Maç sert başladı ama Heurtel'in yaptığı yanlıştı.Rakibine vurmasını geçtim Fener'i ve popcorn taraftarını havaya soktu maçı erkenden gerginleştirerek.
Maç sert başladı ama Heurtel'in yaptığı yanlıştı.Rakibine vurmasını geçtim Fener'i ve popcorn taraftarını havaya soktu maçı erkenden gerginleştirerek.
Huertel' in hareketi ne kadar yanlışsa, o pozisyonda tekme tokat üzerine gelen Vesely' nin hareketi de yanlış. Bunları geçtim, pozisyondan sonra İsmail Şenol ve İhsan Bayülken' in yaklaşık 4-5 dk boyunca Huertel' e kasti faul verilmeliydi, Vesely tepkisinde haklı, Vesely' e faul verilmemeliydi hatalı düdük diye ağlamaları daha da yanlıştı. Hadi İhsan Bayülken' in kolpalığını biliyoruzda, İsmail Şenol' u uluslararası maçları geçtim ilk kez bizim ligimizdeki bir maçta böyle taraflı yorumunu ik kez duydum. Zaten utanmasalar Ülkerspor' un her basketinde laylaylay çekecekler.
İsmail Şenol ve İhsan Bayülken yorumlarında haklı olmakla birlikte, verdikleri tepki abartılıydı.Huertel' in hareketi ne kadar yanlışsa, o pozisyonda tekme tokat üzerine gelen Vesely' nin hareketi de yanlış. Bunları geçtim, pozisyondan sonra İsmail Şenol ve İhsan Bayülken' in yaklaşık 4-5 dk boyunca Huertel' e kasti faul verilmeliydi, Vesely tepkisinde haklı, Vesely' e faul verilmemeliydi hatalı düdük diye ağlamaları daha da yanlıştı. Hadi İhsan Bayülken' in kolpalığını biliyoruzda, İsmail Şenol' u uluslararası maçları geçtim ilk kez bizim ligimizdeki bir maçta böyle taraflı yorumunu ik kez duydum. Zaten utanmasalar Ülkerspor' un her basketinde laylaylay çekecekler.
Doğuş'un Udoh'a yaptığı blok neydi öyle
Ahmet Çakı Diebler-Tyus değişikliği ile yanlış yaptı.
Dunston tek başına direnemedi, Düverioğlu çok etkisiz kaldı.
Bu saatten sonra Efes şampiyonluğu unutsun...
Sezon başında da söylemiştim, Diebler gibi bir oyuncunun Efes'te ne işi var, nasıl aldılar şaşırıyorum.
Efes'te şaşılacak okadar çok şey varki. Mesela bu Doğuş sezon başından beri neredeydi. Çoğu maç süre bile alamamıştı. Lasme'yi nasıl bıraktılar. bence Tyus'a 10 basar. Efes efesliğinden çıkmış para saçan bir klüp haline gelmiş. Ama başarıda yok buna rağmen.
Dunston'ı alıp Lasme-Dunston yapabilsek ne iyi olurdu