Spor Toto Basketbol Ligi 2015-2016

Ahmet hocanın Doğuş Balbay ısrarı devam ettikçe Efes galibiyet filan alamaz. Yahu bir oyun kurucu 6 senede hiç mi şutunu geliştiremez. Bırak üçlük orta mesafe, boş turnike atamayan adamın Efes Pilsen' de işi ne ? Tek yapabildiği şey savunma, o da çoğunlukla faul yaparak sonuçlanıyor.

16 saniyede Efes aleyhine 3 faul çalınarak faul hakkı doldurulur ve Ülkerspor' un galibiyeti garantiye alınır. Hayırlı işler şikeciler.

Udoh'a bak resmen güreş yapıyor adamı geçirtmiyor.d Abi bu kadar fark olmaz ya Efes savunmada rakip takıma dokunamazken bu Ülkerliler savunmayı sürekli temas ederek yapıyor.İşin ilginç yanı EL'de de bunlara göz yumuldu.Obradovic etkisi olsa gerek.Hakemler üzerinde iyi baskı oluşturuyor.EL'de öyle olduktan sonra ligde zaten daha beteri olacağı kaçınılmazdı.

Efes aklını başına almalı artık bu işler parayla olmuyor.Güçlü olmak istiyorsan taraftarın olacak.Yoksa her türlü finallerde ezilip büzülürsün.Düşünün adamlar şampiyon oluyor ama kutlayacağı taraftarı yok.

İşte bu obra dünyanın en prestijli basketbol adamlarından biri mesele Obra,Aziz meselesi de değil aslında dünya böyle dönüyor malesef.

Udoh'a bak resmen güreş yapıyor adamı geçirtmiyor.d Abi bu kadar fark olmaz ya Efes savunmada rakip takıma dokunamazken bu Ülkerliler savunmayı sürekli temas ederek yapıyor.İşin ilginç yanı EL'de de bunlara göz yumuldu.Obradovic etkisi olsa gerek.Hakemler üzerinde iyi baskı oluşturuyor.EL'de öyle olduktan sonra ligde zaten daha beteri olacağı kaçınılmazdı.

Ya 2 senedir yazmıyorum kardeşim buraya lakin, adamlar 1 ribaunt ile kupa kaybettiler sen hala hakemler göz yumdular derdindesin. Boş holiganlığı sevmiyorum, senin gibileri gördükçe yazmamaya devam edeceğim. Bugüne gelir isek, biz Fb'yi eleriz Efes eleyemez sen neyin hakeminden bahsediyorsun. Neyse haydi eyvallah renktaslar.

İgrenç bir hakem yönetimine, rezil bir lig tv anlatımına sahne olan mac olmustur Yorumcu bile ülker yalakaligi yapmaktan objektif yorumunu yapamıyor.
Efes tam maca ortak oldu derken Recep ankarali ve tayfasi devreye girdi .

İgrenç bir hakem yönetimine, rezil bir lig tv anlatımına sahne olan mac olmustur Yorumcu bile ülker yalakaligi yapmaktan objektif yorumunu yapamıyor.
Efes tam maca ortak oldu derken Recep ankarali ve tayfasi devreye girdi .
İlk devreyi izleyemedim ama ikinci devreyi tam seyrettim. Murat Didin ağzını bile açamadı ne Efese ne Fenere. Olaylar etkilemiş gibi. Esprilere bile katılmadı.

