaralar belirlenecek yanılmıyorsam. Bu durumda olası 4 final yolu (ilk dördün ikinci dördü yendiği durumda) aşağıdaki gibi oluşuyor:

1) Karşıyaka-Fener- (Efes vs Daçka)
2) Karşıyaka-Efes-(Fener vs Daçka)
3) Uşak-Fener-(Efes vs Daçka)
4) Uşak-Efes-(Fener vs Daçka)

1. Olası senaryo gerçekleşti. Hayırlısı olsun.