Tencere-kapak olmuşlar bjk ile Ufuk Sarıca.
Lazeric Jones oldukça iyi bir oyuncu bence,diğer bahsettiklerin bence de sıkıntılı transferlerBu sene yaptığı transferleri kendisi yaptı yalnız Ragland Josh Carter Lazeric Jones vs. Bu sene bütçe artmasına rağmen iyi kadro kuramadı mesela. Kendisi hiç sevmem ayrıca bizim takımdan uzak olsun. Samimi bulmuyorum yaptığı hareketleri vs. saygı duyuyorum sadece
Abi bence takım için yanlış bir hamleydi o sırada. Aynı fikirde değiliz senleLazeric Jones oldukça iyi bir oyuncu bence,diğer bahsettiklerin bence de sıkıntılı transferler
Kendisi yaptı derken adam Dixon,Diebler,Strawberry gibi oyuncularının hiçbirini tutamadı.Yerlerini de tak diye doldurmak kolay değil.Yani imkanları oldukça sınırlıydı o anlamda söyledim ben.Acaba geçen seneki oyuncuları elde tutabilseydi bu sene ne yapardıBu sene yaptığı transferleri kendisi yaptı yalnız Ragland Josh Carter Lazeric Jones vs. Bu sene bütçe artmasına rağmen iyi kadro kuramadı mesela. Kendisi hiç sevmem ayrıca bizim takımdan uzak olsun. Samimi bulmuyorum yaptığı hareketleri vs. saygı duyuyorum sadece
Abi bence takım için yanlış bir hamleydi o sırada. Aynı fikirde değiliz senle
Hocam Beşiktaşı gelince görmek lazım başarıda önemli olan süreklilik. Gelir burda konuşulan bütçelerde başarılı olursa helal olsun deriz. Bu sene yaptığı transferlerin çoğu yanlıştı bence aynı yoldan gitmek istedi ama aldığı oyuncular Dixon Diebler olamadı. Carter da Çine gitti ki bence çok doğru hamleydi.Kendisi yaptı derken adam Dixon,Diebler,Strawberry gibi oyuncularının hiçbirini tutamadı.Yerlerini de tak diye doldurmak kolay değil.Yani imkanları oldukça sınırlıydı o anlamda söyledim ben.Acaba geçen seneki oyuncuları elde tutabilseydi bu sene ne yapardı
Her ne olursa olsun Ksk'yi şampiyon yapmak her babayiğidin harcı değil.Çok büyük iş başardı.Aynı şekilde Bjk'yi şampiyon yapmakta her babayiğidin harcı olamaz.Bunu Ergin Ataman başardı.Bjk bana göre Ksk'nin gerisinde bir klüp.Ne gibi yatırımlar yapılır bilmiyorum ama oraya gitme gibi bir durumu varsa bende merakla takip edeceğimHocam Beşiktaşı gelince görmek lazım başarıda önemli olan süreklilik. Gelir burda konuşulan bütçelerde başarılı olursa helal olsun deriz. Bu sene yaptığı transferlerin çoğu yanlıştı bence aynı yoldan gitmek istedi ama aldığı oyuncular Dixon Diebler olamadı. Carter da Çine gitti ki bence çok doğru hamleydi.