Spor Toto Basketbol Ligi 2015-2016

Bu sene yaptığı transferleri kendisi yaptı yalnız Ragland Josh Carter Lazeric Jones vs. Bu sene bütçe artmasına rağmen iyi kadro kuramadı mesela. Kendisi hiç sevmem ayrıca bizim takımdan uzak olsun. Samimi bulmuyorum yaptığı hareketleri vs. saygı duyuyorum sadece
Lazeric Jones oldukça iyi bir oyuncu bence,diğer bahsettiklerin bence de sıkıntılı transferler

Bu sene yaptığı transferleri kendisi yaptı yalnız Ragland Josh Carter Lazeric Jones vs. Bu sene bütçe artmasına rağmen iyi kadro kuramadı mesela. Kendisi hiç sevmem ayrıca bizim takımdan uzak olsun. Samimi bulmuyorum yaptığı hareketleri vs. saygı duyuyorum sadece
Kendisi yaptı derken adam Dixon,Diebler,Strawberry gibi oyuncularının hiçbirini tutamadı.Yerlerini de tak diye doldurmak kolay değil.Yani imkanları oldukça sınırlıydı o anlamda söyledim ben.Acaba geçen seneki oyuncuları elde tutabilseydi bu sene ne yapardı

Abi bence takım için yanlış bir hamleydi o sırada. Aynı fikirde değiliz senle

Aynı fikirde olmayabiliriz bu gayet normal kardeşim ama Lazeric Jones'un oynadığı dönemdeki karşıyaka sezonun en iyi karşıyakası gibi gelmişti bana izlerken.
benim beğendiğim bir oyuncu,sakatlıktan iyi dönerse bence önü açık.

Kendisi yaptı derken adam Dixon,Diebler,Strawberry gibi oyuncularının hiçbirini tutamadı.Yerlerini de tak diye doldurmak kolay değil.Yani imkanları oldukça sınırlıydı o anlamda söyledim ben.Acaba geçen seneki oyuncuları elde tutabilseydi bu sene ne yapardı
Hocam Beşiktaşı gelince görmek lazım başarıda önemli olan süreklilik. Gelir burda konuşulan bütçelerde başarılı olursa helal olsun deriz. Bu sene yaptığı transferlerin çoğu yanlıştı bence aynı yoldan gitmek istedi ama aldığı oyuncular Dixon Diebler olamadı. Carter da Çine gitti ki bence çok doğru hamleydi.

Hocam Beşiktaşı gelince görmek lazım başarıda önemli olan süreklilik. Gelir burda konuşulan bütçelerde başarılı olursa helal olsun deriz. Bu sene yaptığı transferlerin çoğu yanlıştı bence aynı yoldan gitmek istedi ama aldığı oyuncular Dixon Diebler olamadı. Carter da Çine gitti ki bence çok doğru hamleydi.
Her ne olursa olsun Ksk'yi şampiyon yapmak her babayiğidin harcı değil.Çok büyük iş başardı.Aynı şekilde Bjk'yi şampiyon yapmakta her babayiğidin harcı olamaz.Bunu Ergin Ataman başardı.Bjk bana göre Ksk'nin gerisinde bir klüp.Ne gibi yatırımlar yapılır bilmiyorum ama oraya gitme gibi bir durumu varsa bende merakla takip edeceğim

Yahu bu doğuş 10 gün önce 20 sayı fark yemişdi efes'ten. Heralde çok hırs yaptılar. Basketbola ahlaksızlığı her platformda taşıdılar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Anadolu Efes son periyotta yakaladığı 33-14 lük seri ile ilk maçta Daçka'yı 80-71 mağlup etti ve seride 1-0 öne geçti...

Doğuş baskıda dağıldı, mahmudi'de mehmet yağmur ile semih'i benchte unutunca hucumda wilbekin'nin saçmalıklarına kaldı. Açıkçası kapak olsun doğuş'a, beter olsunlar. Bir senede şahsen en çok nefret ettiğim takım oldular.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Efes iyi değildi yalnız bugün burdan maç vermek ciddi bir psikolojik tahribat yaratır. Ben sanmıyorum ki Efes maç versin burdan. Seriyi vermeyi geçtim.

Efes Hüseyin Peyda'yı bile gönderdi. Ama ne olursa olsun Daçka'nın çok üzerinde kapasiteleri var. Zor da olsa geçeceklerdir. Biz çıkamazsak şampiyon olurlar umarım.

Lazeric Jones benim bu sene ligde izlediğim en iyi oyunculardan biriydi. O dönem malum eşleşmemizden ötürü bizim maçlar hariç 3-4 tane Karşıyaka maçı izledim(Biri salonda olmak üzere). Hatta Karşıyaka'nın o gazla bizi eleyip Palacios'un da dönüşüyle Eurocup'ı bile alabileceğini düşünüyordum. Basketbol bilgimin ne kadar iyi olduğu tartışılabilir ama net olarak kendisini çok beğenmiştim. Sakatlığı hakkında birşey bilmiyorum. Ama eğer iyi dönebilirse 2 yıl içinde çok rahat Euroleague seviyesinde bir takım bulabilir. Yazmadan edemedim.