Spor Toto Basketbol Ligi 2015-2016

Berlin'de aman bir bomba patlamasin,veya birisi catidan atlayip olmesin..Yakinda birisi catidan atlayip veya kopruden intihar ederse bile maclar ertelenir duruma geldi.

Bu arada fb tam kadro ciksin ki tum ertelenen maclarina , yoksa orta sahadan basket bile kurtaramaz kendilerini.

Bu bombali saldirilarda maclarin ertelenmesi kadar sacma bir sey yok. Resmen teroru sevdiren seyler bunlar. Yap macini gec. Gunluk hayata devam et. Bu bastakiler oldugu surece Turkiye coook karanlik kop koyu hemde.

Hiç geniş düşünememişsiniz,yap maçını gec demek o kadar kolaymı?Ben şanlıurfada polis memuruyum ve şu anda meslektaşlarım şehit oldu,antep de tüm güvenlik birimleri şu anda emniyet binası cevresinde ve operasyon yapılıyor,maç için güvenlik önlemini kim alıcak sokakdan gecen vatandaşmı? spor müsabakaları her zaman oynanır,1 ay gecikir 2 ay gecikir ama tamamlanır,önemli olan insanların sağlığı ve orada güvenlik anlamında tüm emniyet birimleri aynı konuya odaklanmış durumda.!

Türk Telekom ve Konya kesin olarak küme düştüler. Bundan sonra 2 tane rahat maçımız var Telekom ve Belediyle muhtemelen 3.bitireceğiz. Karşıyaka maçına da taraftar etkisiyle takım asılacaktır 9 mağlubiyetle bitireceğiz sanırım.

Telekom daha düşmedi, azda olsa 3 lü averajdan şansları var ama haftaya ibb torku konyayı yenerse yada ted efesi bizle maçlarının bir önemi kalmadan düşüyolar.

Berlin'de aman bir bomba patlamasin,veya birisi catidan atlayip olmesin..Yakinda birisi catidan atlayip veya kopruden intihar ederse bile maclar ertelenir duruma geldi.

Bu arada fb tam kadro ciksin ki tum ertelenen maclarina , yoksa orta sahadan basket bile kurtaramaz kendilerini.

Bu bombali saldirilarda maclarin ertelenmesi kadar sacma bir sey yok. Resmen teroru sevdiren seyler bunlar. Yap macini gec. Gunluk hayata devam et. Bu bastakiler oldugu surece Turkiye coook karanlik kop koyu hemde.
Böyle bir düşünce tarzı mi var ya 2 polis şehit oldu.Yemişim maçını bırak 100 fark atsın fb insan hayatından önemlimi.Ayrıca sen yabancı oyuncuların sahaya çıkacağını mı düsünüyorsun manyakmi adamlar .Taksimdeki patlamada bizim maçımız ertelendi hemde çok da iyi bir zamana denk gelmişti o zaman da bu şekilde konuştun mu acaba .

Hiç geniş düşünememişsiniz,yap maçını gec demek o kadar kolaymı?Ben şanlıurfada polis memuruyum ve şu anda meslektaşlarım şehit oldu,antep de tüm güvenlik birimleri şu anda emniyet binası cevresinde ve operasyon yapılıyor,maç için güvenlik önlemini kim alıcak sokakdan gecen vatandaşmı? spor müsabakaları her zaman oynanır,1 ay gecikir 2 ay gecikir ama tamamlanır,önemli olan insanların sağlığı ve orada güvenlik anlamında tüm emniyet birimleri aynı konuya odaklanmış durumda.!

Öncelikle başımız saolsun ve sizede hayırlı görevler, Allah sizleri korusun.

Bu emir kalyoncu arkadaşı yaklaşık 2006'dan beri ilk olarak efes pilsen forumlarından tanırım, hiç değişmedi hep aynı tarz yaklaşımlar, en son rusya'da yaşıyordu, ordan aksiyonlu rahat rahat konuşmayı sever.

Öncelikle başımız saolsun ve sizede hayırlı görevler, Allah sizleri korusun.

Bu emir kalyoncu arkadaşı yaklaşık 2006'dan beri ilk olarak efes pilsen forumlarından tanırım, hiç değişmedi hep aynı tarz yaklaşımlar, en son rusya'da yaşıyordu, ordan aksiyonlu rahat rahat konuşmayı sever.

Allah razı olsun kardeş,sağduyulu yaklaşımın içinde teşekkürler,tabikide niyetimiz ikili diyaloğa girmek değil hepimizin acısı bu,emir kalyoncu isimli arkadaş da eminim iyi niyetli birisidir bundan hiç şüphem yok,ülkemiz bu kadar zor süreçden geçerken insallah herşey eskisi gibi güzel olur..hayırlı akşamlar tekrardan çok teşekkürler.

Pazar-Çarşamba-Cumartesi-Pazartesi görünüyor fikstürde maç günlerimiz. 8 günde 4 maç yapacağız. Zaten 13'ünde F4 varken ve playofflar ondan sonra başlayacakken niye sıkıştırdılar? Avrupa şampiyonunu böyle ödüllendirdiler galiba.

