herşey bir yana Murat Didin'i gerçekten severdim ne ara bu kadar omurgasız oldu anlamak mümkün değil. Recep Ankaralı'yı zaten konuşmaya gerek yok. Bende serinin 4-2 gibi biteceğini düşünüyorum ama Efes ataşehir de maç alırsa da kimse şaşırmasın.
Tahminim aksine seride düdükler Fbü lehine biraz daha ağır basıyor. (Özellikle bu maçta zirve yaptı.) Her ne kadar A.Çakı takımının genel seviyesini yukarıya taşısa da bu maçlarda Obra'ya karşı bir hamle üretemiyor. 12-0 seriden sonra ki Vesely'nin hareketleri ve hırsı, Granger'a teknik faullü aldırarak takımı ateşlemeyi başardı.
Benim için söylüyorsanız ben size yönelik bir ifadede bulunmadım. Şampiyonluğumuzun çalınması bizim üzerimizde ciddi bir travma yaşattı hala etkileri devam ediyor. Hakemlerin iyi olduğunu söylemiyorum hatta kötünün kötüsü durumundalar ama geçen senelerdeki olduğu gibi ordan alıp oraya verme gibi bir durum yok. Fener şu an ligin en iyi takımı bunu kabul ediyoruz adamlar finale çıktı maçı kazandılar ve şampiyon olacaklar gibi. Bu şampiyonluklarının da hakemle olacağını düşünmüyorum. Bizim seride de hakem olmasa kazanırdık gibi yorumlar vardı saçma buluyorum bunları. Biraz objektif olmak gerektiğini düşünüyorum. Bireysel bir eleştiride bulunmuyorum kendim de dahil genele yönelik fikirlerimi beyan ediyorum. Televizyonda bir Fener medyası olması ve onların fanatizme varan yorumları ne kadar saçmaysa bunlar da benim gözümde öyle.Hayır ben hakemle yendiler demedim ki zaten ? Üstteki postlarda hakemlerden konuşulunca,bende bundan bahsettim.Bu seride ki hakem düdüklerinin biraz daha Efes lehine olacağını düşünürken, Fbü lehine daha fazla olduğunu söyledim. Açıkça da görülüyor zaten. Ha evet seriyi apaçık etkileyen hakem düdükleri olmadı,olmasın zaten. İki takım 30 tane maç yapsa yine 24'ünü Fbü alır.
Ama bazen komik kararlar da çıkıyor.