Hakemlerin Feneri bariz kayırmalaruna rağmen son çeyreğe beraberlikle giriliyor
E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kahkaha attım okurken )))Bu arada biraz farklı bişeye değinicem ama, Efes 12 0 seri yaptı obra mola almadı. Ergin hocanın mola eleştirilerine istinaden yazdım.
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Udoh'a bak resmen güreş yapıyor adamı geçirtmiyor.d Abi bu kadar fark olmaz ya Efes savunmada rakip takıma dokunamazken bu Ülkerliler savunmayı sürekli temas ederek yapıyor.İşin ilginç yanı EL'de de bunlara göz yumuldu.Obradovic etkisi olsa gerek.Hakemler üzerinde iyi baskı oluşturuyor.EL'de öyle olduktan sonra ligde zaten daha beteri olacağı kaçınılmazdı.
İlk devreyi izleyemedim ama ikinci devreyi tam seyrettim. Murat Didin ağzını bile açamadı ne Efese ne Fenere. Olaylar etkilemiş gibi. Esprilere bile katılmadı.İgrenç bir hakem yönetimine, rezil bir lig tv anlatımına sahne olan mac olmustur Yorumcu bile ülker yalakaligi yapmaktan objektif yorumunu yapamıyor.
Efes tam maca ortak oldu derken Recep ankarali ve tayfasi devreye girdi .
Bir dakika dur orada öyle yazıp kaçmak yok.Ne diyorsun sen yahu buradaki bazı fanatik arkadaşlara mı benzettin beni.Bak arkadaşım ben her daim objektif konuşurum.Forumun rüzgarına,havasına kapılıp da sağa sola,rakiplere saldırmam.Burada gerçek bir durumdan bahsediyoruz.Gözün görmüyor mu adamların temas ile savunma yaptığını.Aç izle bakalım kaç tane takım böyle temas ederek savunma yapıyor.Bu hiç adil bir yönetim değil.Nba'de bile böyle temaslı savunma görmüyorum.Temasa bu kadar izin verilecekse karşılıklı olmalı.Ben burada hakemler maçı aldı ülkere verdi.Bir anda maçın gidişatını değiştirdi demiyorum.Oyun adil oynanmıyor diyorum önce bir dediğimi algıla sonra konuş.Ya 2 senedir yazmıyorum kardeşim buraya lakin, adamlar 1 ribaunt ile kupa kaybettiler sen hala hakemler göz yumdular derdindesin. Boş holiganlığı sevmiyorum, senin gibileri gördükçe yazmamaya devam edeceğim. Bugüne gelir isek, biz Fb'yi eleriz Efes eleyemez sen neyin hakeminden bahsediyorsun. Neyse haydi eyvallah renktaslar.
Ya 2 senedir yazmıyorum kardeşim buraya lakin, adamlar 1 ribaunt ile kupa kaybettiler sen hala hakemler göz yumdular derdindesin. Boş holiganlığı sevmiyorum, senin gibileri gördükçe yazmamaya devam edeceğim. Bugüne gelir isek, biz Fb'yi eleriz Efes eleyemez sen neyin hakeminden bahsediyorsun. Neyse haydi eyvallah renktaslar.
Artık hakemli veya hakemsiz, Fener seriyi 4-2 alacak gibi duruyor. Kendi sahalarında maç kaybetmeleri çok zor.
Tepeden tirnaga kaos icinde bulunan bir ülkede spor kültüründe adalet beklemek pollyannaciliktan fazlasi degil .. 3 temmuz 2011 ' de tüm dünya'nin tescilledigi şike skandalinda baş rol oynayan bir isim var.
Cas ' ın gerekceli kararinda boy boy tapeleri bulunan Recep Ankarali , 3-3 biten final serisinde Marko'ya faul calmayarak sampiyonlugumuzu gasp eden tetikci
Bu aksam macin hakemi kim ? Recep ankarali ! Karikatür gibi bir ülkede yaşiyoruz..