Spor Toto Basketbol Ligi 2015-2016

Daçka Efes maçı bence hiç belli olmaz. Çok yakın geçeceğini düşünüyorum. Ama sanki Efes bir adım öndeymiş gibi geliyor.

Efesi harcarlar. Doğuş- fbülker finali istenen final. Böylece doğuş euroleague'e parayla giriyor tezi çürütülecek.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hiç sanmıyorum ben Efes Daçkayı harcar Efesi ve gücünü fazla küçümsemeyin bence. Sportif gücünden bahsetmiyorum sadece.

Tabiki Efes sportif güç dışında lobi olarak güçlü de, Doğuş' un arkasında koskoca hükümet var ekstradan onu da belirteyim. Harun Erdenay alacağı direktifler karşısında hakemleri büyük bir ihtimalle Efes aleyhine ayarlıyacaktır.

Tabiki Efes sportif güç dışında lobi olarak güçlü de, Doğuş' un arkasında koskoca hükümet var ekstradan onu da belirteyim. Harun Erdenay alacağı direktifler karşısında hakemleri büyük bir ihtimalle Efes aleyhine ayarlıyacaktır.
Efes alır o seriyi. Ben sizin gibi düşünmüyorum, Daçka final oynasın Elyi haketti gözüksün mantıklı görünüyor belki ama Efes bir ivme kazandı artı olarak öyle açık açık doğrayamazsın Efesi kolay değil o işler. Moermann çizgiye basmasa Banvit bile ilk maçtan götürüyordu seriyi hatta.

Daçka pota altı hücuma daha yatkın. Efes in uzunlar savunma ağırlıklı. Heurtel e bağlı bu serinin kaderi.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Anadolu Efes çok değişken performans sergiliyor. Bir maçları diğer maçlarını tutmuyor. O yüzden Darüşşafaka'ya elenebilirler de, fbülker'i eleyebilirler de. Hiç belli olmaz.

Uşak 20 ye kadar açılan farktan geri gelip tek hanelere indirdi ilk yarı sonunda. 0.2 sn kala saçma faul yapmasalar daha iyiydi.

Fener 16 ya kadar çıkardı farkı. Maç bitti sayılır. Bakalım biz Karşıyakayı üst üste 2 kere yenip Fener'in karşısına çıkabilecek miyiz?

Ntv Spor'daki Son Çeyrek programında Kaan Kural ve İhsan Bayülken, Efes - Daçka eşleşmesi için %51 Daçka dedi. :)

Şu form durumlarıyla pek de haksız sayılmazlar. Ayrıca Efes in her maç ne yapacağı sürpriz

Form durumu derken? Efes son 5 maçını kazandı Daçka Banvite son topta maç veriyordu. Efese yenildi ayrıca son maç. Tamam ciddi maç değildi ama yenildi Daçkanın Efesi elemesi için hakemin devreye girmesi gerekiyor. Bu sene hiç yendi mi Daçka? Ben hiç hatırlamıyorum.