Spor Toto Basketbol Ligi 2015-2016

İlk periyodu kaçırdım, Antep sonraki 2 periyodu çok iyi oynadı, son periyotta ise 3 periyotta kazandıklarını top kayıplarıyla ve hakemlerin Efes'i kollamasıyla kaybetti. Earl Calloway de maça pek giremedi takımı kontrol etme noktasında. Antep'in 24 top kaybı vardı yanlış hatırlamıyorsam. Bu maçla Efes'e karşı maç alabileceğini gösterdi Antep, 2. maçı kazanacaklarını düşünüyorum.

Banvit harika oynuyor Daçka maçında ama hakemler bloklara sayı, olmayan dokunmalara faul veriyor. Bu kadar da kollanmaz yani bir takım. Tamam potalara top zor girsin diye potaları zırt pırt değiştirirsin, yaparsın da bir de üstüne hakemleri satın alırsan birde bunlarla uğraşmak zorunda kalacağız.

Banvit 14 e kadar çıkardığı maçta ilk yarısı 38 35 önde kapadı. Hakemlerin özellikle Banvit olmak üzere iki takımın da aleyhinde şaka gibi kararları var.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moerman - Simmons - Can Maxim paket yapmak lazım seneye ( simmons tamamen devşirme hakkı için değil terini sonuna kadar akıtan bi oyuncu kadro derinliği açısından çok değerli bi parça olur)

Moermann, Harangody harika bayılıyorum böyle oyunculara, oyuna ruhlarını koyuyorlar, basketbola ayrı bir keyif katıyorlar. Çok güzel maç oluyor.

Daçka resmen döverek maç alıyor. Hele Semih in her pozisyondan sonra omuz atması vurması çok ilginç ve hala teknik faul yemedi.

Moermann çizgiye basınca Kaan Kural neden böyle sevindi, anlayan varsa beri gelsin. Ayıptır yahu, playoff maçı yorumluyorsun aynı ülke takımı ikiside.

Hakemlerle yürüyen bi fener vardı, bu senede Daçka çıktı başımıza, finale yürütür bunları Doğuş grubu parasıyla. Adamlar çemberleri değiştirmiş üstüne de hakemleri almış. Güzel dünya valla

Moermann çizgiye basınca Kaan Kural neden böyle sevindi, anlayan varsa beri gelsin. Ayıptır yahu, playoff maçı yorumluyorsun aynı ülke takımı ikiside.

Sevinme değildir o ünlem tepkisi yoksa maç boyunca oldukça objektifti hatta Kosova ayar vermeye çalıştı surekli obejktif haline kendisini işinden edenlerın maçlarında biraz tedirgin olduğu pek suya sabuna dokunamıyor artık ama genel olarak doğru bildıgını soyluyor Kural

Carmichael'in sakatlanması,Vidmar'ın erken beşlemesi üstüne AJ Slaughter'ın ilk sayılarını son 2 dk bulmasına rağmen 1 sayıyla kaybetti banvit.Ben banvit eler diyorum.

Banvit pota altını domine etti ama vidmarın faul problemi ve carmichaelın sakatlığı bi anda ibreyi daçkaya döndürdü. Ayrıca Johnson da hiç oyuna giremedi banvitte

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakem ayarı çekilmiştir finali şikecilerle - Doğuşspor oynaması için Banvit ve biz hatta Efes sadece figüran olacak. Ayar euroleague için ayrıca mesaj olacak, bakın siz wildcardla Doğuşspor'u aldınız ama Eurocup Şampiyonunun, Efes gibi milyon euroluk takımların olduğu yerde geldi final oynadı Doğuşspor...(finalde şikespor tarafında olur hakemler yedirmezler zaten doğuşspor da şikecilerin arka bahçesi nasılsa şikesporluların takımı kendi takımları şampiyon olmuş olacak) Kısacası ayar çoktan çekilmiş ayarlanmış. Şampiyonluktan 1 gram umudum yok.

Daha önce şampiyon olmak ve bu oyunu bozmak için tek şansımızın şikecilerden yukarda ligi bitirmemiz gerektiğini ancak Abdi İpekçi farkıyla satılık hakemleri şikesiporu değil, hakemleri geçeceğimizi ve şampiyon olacağımızı yazmıştım. Bu durumda olmadığına göre ayarlanmış hakemlerle senaryosu belli ligi takmıyorum...

Bir an önce euroleague için kadro kurmaya başlanması lazım, yarın gidip Moerman'a imza attırmakla bu işe başlanmalı.