Ya 2 senedir yazmıyorum kardeşim buraya lakin, adamlar 1 ribaunt ile kupa kaybettiler sen hala hakemler göz yumdular derdindesin. Boş holiganlığı sevmiyorum, senin gibileri gördükçe yazmamaya devam edeceğim. Bugüne gelir isek, biz Fb'yi eleriz Efes eleyemez sen neyin hakeminden bahsediyorsun. Neyse haydi eyvallah renktaslar.
Bir dakika dur orada öyle yazıp kaçmak yok.Ne diyorsun sen yahu buradaki bazı fanatik arkadaşlara mı benzettin beni.Bak arkadaşım ben her daim objektif konuşurum.Forumun rüzgarına,havasına kapılıp da sağa sola,rakiplere saldırmam.Burada gerçek bir durumdan bahsediyoruz.Gözün görmüyor mu adamların temas ile savunma yaptığını.Aç izle bakalım kaç tane takım böyle temas ederek savunma yapıyor.Bu hiç adil bir yönetim değil.Nba'de bile böyle temaslı savunma görmüyorum.Temasa bu kadar izin verilecekse karşılıklı olmalı.Ben burada hakemler maçı aldı ülkere verdi.Bir anda maçın gidişatını değiştirdi demiyorum.Oyun adil oynanmıyor diyorum önce bir dediğimi algıla sonra konuş.
EL'de final oynadıklarını biz de biliyoruz.Ben rakibin gücünden Obradovic'in hocalığından her zaman bahsettim.Zaten ben 1 ay önce yazdım ufukta Fülker-Efes finali görünüyor diye.Her zaman rakibin kadro gücünü,hoca gücünü vurguluyorum.Hakem sayesinde geçtiler gibi şeyler de demiyorum.Ama gerçek şu ki dengeli ve adaletli bir müsabaka olmuyor.Bu şekilde savunma yapmalarına hakemlerin göz yummaları adil değil.Ben adil bir oyundan bahsediyorum anlatabildim mi.Güçlü takım ister istemez zaten her zaman kollanır bunu da bil.Bu her branşta böyledir ben bundan yakınıyorum

Serkan Can kardeşim, boş bir vaktin olursa Laboral maçını tekrar izle ve hakemlerin finali Laboral'den alıp Ülkerspor' a nasıl verdiğini gör. Ondan sonra burdaki arkadaşlara holigan mı dersin psikopat mı dersin, hatta ileri gidip sizi gidi şikeciler mi dersin bilemem.

Artık hakemli veya hakemsiz, Fener seriyi 4-2 alacak gibi duruyor. Kendi sahalarında maç kaybetmeleri çok zor.

Fener seriyi ilk maçta kazandı zaten. Evlerinde efese maç vermezler. Efes garip bir takım euroligde de pek çok defa yaşandı . Maçın sonlarında tokatı yediklerinde kal geliyor adamlara tutunamıyorlar maça. Bir ara 6 sayıdan farklı yenilgileri yoktu maç sonunda batırıyorlardı hep. Fener de küçük elektriklenmelere oyun içinde küçük kıvılcımlara çok ciddi reaksiyon verebilen bir takım. Bu sene evlerinde böyle kısa dönemlerde ciddi seriler yaptıkları çok maç oldu. Efes kopmaya müsait fener de fırsatını yakaladı mı coşmaya müsaitken efesin işi deplasmanda epey zor. Büyük ihtimal seri 4-2 biter.

Tepeden tirnaga kaos icinde bulunan bir ülkede spor kültüründe adalet beklemek pollyannaciliktan fazlasi degil .. 3 temmuz 2011 ' de tüm dünya'nin tescilledigi şike skandalinda baş rol oynayan bir isim var.
Cas ' ın gerekceli kararinda boy boy tapeleri bulunan Recep Ankarali , 3-3 biten final serisinde Marko'ya faul calmayarak sampiyonlugumuzu gasp eden tetikci
Bu aksam macin hakemi kim ? Recep ankarali ! Karikatür gibi bir ülkede yaşiyoruz..

Evet o serinin ikinci maçında Marko ya yapılan bariz faulu çalmadıydı onun yerine bizim şampiyonluğumuzu çaldı!!! Hatta serinin bizim çıkmadığımız son maçının hakemi kendisi olarak atanmıştı, bugün Efes'e karşı hakem oydu ve verdiği kararlar ortada. Temaslı savunmada FB Ülkere gösterip Efes'e göstermediği toleranslar da cabası. Ne tesadüf değil mi? Yanlız şunuda söylemeden edemeyeceğim Efes bütçesinde bir takıma Jayson Granger ve Doğuş Balbay ikilisinden çok daha iyi oyun kurucular gerek diye düşünüyorum. Onların yerine çok daha iyi oynayabilecek kapasitede oyuncular dolu piyasada Efesin bütçesine uygun. Gerçekten zarar veriyorlar bence Efes'e fayda sağlamaktan çok!!