Bu Beşiktaş bu ikili oyun savunmasıyla hiçbir kalburüstü takımı yenemez, play offa kalsa dahi Fener ya da Efes tulum çıkarır ki bence artık çok zor

Beşiktaşta Lampe ve sonradan katılan Bobby Brown haricinde üst düzey oyuncu pek yok.Toplama bir kadro.Tipik düşün bütçe kadrosu.Şişirme biraz.Bugünkü maçla ilgili şunu anlayamadım.Bu kadar sakat varken Ergin hoca neden Şafak Edgeye süre vermiyor.Bu çocuk en son ne zaman oynadı hatırlamıyorum.Aklımda bir efes maçı var sadece.Ondada çok iyi mücadele etmişti.Bir de curtis gelmeden eurocup rotasyonunda biraz vardı.Takımda 4 sakat var biri serumla çıkıyor Mccollumdan başka oyun kurucu yok.Sinanı 1 numara oynatıyor.Doğukana bile şans verdi bugün ama şafağa 2 dakika bile vermedi.Galatasarayın geleceği olabilir fakat kimse kusura bakmasın en ufak teknik,güç özelliği olmayan, elinde top tutamayan,kendini geliştirmezse modern basketbolda top toplayıcı bile olamayacak, bir yaptığı hafif zıplayıp smaç basmak olan Egeye bile süre verdi.Bu Şafak olayı çok kafa karıştırıcı.Şafak daha 24 yaşında.Bu sene aldığı dakikaları toplasak 1 senesi çöpe gitti diyebiliriz.Banvitte fena süreler almıyordu.İnşallah bu sıkışık fikstürde 5 10 dakika oynar.Yoksa işi iş.Bence eğer değerlendirilirse Galatasarayın esas geleceği Şafak Edge.

Beşiktaşta Lampe ve sonradan katılan Bobby Brown haricinde üst düzey oyuncu pek yok.Toplama bir kadro.Tipik düşün bütçe kadrosu.Şişirme biraz.Bugünkü maçla ilgili şunu anlayamadım.Bu kadar sakat varken Ergin hoca neden Şafak Edgeye süre vermiyor.Bu çocuk en son ne zaman oynadı hatırlamıyorum.Aklımda bir efes maçı var sadece.Ondada çok iyi mücadele etmişti.Bir de curtis gelmeden eurocup rotasyonunda biraz vardı.Takımda 4 sakat var biri serumla çıkıyor Mccollumdan başka oyun kurucu yok.Sinanı 1 numara oynatıyor.Doğukana bile şans verdi bugün ama şafağa 2 dakika bile vermedi.Galatasarayın geleceği olabilir fakat kimse kusura bakmasın en ufak teknik,güç özelliği olmayan, elinde top tutamayan,kendini geliştirmezse modern basketbolda top toplayıcı bile olamayacak, bir yaptığı hafif zıplayıp smaç basmak olan Egeye bile süre verdi.Bu Şafak olayı çok kafa karıştırıcı.Şafak daha 24 yaşında.Bu sene aldığı dakikaları toplasak 1 senesi çöpe gitti diyebiliriz.Banvitte fena süreler almıyordu.İnşallah bu sıkışık fikstürde 5 10 dakika oynar.Yoksa işi iş.Bence eğer değerlendirilirse Galatasarayın esas geleceği Şafak Edge.
Lampenin şu anki durumu=çöp. Sene başında işin savunma tarafını hiç düşünmeden kadro kurdular üstüne yeni yapılan transferler Brown hariç hep olmadık işlerdi. Anlamsız şekilde Radosevici yolladılar mesela Yağızer hoca da seneye kalmaz daha düşük bir kadrodan başlaması gerekiyordu galiba. Bizim takımda yönettiği maçlar 5 yıldızsa Beşiktaştaki performansı 2 yıldız. 1 yıldız verecektim ama kadroyu kendisi oluşturmadı sadece eklemeler yaptı diye 2 yıldız verdim. Haftaya Banvite de yenilirler Brownu da tutmayı düşünüyorlar galiba taraftar da kadrolarına yazıyor ama hayal görüyorlar.

Çarşamba TT,cumartesi İBBSK,pazartesi KSK maçlarımız var.Son maç bizim için pek önemli olmayacak gibi gözüküyor.Ksk için daha değerli bir maç.
Bugun Antep-Fb saat 16:00 da seyircisiz oynanacak.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fener Antep'te kazandı, bence efesin maç kaybetme şansı daha yüksek dolayısı ile Fener 1. Efes 2 olur gibi görünüyor. bu durum iyi mi kötümü açıkcası bilemedim. F4 sonucuna göre daçka fb serisinden bir süpriz çıkabilir.

Yarın play-off yarısında çok kritik üç maç var.Çekmece-KSK,Uşak-Antep,Banvit-BJK .Banvit matematiksel olarak garanti mi bilmiyorum ama fiilen garanti gibi diğer takımlardan da KSK-Uşak-Antep biraz daha şanslı gibi

Bu arada Büyükçekmece kaymakamı önce KSK'lıları maça almama kararı almış sonra karar geri çekilmiş neyseki

Efes ikili averajda üstün.Daçka,fb yi istemez o yuzden efes'e zorluk çıkartmaz.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi